"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 317
  • 684
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Казах на Цецето по телефона-но да си кажа мнението и тук-
Според мен трябва да е ясно:
1.от кого са нещата
2.какви са
3.къде са отишли

Сега , ако измислим и време и човешки ресурс за тази работа ще е супер Sad

# 121
Принципно,след като са разпределени на арикули и по възраст/просто аз реших, че така е най-ясно, сигурно има друг вариант/ новодонесените наща само допълват кашона или торбата или каквото е там.Аз ги бях описала всички, но идва проблема при изнасянето склада #Crazy-който ги взима трябва да също да пише какво взима, защото иначе как ще знаем какво е останало и с какво разполагаме? Crossing Arms Мисля, че трябва да се знае какво имаме, но за целта трябва да работим по начин, които е удобрен от всички, защото не е възможно един и същи човек да внася и изнася от склада всеки път/поне за сега/ и както и да ги описваме тези наличности трябва свеки да иска да го прави, защото като се донесе или изнесе без опис-всичко до момента си губи смисъла Close Иначе съм направила таблици за всеки артикул по възраст и лесно може да се "заприходяват" и "отписват", а актуалната наличност да се пуска някъде/тема или в сайта/ за да се знае от всеки какво има и съответно какви ангажименти могат да се поемат. Това бяха само мои идеи Embarassed Приемам всякакви предложения, защото мисля, че "организацията е над 50% от свършената работа"  bouquet

# 122
утре ще отида да занеса едни дрехи на Овне и мога да и помогна при сортирането

# 123
   Twisted Evil

6.Ако  склада в ОВНЕ е пълен не събирайте дрехи повече,защото няма с какво да се извозват.Аз ще търся другото момиче за другото място,но проблема е,че не мога да товаря и разтоварвам.Ще го мисля Thinking

да #Crazyза кутиите за пари.Моля ви да не се слагат никъде такива кутии,имаме горчив опит Sad

РОСИ, ДОБРЕ ДОШЛА!!!!!

Момичета,трябваше ли Роси да излеае от болница,за да каже за горчивия опит с кутийте.Мисля,че доста се изписа по този въпрос.Мерелин , Криси и др. подкрепиха идеята с възторг.  Аз говорих с моя клиент и  една кутия е почти готова.
 Роси, в склада има още доста място.
 Момичета, бих искала да дадете идеи как да се подрежда склада, в смисъл да се знае наличността, а и от кого какво е получено, къде е отишло.
Първоначално това, което имаше с Мая го разделихме в прозрачни торби  и надписахме по възрасти и артикули. След това Криси и Хапка го разпределиха и надписаха по домове.  В момента има и неподредено.
Според мене трябва да се знае какво има, за да можеме да реагираме при нужда.

Аз също казах, че не е добра идеята с кутиите... Peace
Има багаж в Дружба - някой, ако има възможност да мине утре и да го вземе, или ми пусни точни координати на склада и кажи кога ще е удобно да го докараме.

# 124
  • sofia
   Twisted Evil

6.Ако  склада в ОВНЕ е пълен не събирайте дрехи повече,защото няма с какво да се извозват.Аз ще търся другото момиче за другото място,но проблема е,че не мога да товаря и разтоварвам.Ще го мисля Thinking

да #Crazyза кутиите за пари.Моля ви да не се слагат никъде такива кутии,имаме горчив опит Sad

РОСИ, ДОБРЕ ДОШЛА!!!!!

Момичета,трябваше ли Роси да излеае от болница,за да каже за горчивия опит с кутийте.Мисля,че доста се изписа по този въпрос.Мерелин , Криси и др. подкрепиха идеята с възторг.  Аз говорих с моя клиент и  една кутия е почти готова.
 Роси, в склада има още доста място.
 Момичета, бих искала да дадете идеи как да се подрежда склада, в смисъл да се знае наличността, а и от кого какво е получено, къде е отишло.
Първоначално това, което имаше с Мая го разделихме в прозрачни торби  и надписахме по възрасти и артикули. След това Криси и Хапка го разпределиха и надписаха по домове.  В момента има и неподредено.
Според мене трябва да се знае какво има, за да можеме да реагираме при нужда.

ей,супер сте Twisted Evil
не бе ,кутии ще ни трябват за базара,така че искаме кутии.Горчив е опита да се слагат кутии на места където няма наши хора-банки,офиси,магазини...Случайни места Wink

мога ли да пратя една жена до люлин да остави нещо тогава при вас Praynig

# 125
  • sofia
www.bunny-bg.com
Обувките трябва да са запазени, не е казано нови.
За слепите дечица....Луи Брайл поемат САМО днешния транспорт. Т.е. това пак е на дневен ред, както и транспорт за рехабилитацията на Пепи...Идеи?
що само за днес беее баси ooooh! нали уж беше по програма няква-уфффф-кога трябва да ходят по принцип?
аз евентуално мога да поема другата седмица да ги возя-ама за по-натам-не се знае- знае ли се Mr. Green

да кажа една страхотна новина-за тези които познават Марина от Благодеятел(заедно организирахме "за 300 българчета повече")- в понеделник стана щастлива мама на едно прекасно момченце Йоан(ако не се лъжа) Laughing-знам колко изстрада това беб4е и съм безкрайно щастлива за нея-да расте здрав за радост на мама и тати(той милият беше като дрогиран като го видях в болницата-от щастие де Mr. Green)

