Седмокласници 2020/2021 - Тема 11

• 32 170
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Успях да изчета всики 90+ мнения. Не бях чела няколко дена, че работа...

Честит рожден ден на младежа на beb4o_fb, поздравления за първото място на Kally May и пропускам някой, моля да ме извини.

Двете седмици протекоха сравнително добре, имаше тестове, без да има натрупвания. За съжаление успеваемостта при моят е средна, като даже изкара 2 на теста по физика Sad

Регалия сега са онлайн, дано от другия път да с априсъствено наистина и дано последните ПИ да са също така присъствено. За съжаление, мотивацията при нас не  се повишава с наближаване на матурите, аз преминавам в някаква фаза на примиреност вече, не мога да се боря. Даже все отлагам да седна и да направя една селекция на паралелките, потенциален бал и т.н., защото очаквайки ниски резултати на матурата, някак си не ми се иска да гледам училища, за които преди не се замислях. А като си помисля каква амбиция имах преди година и половина.

Няма яснота за класните при нас, дано наистина минат доста преди матурите.

# 436
Аз въобще не правя сметки вече, толкова е относително всичко.След като на единия изпит по МАТ единия път вади 90т , следващия 59т просто какви прогнози да правя. Специално при моят син всичко се върти около моментното му състояние , че дори и до психика. Въобще май ще се молим за късмет , като цяло знания има ама нещо му куца на самия изпит и не виждам как да влиая на това.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 15:38 от red_violet

# 437
Към деца и родители, които все още имат сили и мотивация, изпитвам респект и уважение. При нас дерайлирането от плануваното трасе към желаното училище е шумно и катастрофално. Правят се елементарни пропуски на ПИ, които предизвикват атомен взрив в душата ми и лека степен на истерия. Започвам конско и се улавям,че по средата му ме обзема примирение и свръхрадост, че поне за гимназиите, които са на очевадните трети и четвърти места,  все още има минимален шанс.

# 438
Аз не бих се ориентирала по нивата точно от миналата година. Беше редуциран материала и имаше прекалено много пълни шестици, като общо нивото беше неестествено повдигнато. Тази година прогнозирам слаба година като общ бал, но трудното ще е друго. Набор2007бе бе наистина многоброен. Спомнете си кандидатстванията в детските градини, групите от по 30 и нагоре човека. Това ще е по-скоро проблемът. Прекалено многото деца макар и с не толкова високо балове.

# 439
Аз мисля че баловете в Сф ще са високи и тази година, няма да дадат трудно НВО. В Сф има много подготвени деца.Миналата година от ПЧМГ децата имаха ср.резултат 93 или 94т. на НВО по МАТ - това са точки почти непостижими да моя син. Отделно и голям набор - кофти година от където и да го погледнем. Моят син искаше немски , но ме съмнява да му стигне бала.

# 440
  • София
Набор2007бе бе наистина многоброен. Спомнете си кандидатстванията в детските градини, групите от по 30 и нагоре човека.
Дааа.... Някои и в 1-ви клас в кварталното училище не приеха... спомен, от който още побеснявам.
Радвам се, че оттук насетне всичко зависи от собствените усилия и труд на сина. Ето, че го приеха вече в едно ЧУ, единствено спрямо личните му знания.
И аз мисля, че тази година НВО ще е лесно и с високи балове. Но в крайна сметка, каквото за всички, такова и за нас. Да минава и заминава, пък ще видим, докъде ще му стигнат силите.

# 441
Наборът тъкмо причлючи с ПИ във Вектор. Малко странен ми се стори текстът за преразказ.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 15:31 от raf11

# 442
Да се включа и аз, за да пожелая успех и спокойствие на всички кандидати за АК. Нека да дадат най- доброто от себе си и всяко дете да попадне на Своето място. Понякога вселената си знае работата по- добре от нас Simple Smile. Нашият юнак ще се яви утре (АК в момента гравитира между 2 и 1 място в личната му класация) и по този повод почива вече втори ден, защото така писали в е- мейла 😀, а и "не е редно да отиде преуморен и изнервен на изпита". Мен ме е налегнало дебилско спокойствие  и нямам сили дори да се ядосам. А и в крайна сметка няма как да съм сигурна дали няма да се окаже прав.
Честит празник на всички и по- специално на тези, за които е личен такъв❤! Бъдете здрави и благословени!

# 443
  • София
Успех на всички явяващи си на изпит!!!
Наборът се прибра от школа. 90 точки на контролата по БЕЛ от миналата седмица. Той е убийствено горд от себе си и с право това му е силната страна!!! Днес имаха присъствен ПИ по МАТ. Аз хем си радвам, хем знам, че сега поне две седмици ще блуждае.

# 444
  • Варна
Здравейте! Поздрави за всички рожденици, медалисти и олимпийци!
Днес най-накрая излязоха резултатите от ПИ към МГ Варна. На преразказа нашето момче е пак под 30т - 28 и краен резултат 81т.Чакам да излезе и математиката и отивам и аз като Дайв да смятам прогнози. С тази разлика, че по бел може да завърши с 5 за годината.

Днес школата беше присъствено при нас.
Поздравления за всички добри резултати на пробните. Децата са герои след такава година!
Успех на всички утре!

# 445
  • София
Късмет на всички деца, които утре са на изпитит. А на техните майки спокойствие.
Ако в темата има именници, честит празник!

Днес много се смях с моето момиче. Докато обядваме ме информира, че до НВО оставали 53 дни, но ми го каза не за друго, а за това, че може би е дошло време да започна да си пия валериана 😂
Сега си прави майтап с мен, но юни чука на вратата и тогава ще я питам кой ще има нужда от валерианче 😁

# 446
  • Варна
И моят набор ще завърши максимум с 5 по БЕЛ. На последното контролно има 4, само точка не достига за 5. Доста трудно е според мен, някои отговори определено ме озадачават. Ето, както ще кажете за 11 задача?

# 447
  • Варна
Пропуснах да ви питам нещо - след като излязат резултатите ще може ли да се види по колко точки има на всеки модул?
Svetli, и при нас беше така на последното контролно - 5.42 😕

# 448
Svetli, аз виждам само едно сказуемо . Просто е изречението.

# 449
Откакто всички завършват основно образование в седми клас, системата изглежда така. Преди това имаше разбивки по модули, тъй като преобразуваните в оценка точки от първи модул се вписваха като текуща такава.

Общи условия

Активация на акаунт