ШЕСТОКЛАСНИЦИ 2020/2021 - Тема 6

• 25 825
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
И при нас е днес. Дано няма проблем, че продължаваме с онлайна.

# 556
Днес класно по математика!
Стискайте палци!
И при нас е днес. Дано няма проблем, че продължаваме с онлайна.
И ние с класно по Мат... Корема ми се е свил за момата... Дали ще се успокои и ще покаже знанията си (колкото-толкова) или ще се разтресе от нерви и ще пише глупост след глупост 🙏
Нинкоо, няма кафе за теб 😈 Най-вяжното си пропуснала - 19 и 21.05 са учебни за училището 🥵 Направо петилетката ще отхвърлим... Бляк

# 557
Моля се само да успее да се концентрира, защото е ужасно разсеяна и допуска глупави грешки.
Че не е гений по математика - не е, но се старае и решава задачи, за да ги научи по-добре... Но е много разсеяна 24/7. Дори не съм сигурна, че ако й се падне задача, която сме решавали, ще успее да я направи.

Много ми е любимо, когато припомням нещо за трихиляден път с мисълта, че тя го знае, а аз само й го повтарям още веднъж, за да го затвърди - в следващия момент тя ме поглежда недоумяващо и ме пита "В смисъл?" Ей, направо ми идва да се застремял при този въпрос....

Мисля да медитирам докато трае класното и да изпращам позитивни вибрации към училището. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 558
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ирка то има и други неща, може би.
Синковеца звъни преди малко, че свършил с класното първи и излезнал. Като приключил часа учителя му казал, че го е проверил и има 6. Сега докато ви пиша звъни отново, имало грешка в условието  и най-вероятно ще му се понижи оценката. Frowning  Странно, но ако е така ще ходя да го вида математика.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 10:47 от ninanb

# 559
Нинко, заставаме в засада на улицата и го замеряме с тоалетна хартия г-на 😂😂😂 Не е за първи път това с грешното условие при него 🥴 А това значи, че момата е блокирала и сега не звъни, защото не знае какво да каже... Горкото... Ще му купя подарък някакъв

# 560
  • Сф
Моята ме изпревари да ми каже- 3ка на контролното по бел. Масово са с 4ки. Е ми така ще е , като не се включваше г-жата онлайн , а спускаше задачи по вайбър с 90% с отговори в нета..Сега да си оправя бакиите,ама не мойто, а  г-жата. Аз повече пари за уроци не давам! Пък и моето е момиче и и е лесно по бел и се справя, ама когато е присъствено и преподава госпожата, обяснява, проверява...онлайн нищо -и  ето резултата.
Дано наваксат всички!

# 561
Вчера ни беше класното по математика - за няколко само е сигурен, ще видим...То бяха истерии тези дни, че 2 пъти ходи на урок, карах го нещо тест да направим да видим, ама то насила хубост не става...толкова бавно решава задачите, та все не ни стига време. Ако бърза, елементарни грешки прави. Много грозно пише, мързи го, само като погледна тетрадката, лошо ми става. Учи само по математика и БЕЛ. Като му кажа да погледне и другите, започва да вие, реве, тръшка се, те не го изпитвали така, както аз го карам да разказва и какво ли не...нямам енергия и сили. Не се трогна и от факта, че от школата по английски ми казаха, че не са добре нещата, не се концентрира грам. Това ни е големият проблем...всички ми казват , че в 7ми клас се променят, но да видим в каква посока...а аз амбиции за езикова или НПМГ имам, абсурд на тоя етап. Язък, че втора английска и втора немска са до нас Simple Smile))

# 562
Силвиа, не е срамно... 🍹Наздраве 🤗 Явно имаш нужда от коктейлче, па то и петък 3ч.следобед... Простено е 😂 И аз бих сипала ако не трябва да шофирам след малко 🤣🤣🤣
Днес на класното по Мат нашата предала 3та, подчертавам 3та 🤪 Тя е бавна и заплесната... В шок съм, тръпна за резултатите... Били много по-лесни задачите от тези, които решаваме заедно... Да видим 🥴

# 563
irchick  А дано!

Мойта след малко почва класното и отивам да медитирам, както ви казах. Rolling Eyes

Наистина не мога да разбера защо са така проблемни днешните деца - имам предвид, че всичко става с големи мъки, не им се прави нищо, ученето им се струва като тежък физически труд. Не си спомням навремето чак толкова трудоемко да ми е идвало училището и вечно да не ми достига време...  Обяснението ми е, че мобилните устройства ги изтощават психически, разконцентрират ги, губет им времето  и т.н. Но пък такъв е живота в днешни дни.
Накъде ли се е запътил този свят?!?!