ей Heart Eyesимаме един ден рожден Hug
поздрави Маринка  Praynig

# 126

честито  на Маринка

bdbaloni

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 15:42 от rut

# 127
ама аз за кутиите милион пъти казах, че идеята ми е да се сложат само на наши си места - например - аз в магазина дфо нас, влизаме в него 50-60 човека-  всички знаят че съм аз и че аз се занимавам - къв е проблема, вместо да ми дават по 1-2 лв всеки път. и във офисите ви - 30-40 човека например - познават ви или клиентите ви - къв е проблема. не говоря за обществени места и кутии като на БЧК. Ама както решите, аз при мен слагам, на моя отговорност и от мое име.
сега за дрехите - с Хапка ги сортирахме по домове, защото не носим на 1000 мест, а на 10-на дома най много, знаме им нуждите и в кой дом какво се търси най-много, слагаме по чували - пишем дома, и който тръгва за него - минава през ОВНЕ, товари и носи. Ако се появи примерно майка с бебе в нужда - ми гледаш чувал за перник дрехи - съответно бебешки - отваря се, вади се подходящото и готово - това ми е идеята. При мен багажа до сега така съм го сортирала. Ако ви е удобно - и по другия начин може, Но казвам примерно - отивам в Перник, трябват им дрехи - всякакви - и се почва, от тоя чувал бодита, от оня блузи и тн - сложно ми се вижда.
Мая - аз съм проверила за Медвен, Директорката каза - постелячен материял - одеала, чаршафи, калъвки - всичко и имат спешна нужда от гуменки, спешна. Нямат претенции към размерите - имат си шиювачка, всичко им шие и оправя тя. Искат и играчки - децата там са по специялни и много ги чупят. Ще замоля - който има играчки - да ги оставя при ОВНЕ и Овне да пише че са за Медвен - в края на месеца ще ги вземе директорката.
Роси и лекарства май имало за тях - ако искаш брат ми да мине през теб да ги вземе и ще ми ги донесе - а аз на Медвен. Стационарен на Медвен Майче Роси може да ти даде, аз нямам.
За Хели -аз съм фрее съботите и неделите - но ще съм известно време без автомобил. Така че - Мая, кажи коя събота и неделя е удобно да закараме всичко с буса до Радомир и да видя какво е положението.
в мен има 30 лв от Мая и Овне за Св.Параскева за превоз на децата. във вторник, след работа, ще мина и ще ги оставя във дома.
туй за сега. друго не се сещам.

# 128
ЧЕСТИТИ ОТ МЕН!!!МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И КЪСМЕТ!!!/ей, тея весели картинки хич не ги умея/
О'К-всичко ми е ясно!Като стане мострата на кутиите-ще я покажа и т.н.-явно се получи недоразумение-СЪЖАЛЯВАМ  bouquet
За Медвен-щом ще идват до края на месеца-ще подготя чаршафи и т.н./ щом е ясно-няма нужда от тел./
За Хели-ще говоря с хората с буса и ще пиша.
А за багажа-просто писах, че има нужда от някаква подредба, пък и да ти кажа, Криска, не всеки знае в кой дом какви нужди имат-това имах предвид. Продължавам да събирам идеи! Praynig

# 129
МАЯ И OBНE  Hugза склада-свършили сте страхотна работа   bouquetличи си ,че тука счетоводител е пипнал-подреденост,таблици-евала Hug  bouquet
за кутиите-не си ме разбрала точно за базара казвах,че ще ни трябват-и че съм съгласна само за офиси където има наши хора а не на случайни места-тва е-трябват си кутии Hug

# 130
2 въпроса към Криси

1.кажи за Трън-какво са направили с ремонта и всичкото бои дет занесохме
2.кажи къде ша работиш ,че получавам контаркции от любопитство Mr. Green

# 131
ъ ние до Трън не ходихме, амам си трая щото заради мен и Евка не отиде.
съботно неделни ще са при мен ходенията. не се знае де - кат не ме аресат и цъфна у дома - и мен в дом за соц. слаби ще ме метнат.
ще работя в Топ Дринксссссссс, кредитен спедитор и технически сътрудник bowuu

# 132
  • София
Добре де, не може ли като се вземе нещо нот някой-прас парче хартиено тиксо и в кашона за Дома. Ама да се знае къде е отишло. Защото ето сега- пускам тема за обувките за Св.Параскева и Анда казва, че в багажа , който е дала има такива обувки. И ако не знаем къде е отишло, какво да кажем???

# 133
Само да вметна, че Митко категорично отказа да взима каквито и да е приходи от базара от продажбата на стиховете. Каза, че това не го прави за себе си и не иска и стотинка. Беше супер страхотно сериозен.

# 134
Добре де, не може ли като се вземе нещо нот някой-прас парче хартиено тиксо и в кашона за Дома. Ама да се знае къде е отишло. Защото ето сега- пускам тема за обувките за Св.Параскева и Анда казва, че в багажа , който е дала има такива обувки. И ако не знаем къде е отишло, какво да кажем???
Еми не е така, за дрехите втора употреба ни е трудно да знаем къде е отишло.
Онзи ден на Медвен съм натоварила над 15 чувала с дрехи, отделно 5 за Сливен за бебешкия - мислиш ли, че бих могла да знам всяка една от тези дрехи и да я преброя и да напиша кой ни я е дал - сори,а ма аз с таква работа не се захващам
Относно ортопедичните обувки - може да са сираци, но за деца с прблем при ходенето, трябват нови ортопедични обувки - носени бувки биха влошили проблемите им. Говоря за наистина ортопедични обувки - един чифт от които струва в Горна Баня 60 лв минимум - просто ми се е налагало да купувам такива.
Всичко друго - с разни там ортопедични подметки и незнам си какво - е бошлав работа, за да си продадът обувките.

Общи условия

Активация на акаунт