ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 567
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
citron, по програмиране вчера им е сервирал, че днес ще имат контролно (или изпитване, както там е преценил, че ще им проверява знанията).
Във вторник имаха и контролно по философия.
Хубаво е да се самоорганизират (одобрявам и аз), особено за който го притежава като умение. Grinning
Радвам им се, че имат страхотни учители и се надявам да се възползват с пълна сила от това.

Fish, честит рожден ден! Бъди здрава! Tada

# 616
  • София
Ехааа, прекрасни младежи.
Тиуг, да ти е жив и здрав красавеца:)
Бети, страхотен е. Порастват бързо, за съжаление. Добре, че ние не 😁 Иначе, аз си се разревах,  когато видях баткото ни с костюм за бала, признавам си. Изведнъж осъзнаваш, че вече няма дете пред теб,  а един млад мъж!
Fish, честита да си!
Нашият вчера има 6 по ФЕ на устно изпитване. Направо не мога да повярвам. Пу, пу, пу.

# 617
  • Велико Търново
Туиг, да е жив и здрав този прекрасен младеж 😘 с лекота да сбъдва мечтите си, да бъде успешен и щастлив!
Бети, много е хубаво твоето пораснало момче 😘 много късмет занапред!
Fish, да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Весел празник 😘

# 618
  • о`майна лунна нощ е
Още веднъж много БЛАГОДАРЯ, момичета.
Да са здрави децата и с лекота да се борят с всички трудности.

Сетих се един лаф, който е ценно попадение по отношение на наборчето и зодията му.
"Ти му говориш, то насреща ти рупа ли рупа .....". Телешко спокойствие, неконфликтност и правене на точно това, което иска.

А за сгаджосването - зает е. От една година вече. Много са ми сладки и двамата - вкъщи е пълно с жаби под всякаква форма и вид. Любими на девойката, а част от тях - ръчно направени от нея. Та си имам принц Жабок, да знаете.

# 619
Туиг, от кой град сте?

# 620
  • гр.София
Fish ,
Честит празник! Flowers Hibiscus

# 621
  • Sofia
Туиг, ти му се ядосваш сега, ,но тези му качества ще му помогнат след време за спасяване на много нервни клетки🤗

# 622
  • о`майна лунна нощ е

Пловдивчани сме.
о`майна лунна нощ е-е-е-е ...

# 623
  • София
Честита да си, Fish! ❤️

# 624
Благодаря за пожеланията. Бъдете здрави.
Да ти е здрав и успешен младежа, Туиг. Има моя характер и аз рупам и си правя точно каквото поискам. Но да знаеш, че хич не е лесно с два чифта рога.

# 625
Fish, да си жива и здрава. Само вълнуващи преживявания. Да скачаш с радост в дълбокото и да се радваш на живота:blue_heart:
Бети, забравих да пиша - страхотен е!

# 626
  • софия
Пловдивчани сме.
о`майна лунна нощ е-е-е-е ...
Не сте пловдивчани, майни сте Stuck Out Tongue Closed Eyes Heartpulse
Имам особена слабост. Не знам от тепетата ли е, но имате (или поне всички мои майни) прекрасно чувство за хумор и широка душа, а и сте някак леко горди така, ама не лошо горди.

# 627
  • о`майна лунна нощ е
То затова като ме пратят на майната си, все у дома се оказвам Simple Smile

# 628
  • Между гори и планини
Fish, честит рожден ден и на теб!
Аз харесвам телците, спокойни, верни. За един съм омъжена,  друг съм родила ( големият ми син). Важното е манджа да има и са щастливи.
Виж близнака е опасна работа, ти му говориш, той блее на някъде. Като китайска капка дълбае докато не се съгласиш да направиш каквото иска.

# 629
  • о`майна лунна нощ е
......
Не сте пловдивчани, майни сте Stuck Out Tongue Closed Eyes Heartpulse
Имам особена слабост. Не знам от тепетата ли е, но имате (или поне всички мои майни) прекрасно чувство за хумор и широка душа, а и сте някак леко горди така, ама не лошо горди.

Бих ти отговорила с този култов анализ на Китодар за майните
https://www.youtube.com/watch?v=L3QxBpeQ_qo

Общи условия

Активация на акаунт