ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 228
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ето това ми излезна.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/razhlabvane-na-merkite-vlizaneto … a-stadionite.html

Всеки момент ще има, защото е внесен доклад от кунчев за удължаване с един месец.

# 676
  • софия
Ясно. В сряда ще гласуват решението и после ще пусне заповедта.

# 677
Аз получих днес в Школо разписанието за другата седмица. И двамата са онлайн. Осмокласникът поне вече два пъти по за две седмици ходи на училище този срок, а малкият си кибичи пред компютъра.
Имам приятелки, които са начални учителки. Други, които пък имат деца 1-4 клас. И съответно от фейса ме заливат едни ведри училищни снимки - от класни стаи, от двора. Все нещо творили, нещо се изявявали. Отделно и племенничките ми са в 1 и 3 клас и те на училище, танци, рисуване, английски. Ами, неприятно ми става, че моите не ходят на училище. Добре поне, че единият има тренировки, а другия - фитнес.

# 678
Зазу, да ти е жив и здрав! Късмет и успехи.  Много е готин, както и малкото сладурче Yellow Heart
Дидиа, прекрасна е девойката!

# 679
Дидиа, прекрасна абитуриентка. Красива и нежна!🌹
Зазу, честит рожденик, големи сладури са ти и двамата.❤
Не съм похвалила момчето на Бети, голям левент.
Ако някой изпускам, моля да ме извини.

Ангелов е обявил нови разхлабвания днес. Вероятно ще пускат присъствено още ученици след 10 май:

https://btvnovinite.bg/bulgaria/razhlabvane-na-merkite-vlizaneto … a-stadionite.html

“С новата заповед на здравния министър, която ще бъде издадена, след удължаване на извънредната епидемична обстановка ще се увеличи броят на класовете, които могат да присъстват в училище. Това ще стане от 10 май. Очаква се предложение от министъра на образованието как да стане това.”

# 680
  • София
Zazu, честит ти рожденник.  Много успехи му желая  Simple Smile Много са готини с малкия
Didia,  прекрасна ти е девойката.  На младите всичко им отива. Важното е те да се харесват.
За гаджета - не знам, моят сигурно ще трябва девойката да го натисне, ама и да му обясни подробно,  че му е гадже,  че какъвто е блейчо, може и да не разбере 🤪.

# 681
Зазу, колко е хубав младежа 😊 Да ти е здрав, силен и успешен.

Диди, абитурентката е точно фея.

Ама много са ни хубави децата.

# 682
  • софия
Дидиа, абитуриентката е красива. Кой знае колко по ще стана с прическата и грима! Стискам палци да има бал.

Мрън приключват присъственото празнично. На РД е на съученичка. Отидоха направо след часовете на обяд и е ни вопъл, ни стон.
Много, много, много искам след Великден да се върнат по-постоянно и често. Както и предполагах, притеснението да бъде в училище мина само за ден и се върна към традицията на недоволството от почти всичко 😂

# 683
  • у дома
Зазу, да ти е жив и здрав!
Слабост ми е твоят Оги, дори и само, защото е съименник на моя Оги 🤣
И на мен така-големият е Оги...
Честити да са всички рожденници  от последните дни-и малки и големи и още по-големи...

# 684
  • София
Зазу, честит да ти е Оги и малкият разбойник също, много са сладки!
Моят по традиция в последния присъствен ден остава след училище, но този път бая се проточи и тъкмо се обади, че си тръгва. Дано са се забавлявали децата.

# 685
Зазу, честит празник! Да е здрав, упорит, успешен, да сбъдва мечтите си! Прекрасна снимка!

# 686
Ния днес изкара над 12 часа във фег, добре че охраната трябвало да пусне сот-а, та се прибра Simple Smile. Редили картини за изложба, много е ентусиазирана, има и нейни картини. Хич не ѝ се връща на ДО. Тя изкара само 6 дни ПО и съвсем ѝ малее.

# 687
  • София
Зазу, честит рожден ден на Оги!
И на патерица на Fish и на Туиг момчето!

Днес имах ужасно много работа. Чак вечерта научих новините от днешния ден за школите и че ще има нов график за учениците. Добре е това.

И моята поскита след училище доволно. А после продължи и с компанията в квартала.

# 688
Мария, ехааа! Ама покажи някоя рисунка на Ния, де! И аз искам да гледам красота🙂

# 689
А, тя рисува просто за кеф, не е някакъв талант. В понеделник пристигна графичният таблет. Много му се радва засега. Във фуч-а има много талантливи деца, разкош някакъв, да ти е кеф да  им гледаш картините. И си помагат едно-друго, абе чудни деца!

Общи условия

Активация на акаунт