# 564
Утро, стискам палци на детето 🤗 а на теб ще ти правя компания на питието... Ама след 2-3 часа 😂😂😂 до тогава ОМммм

# 565
  • Пловдив
Моята девойка днес пак не са я включили в някой от часовете, а вчера говорих с класната по тоя въпрос.Сутринта правили контролно по ЧП и не включили. Учителката й писала че ще й го прати в Школо следобед. Е ,чудно,ама следобед е и 2часа и 5 часа, да не говорим ,че от 3 тя е на урок по английски. Прибирам се в 2.30 и тя пищи.Гък да не си казала ,че имам 30 мин да го направя. Госпожата го пратила в 2 часа и написала до 3 да бъде изпратено.До тук добре,само че това дете трябва да стои и да рефрешва и да чака цял ден ли? Съответно го е видяла в 2.25 и почнала ,квото ще да е направила. Изпитала съм я на целия раздел-нямаше пропуски,трябва да се е оправила.
Сега ще си изпия кафето с госпожата по бел. Никога не съм я търсила,но този път ще го отнесе. Ами трети ден  не я е включила,въпреки че детето вчера й е писало и тя е обещала. А днес са имали 2 ч литература. Писна ми.
Стон,като гледам имаш опит с такива деца,да ти я пратя малко да я култивираш.
Сега се сещам, че с девойката на Гери са родени на един и същи ден,ама не си спомням тя да се е оплаквала от инат.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 15:44 от renydent

# 566
Силвиа, не е срамно... 🍹Наздраве 🤗 Явно имаш нужда от коктейлче, па то и петък 3ч.следобед... Простено е 😂 И аз бих сипала ако не трябва да шофирам след малко 🤣🤣🤣
Днес на класното по Мат нашата предала 3та, подчертавам 3та 🤪 Тя е бавна и заплесната... В шок съм, тръпна за резултатите... Били много по-лесни задачите от тези, които решаваме заедно... Да видим 🥴

В понеделник е по БЕЛ, цял уикенд коктейлчета Simple Smile)))

# 567
Рени, аз опит имам, но работеща формула не съм намерила все още. Вярно, че поне за НВО математика успях да го подготвя, ама то това е едно нищо на общия фон. Не знам. Понякога виждам светлина в тунела, но много бързо крушките пак гаснат. Това инатът е страшно нещо. Като си науми нещо и ни се води, ни се кара. Трябва сам да реши вътрешно, че е необходимо за нещо да положи усилия. Тогава чудеса може да направи, ама докато си го реши и дали въобще ще го реши. И това желание да е винаги контра на всичко... Зор голям за всичко и само заради ината.
А наборът си е направо писенце. И дори и да не прави всичко заръчано, поне не спори и не развива един куп теории защо не го прави

# 568
Класното и при нас било "много лесно", чак заяви, че е подценена в очакванията си. Ще видим какво ще излезе като резултат.
Нашта я включват по повечето предмети, по география е основно проблемът, там я включват на около половината пъти, така беше и есента, когато още не беше почнало ДО за всички. По музика, рисуване, трудово и физкултура не я включват по принцип- часовете се водят в други кабинети, където нямало връзка.
Днес без да искам подслушах в часа на класния- уведомяваше ги, че са монтирали камери във всяка класна стая /вероятно има връзка с предстоящите матури???/ и няма простотия, която да не се запише и да може да бъде видяна.

# 569
  • Майничка
Да, стаите, в които се провежда ДЗИ, са задължително с камери, които качват директно на сървър за МОН. Искат и специални обозначителни листове на редиците.

Общи условия

Активация на акаунт