ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 621
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Оооо, Изи е уникална. Направи ми фотокнига за РД на баща ми, която е като произведение на изкуството.

# 286
  • софия
Харесвам стила ѝ.
С нея разхождахме кореми и бутахме колички с бебета. После дръпна с още 2 Laughing
Тя ми е една от причините толкова да обичам форума.

# 287
  • София
На нас вторите са ни наборчета Simple Smile

# 288
Видях що е то ОЕСР. Днес Ния я включиха във всички часове. Вижда се идеално и учителите се чуват добре. Когато има групов отговор от децата не винаги се разбира. Като цяло съм много доволна от жеста, който направиха, защото аз заявление не съм подавала, просто си се разболя. Не е било от викане, но пък се пооправя и надявам се за понеделник да е здрава. О, и чудото се случи - вярната задача била вярна.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 18:47 от Maria 007

# 289
Мария и при моите е така. В часовете с дисциплина - все едно са си в час. В часовете с невъобразим шум - пак така, защото са на последния чин по принцип. Браво за задачата - логично беше.

# 290
Мария, бързо оздравяване на Ния! В неделя ще е пушка🧙‍♂️
Еее, най- накрая учителката намери време да провери задачата!
Ето, стават чудеса🙂

# 291
  • софия
При нас ще преведат стипендиите юни накуп. Може би, защото е за първа година, ама е малко странно. Не че са много пари, но по някакъв начин е стимулиращо, че усилията се възнаграждават.

# 292
  • София
В НЕГ така си ги дават, веднъж  в срока накуп.

# 293
При нас ги дават на два месеца.

# 294
  • Между гори и планини
Мария, щом задачата е вярна, значи трябва да има пълно 6 😊 Бързо оздравяване на гърлото.  
Ние ходихме да пазаруваме с мъжът ми, голям пазар направихме,  за доста време напред. Понеже аз съм от жените, които мразят шопинга и гледам да е по-рядко.
Оставихме набора у дома, чел е книга, правил пуканки, къщата мирише на доста изтървани пуканки,  сега играе на някаква игра на компютъра с 2 момчета от неговия клас.

# 295
А във фег още не знаем кои са одобрени.
Да кажа на всички, които са били класирани и са се явили на 3 кръг на някаква олимпиада, но не са се класирали в топ 3, имат право на еднократна стипендия (около 100 лв беше, не помня точно) и за нея се подава заявление в края на срока. А тези, които са в топ 3 имат право на по-висока стипендия (135лв месечно) като за нея се кандидатства отделно по наредбата за деца с извени дарби.
Доня, да, на пълно 6 коригира оценката.

# 296
За стипендиите при нашия нещата стават все по-дразнещи. След първия срок когато стипендия вземаха само деца с бал над 490т, сега в началото на втория имаше заповед за над 5.50 успех през първия срок. Щастлив нашия подаде молбата, класната потвърди...и два месеца след това, нова заповед - над 5.75. Пак отпадна нашия Simple Smile Поне да не бяха им давали надежди...

# 297
Моли, а какво е наложило тази промяна на решението? Много подвеждащо за децата! По- добре нищо да не казват, докато не вземат крайното решение.

# 298
  • sofia
Май имат ограничен бюджет и ако има много стипендии не могат да се вместят. При нас са намалили размера на стипендията за успех 6.00 за първия срок, защото имало много пълни отличници. Инфо от младежа😉

# 299
  • софия
Забравих да пиша - в Сердика нямаше никъде бележка за деца под 18 г., което не означава нищо. Може би в сайта на съответния мол да има информация?

С това ДО как да няма много отличници?

Общи условия

Активация на акаунт