"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 324
  • 684
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не става дума за специализирани ортопедични обувки.
Добре де, като се трупат кашоните за домовете, какъв е проблема във файла да се описва пликчето от Иван Петканов къде е отишло.?

# 136
Аз имам събрани бебешки играчки и чакам само случай да ви ги дам  Hug Ако правите посещение до дом 7 на мен ми е идеално и ще ви ге донеса.

# 137
Добре де, като се трупат кашоните за домовете, какъв е проблема във файла да се описва пликчето от Иван Петканов къде е отишло.?
проблема е във възможността да седнеш и да броиш, да с чудиш тоз чувал от кого е - защото не е ясно и тн. просто е труоемко и никой от нас до сега не е имал време да го прави а и не сме имали СКЛАД - това е огромната разлика - сега вече, със скла - по лесно е. просто е ангажиращо за Овне и Мая и нека те си кажт мнението. Peace

# 138
  • sofia

Еми,проблем е ,защото при мен например се е случвало да трупам багаж с месеци.Най-различен,събиран и на акции,и съм взимала,и са ми носели.......За момента знам кой какви пликове е донесъл ,но като тръгна да сортирам е абсурд да знам кое от кого е.Когато за запечатани пликовете не ги отварям,защото знам само възрастта и това ме устройва.Когато затръгваме на някъде и носим втора употреба неща никога не ги описваме......Или,ако някой ми е дал плик микс с много неща и е написал възрастта само изобщо не го отварям WinkДиректно така го нося,но знам горе-долу какво има и така се е записват в протокола.

Обикновенно ги сортирам за да знам,че носим читави неща и няма да се изложим,но за да сортирам изсипвам всичко от всички пликове,сортирам по възраст  и надписвам чувалите за каква възраст.Не мога да помня пликовете на всички и не мога да си губя времето в дома да си записвам чие пликче къде е .На моменти от документи не мога да видя децата.Обикновенно така се случва в Перник Sad
А и багажа е разпилян,всяка прави нещо ,все някой нещо ще забрави WinkСортирането е неприятно,но е важно да се прави Simple Smile

Ще потърся обувки,но съм почти сигурна,че нямам при мен.А за Медвен мисля,че имам гуменки newsm78

Зари,можем ли да вземем още от ония дето Васко уреди преди 2 год. PraynigАз още от тях разнасям,но май свършиха Sad

# 139
  • София
При мен има няколко плика с багаж, който няма къде да държа  Embarassed, както и 2 чифта ролери.Кога и как може да се видим с Мая или Овне за да ги занесем в склада  Embarassed newsm78
Роси, обадих се на жената, довечера ще прати нещата в яхо пощата, защото сега не си е в къщи. Peace
За визитките да ви кажа.Не знам дали някой се е навил да ги направи, но се поинтересувах и разбрах, че 100 броя излизт някъде към 14 - 15 лева.Може който има възможност от нас да си поръчаме и да си ги платим, а за другите да търсим вариант да направим.Мисля си дори, че ако всичките ги направим на едно място може да ни направят отстъпка в цената.Сещам се за едно място и ако имам маааалко свободно време ще отида да попитам  Embarassed
Миленкааа, щеше да ми пишеш лично за Мими и аз си чакам  Cry
Прегръдки на всички и до скоро, че идва дограмата и пак ще е лудница  Crazy

# 140
www.bunny-bg.com
Обувките трябва да са запазени, не е казано нови.
За слепите дечица....Луи Брайл поемат САМО днешния транспорт. Т.е. това пак е на дневен ред, както и транспорт за рехабилитацията на Пепи...Идеи?

За колко деца, колко често и какво време отнема??? Вариант от мен да убедя мъж ми да се включва, когато има време, да вози евентуално, аз нямам още книжка. Ако взема на края на месеца, ще мога и аз

# 141
  • sofia
www.bunny-bg.com
За слепите дечица....Луи Брайл поемат САМО днешния транспорт. Т.е. това пак е на дневен ред, както и транспорт за рехабилитацията на Пепи...Идеи?

