ОСМИ клас 2020/2021 - Пролет пукна, осмокласник към училището хукна 😉

• 31 223
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
Когато за кеф правиш нещо- резултатите са най- добри🙂Така, както описваш атмосферата в школата и ми става едно топло, топло на душицата❤
Да вземем да направим един арт лагер за деца и родители🙂

# 691
  • София
Честит да бъде рожденика, Зазу! Всичко най - хубаво му желая! А немския ще го пребори, хич не го мисли. Viele Grüße und alles Gute zum Geburtstag! - това му кажи от мен. 😘

# 692
Зазу, честит рожденник! Да са ти здрави и задружни децата!

# 693
  • София
Зазу, да ти е здрав рожденикът, весел и усмихнат! Много са сладки двамата! Hug

Дидия, много нежна и красива млада дама!

На моя танцьор му предстоят състезания. В последния момент реши да прави и соло, та сега е в процес на допълнителни занимания. Аз се вълнувам много, всеки път ми носят страхотни емоции тези състезания.

# 694
  • София
Разкошни деца показвате Heart

Момичета, сигурно сте били в хотел Медите (Сандански). Лесно ли се стига от хотела до центъра на града пеша?

# 695

Момичета, сигурно сте били в хотел Медите (Сандански). Лесно ли се стига от хотела до центъра на града пеша?
Не е много близо.

# 696
  • София
Добро утро Flowers Hibiscus!
Благодаря сърдечно за всички пожелания, момичета Hug.
Дано пуснат повече класове присъствено. Нашата класна на родителителската среща каза, че децата буквално не могат да се наприказват Grinning като не са се виждали толкова време на живо.

# 697
  • Отвъд алеята зад шкафа
Зазу, Честит ти Рожденик! Много успехи му пожелавам!

По пътя е 10 минути до Парк хотела, през неговия паркинг си директно на центъра. Връщането е кофти, че е нагоре. Иначе от Медите тръгва през гората много приятна,широка пътека, по която също се стига до града, в горната част на парка, но е малко повече.

# 698
  • София
Момичета, къде ще ходите на море това лято?
Ние пообиколихме повечето градчета по южното Черноморие през годините. Прегледах няколко хотела. Наборите ги броят вече за големи хора и цените за апартамент ол инклузив са от порядъка на 400 лв. за нощувка, което някак ми се струва прекалено. Търсих и разни апартаменти. И те са от типа 150 лв. само нощувка без нищо...
Гърция изобщо не знам вариант ли ще е това лято с тези тестове, карантини и т. н.

# 699
Аз наех два големи апартамента. От АИ вече се потрисам,ме бих се блъснала за храна в момента. За мен България си е достатъчно добра.

# 700
  • София
Зазу, честит рожденик със закъснение! Живи и здрави, прекрасни са, пупу! 🎂🍀🥳

# 701
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние ще сме в Гърция. Ваксинирани сме, така че нямаме нужда от тестове. Един дълъг уикенд ще направим и на Градина.
Лятото съм запазила един комплекс от къщи в Балкана, в широк семеен кръг ще ги напълним всичките и басейнът ще е само за нас. Една Тоскана стои отложена от миналата година, дано този август успеем да отидем. Имаме и още планове, но да видим как ще тръгне. За 24 май сме на СПА хотел с бабите, запазила съм къщичка.

Запазих лагери на децата за лятото, очертава се натоварена програма, дано да се осъществи.

# 702
  • софия
Ние продължаваме да се ошмулваме и да се надяваме да променят изискването за пср при връщане. Точно вчера с прискърбие започнах да разсъждавам къде да ходим на нашето море. Имам планирано ранно септемврийско, което е ясно, но за юли нямам никаква идея. Не сме ходила на Черноморието 10+ години и ми кърви сърцето. Изобщо и не искам да им стъпвам, но май няма да имаме голям избор. Нямам идея къде да гледам. Само знам, че не искам измислените инклузиви. В понеделник ще започна да търся нещо. Варвара, Синеморец или Лозенец. Не знам и аз. Десетина дни и после малко Родопите.

Сутринта ходихме до подуенския пазар. Другата седмица ще навивам мрън да дойде с нас. Имаше живи патета, странни петли, кученца, зайчета, пъдпъдъци, селска продукция. От 8 ч. скарата димеше и умирисваше. Много е колоритно. Взех яйца да не ги мисля. Купих и патешки да има за асортимент и биячи. Нищо няма да им стане в хладилника.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 09:27 от zvаnchе

# 703
  • София
Аз вчера четох, че от 1 май ще махнат изискването на карантина и PCR на ваксинирани лица при влизане в България.

# 704
Не сме решили още нищо за море в Бг, но ще ви чета и ще събирам идеи. Някаква вътрешна съпротива изпитвам да планумам морска почивка по нашето Черноморие, но предвид обсоятелствата, тук ще да е. Италия ме влече, ще видим за лятато какви ще са изискванията за там

Звънче, от години не съм виждала патета и пиленца наживо☺️ Ако намеря яйца от токачки, хич няма да се замисля. Биячи от класа са.

Общи условия

Активация на акаунт