Здравей,Деси!!!Добре дошла!!!Убийството на Кираз точно на предложението за брак с Али е едно от най-лошите решения на лудата Назмие-сценаристката на сериала.Имаше толкова много в тази двойка като отношения и любов,че можеха да са още в сериала,но уви убиха я!
Вече не очакваме нищо хубаво от тази история.Назмия ханъм е съсипала и предните си проекти с победа все на злото.Не мисля,че ще имам нерви да гледам друг сезон!
До сега гледам не заради слабия сценарий,а заради превъзходната игра на актьорите.Халил ме завладя с играта си с очи и ръце.Страхотен поглед,с който казва всичко и за секунда се сменя от силен гняв до поглед показващ обич,болка ,състрадание .С ръце също играе много хубаво А брачната халка стои на ръката му чудесно.Съла играе страхотно с устни.С всяко трепване разбирахме дали е сърдита,притеснена,дали усмивката е фалшива,дали е гневна.За актьори отскоро в бранша се справят блестящо.Винаги съм казвала,че ми липсва у българските актьори тази естественост в играта .Нашите са статични и дървени.
Колкото до Финала на сезона каквото и да е решението на СЦ няма да ми донесе удовлетворението ,което толкова чаках-романтичната любов на Сехер и Яман.Толкова се нараниха,че ще са като птици със счупени крила.А и след тези действия как Сехер ще му има доверие-та той избра брат си пред нея и Юсуф и то като я излъга,а не сподели проблема.
Защо сериалът е в секция семеен романтичен сриал?Той си е черна психо драма.