За колко деца, колко често и какво време отнема??? Вариант от мен да убедя мъж ми да се включва, когато има време, да вози евентуално, аз нямам още книжка. Ако взема на края на месеца, ще мога и аз

ако се изпортят нещата там където вече месец се опитваме да уредим транспорта безплатно можете и на мен да разчитате за малко парички.

# 142
   Twisted Evil

мога ли да пратя една жена до люлин да остави нещо тогава при вас Praynig
Роси, можеш само да ми се обади предварително

# 143
www.bunny-bg.com

ако се изпортят нещата там където вече месец се опитваме да уредим транспорта безплатно можете и на мен да разчитате за малко парички.
Аз също ще дам парички, както го смятахме ще ни трябват за целият период 100-150 лв.. след като 2 пъти в месеца ще ги карат безплатно Rolling Eyes Да изчакаме да видим какво ще стане все пак с такситата, ако събираме пари мисля да е цялата сума наведнъж  Thinking
Иве, ще ти пиша след малко пак за Мими Hug

# 144
Добре де, не може ли като се вземе нещо нот някой-прас парче хартиено тиксо и в кашона за Дома. Ама да се знае къде е отишло. Защото ето сега- пускам тема за обувките за Св.Параскева и Анда казва, че в багажа , който е дала има такива обувки. И ако не знаем къде е отишло, какво да кажем???
Еми, чета и си мисля - споделям без да имам ни най-малко желание да изпадам в подробности и  да разводнявам  темата-когато съм дарила нещо за децата, значи е отишло при някое дете, което има нужда.Да ,ти пускаш тема, но тези обувки може да са занесени някъде вече,има ли значение точно в кой дом, обути са на нечии крачета. Искам да кажа ,че лично аз смятам ,че за нас е по-важно да знаеме какво  имаме, а точно от кого е трудно. За втори път идва при мене едно момиче Яна и оставя дрехи, тези дрехи вече са в чувал с ...други. Все пак е важно самите ние да си отговорим на въпроса- коя е нужната ни информация ,за да бъдеме най-полезни и да губиме най - малко време .

# 145
ъ ние до Трън не ходихме, амам си трая щото заради мен и Евка не отиде.
съботно неделни ще са при мен ходенията. не се знае де - кат не ме аресат и цъфна у дома - и мен в дом за соц. слаби ще ме метнат.
ще работя в Топ Дринксссссссс, кредитен спедитор и технически сътрудник bowuu
Криси, поздравявам те и ти пожелавам много успех в новата работа.

# 146
Само да вметна, че Митко категорично отказа да взима каквито и да е приходи от базара от продажбата на стиховете. Каза, че това не го прави за себе си и не иска и стотинка. Беше супер страхотно сериозен.

И тъй като го написах толкова накратко в бързината, искам да уточня, че той го прави заради децата в домовете и иска всички приходи да бъдат изразходвани от движението както намери за добре. Еми свалям му шапка за пореден път.

# 147
  • София
Митко е страхотно момче.

# 148
Добре дошла Роси!  bouquet
Честита работа, Крис! newsm74
Мариетка,  утре ако е удобно да мина през вас и да ти донеса чорапогащниците и имам два протокола от Трън. Предполагам, че ще видиш Роси доста преди мен. А как с удоволствие бих си направила една дружна срещичка с вас, но май е невъзможно - поне напоследък. Cry
 Но да не се от отчайваме.
Обичам ви момичета и толкова много ми липсвате - дори тези, които не познавам. Hug Heart Eyes

# 149
  Днес говорих с една от психоложките в Доганово. Моторските хора са ходили там днес, паднал е купон с веселби. Децата имат нужда от:
- памперси - най-голям размер;
- чорапки за 6-годишни деца (имат нови човечета);
- тетрадки.
  Моля ако някой има нещо от горепосочените да свирка с цигулка!
  Целувки!

Мариета, ако още си бременна, метни снимките от даването на лекарства в Перник, моля те!
  Криси, в сряда на работа ли си? Ако си - какво да се разберем за картата?

Общи условия

Активация на акаунт