ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 550
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
Честит празник! Прекрасни са

# 661
  • sofia
Честит празник, Зазу!  Много здрав и щастлив да е Оги! И двете ти момчета да ви носят само радост и гордост!

# 662
Зазу, да ти е жив и здрав!
Слабост ми е твоят Оги, дори и само, защото е съименник на моя Оги 🤣

# 663
Честит празник, Зазу! Живи и здрави да бъдат и двете ти дечица!
Наборката отиде на училище все пак. Учудих се, защото аз намекнах, че може да пропусне, но... Днес ще правят есе по литература.

# 664
  • София
zazu1, честит рожден ден на порасналото ти момче!  Birthday Balloon Flowers Four Leaf Clover

# 665
И при нас днес са писали есе по Лит, а вчера тест по БЕЛ. Първоначалният план е бил в един час да правят и двете, но учителката се е отказала. 33 въпроса е бил тестът.

# 666
  • Sofia
Честит рожденик, Зазу, здрави щастлив да е!

# 667
  • о`майна лунна нощ е
Ех, Зазу! Честито да е Огънчето и нека винаги гори силно и неуморно!

# 668
  • София
Благодаря ви, момичета Hug.
Вчера имахме онлайн родителска среща. Всички са много доволни от класа. Вече са на B1 ниво по езика. Казаха, че децата са трудолюбиви и каквото и да им дадат, всичко се правят. Вече не се усеща а разликата между децата, които преди 8 клас са учили немски и тези, които не са. Същото и за математиката. Не се усеща разлика между децата, които са били в СМГ до 7 клас и тези, които идват от други училища.
Ще видим какво ще стане на изпита КЪМ Гьоте в края на годината. Но каквото - такова.

# 669
  • у дома...
Вчера и наборката е имала писмено изпитване по БЕЛ. 5 упражнения - да направят синтактичен разбор на пет изречения. И каза, че в 30 СУ имало заповед повече от два теста на седмица да няма.

# 670
  • гр.София
Зазу, много здраве,радост и успехи на рожденика! И  малкият е голям сладур, а снимката много мила.

Дидиа,дъщеря ми едно към едно такива  рокли заглежда като коментираме витрините. А аз все други й соча.-) Надявам се да пуснеш покрай бала и финално, в целия блясък.

# 671

Дидиа,дъщеря ми едно към едно такива  рокли заглежда като коментираме витрините. А аз все други й соча.-) Надявам се да пуснеш покрай бала и финално, в целия блясък.
                  Ами явно аз съм поизостанала от техните предпочитания. Yum Роклята е на някакъв дизайнер Стоян Радичев,за когото чух когато я донесоха.
                  Да,в косата има нещо розовикаво ,че да си пасвала с роклята.Да сме живи и здрави ще пусна и снимка от бала,но дано да не се отложи и да е през лятото ,като миналата година.
                  Като стана дума за гаджета в пълен шок съм - Неда отива на премиерата на "Жигули" и питам с кого.Отговор - с гаджето. Flushed Те на у-ще не ходиха , като хората, откъде се взе това гадже изумях.
                  Зазу, честит да е младежът! Здраве,успех във всичко ,с което реши да се занимава,много обичан и щастлив. Flowers Four Leaf Clover

# 672
Дидиа, на хубаво дете всичко му отива!❤
Като се сетя на моя бал, какво беше модерно  и изпадам в потрес. Затова и рядко си гледам балните снимки☺️

# 673
  • София
Зазу, честит празник! Да ви е жив и здрав Оги и много да ви радва!
Излезна ми във фейса, че от понеделник отварят езиковите школи, а с новата заповед за извънредното положение щели да увеличат класовете присъствено.

# 674
  • софия
Има ли решение за удължаване на ИП?

Общи условия

Активация на акаунт