iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 121

• 45 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Денис, може ли насока за една приятелка, която в следствие на дългосрочна диета включваща само зеленчук и опада косата. Каква добавка би препоръчала? Тя пи максихер, но лицето и се покри с пъпки от него.
Трябва да провери базовите хормони и за дефицити - желязо, феритин, В12, ФК, Биотин, вит. Д, цинк, селен мед ...
След такива диети, много често,  се получава един хормонален дисбаланс, който трудно се повлиява и трябва много време и търпение.
За пъпките - може да е съвпадение и причината да са по-високи нива на андрогените или да е от по-високата доза биотин и по-ниските (физиологични нива, които има ) на пантотеновата киселина - тава е често срещана причина при прием на по-високи дози В12 и Биотин - ако е това, не е страшно, по-лесно се коригира.
За косата - трябва да приема много протеин, колаген (тип  1 и 3 ), много ЕМК - омега 3, омега 7, масло от пореч, МВИ, кокосово масло и т.н. Храненето трябва да е високо протеиново + полезни мазнини - поне 30 %
Зеленчуците са много богати на фитоестрогени и на въглехидрати - картофи и т.н.
Косата много бавно се повлиява и ако проблема не е много сериозен, процеса е обратим.
Ако направи нужните изследвания - пиши ( в темите или на ЛС) - ще помагам с разчитането.
ПП.
От протеин и полезни ЕМК не се пълнее  ... това само информативно ... ако все пак страда от хранително разтройство ( да си го признаеш пред себе си е 51% решение на проблема Simple Smile )

Учудващо за онлайн шопинг натурата ми, за първи път ще поръчвам от сайта.
Прочетох първия пост и последната тема, но нещо не мога да се ориентирам, какво да направя, за да стане безплатна доставката (уж отговаря на всички посочени условия, но пак ми я начислява)?
Скрит текст:
Моля, слагайте тези големи снимки в скрит текст

Над 40$ - има Безплатна доставка
При теб - доставката е  21.88лв ... добавяш продукти докато стане Free ...сайта  ти посочва в червено  - продукти за още 64,07лв
Данъци и такси са ти 6.62лв в момента

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 06:29 от denis.

# 541
  • Sofia
denis., благодаря!

# 542
  • Пловдив
Благодаря Денис, убедена съм, че няма да признае..но поне да започне от някъде. Още веднъж благодаря!❤

# 543
Здравейте, Нещо за вени да препоръчате. Благодаря.
Здравей!
Скоро отговорих на ioioto0 - разгледай предложените продукти.

За кодовете:
- когато се ползва само персонален код (5%) - бонус от него получават и двамата, този който го ползва и притежателя на кода
- когато се ползват два  кода - код за 10/20/33% ( както бяха тези от миналия месец)  + персонален код, този който ги ползва, получава бонус от кода с по-голяма отстъпка, а притежателя на кода - от неговия си код (5%) ... или нещо като жест към притежателя на кода.
- ако не се въведе персонален код - бонус получава бгмама

А къде се въвежда втория код, понеже аз като въведа един и ми дава съобщение - 1 code per order или нещо такова и че кодът с по-голяма стойност щял да се отрази? При мен има само едно поле за код...

# 544
  • София
А къде се въвежда втория код, понеже аз като въведа един и ми дава съобщение - 1 code per order или нещо такова и че кодът с по-голяма стойност щял да се отрази? При мен има само едно поле за код...
Кодовете се въвеждат един след друг ... без значение какво ти изписва сайта.
Персоналните кодове не са видими.
Намаление получаваш винаги от кода с по-голяма отстъпка ( напр. 20%) . Ако след него, въведеш персонален код (5%) - сайта те информира, че има вече код и този код ти дава по-голяма отстъпка от персоналния... но, при самото въвеждане на персоналния код - бонус от този персонален код, получава неговия притежател.
Според мен, персоналните кодове, да не са видими, не е коректно, но, засега е така ... това са т.н. Affiliate програми, чрез които, бонуси получават сайтовете, през които минават линковете ( както е бгмама или различни сайтовете на блогъри, които пишат материали за здраве, спорт, хранене ... и посочват продукт (снимка или име на продукта) с генериран код в линка ... и когато той се отвори и посетите сайта, където се предлага този продукт, се генерира кода  на съответния блогър. Когато купите нещо от този сайт, блогъра получава бонус.
Или, избираш персонален код на някой от тази тема. Въвеждаш го. По някаква причина, отваряш след това линк от тази тема и този линк, автоматично ти заменя въведения преди това код, с код на бгмама.
Лично аз, въвеждам кодовете по няколко пъти и задължително преди да пусна поръчка.
Както и да е Simple Smile

# 545
# 546
Върху поръчките, направени до 30. юни, но пристигащи юли месец, не би трябвало да им се начислява  ДДС нали?

# 547
# 548
Имам притеснение относно доставката! Защо не пристига след като на 28-ми е дошла в БГ?
Доставката е с DHL , по пощата ли да очаквам да ме известят?

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 12:50 от VIVIQN1980

# 549
Ще пристигне, може би ти бавят известието от пощата, при мен се случва отвреме навреме.

Код за 5 % отстъпка от iherb.com - SDB331

# 550
  • Не съм от тук и съм за малко
Аз имам пратка влязла в БГ на 20-ти май и още нямам известие. В пощата я няма. Някой знае ли, дали от митницата дават информация по телефона? Ще чакам още 1-2 дни и ще пускам жалба.
До колко време след изпращането мога да пиша на Iherb за изгубена пратка? (Не мога да се ориентирам къде да прочета.) Май го открих - 60 дни от покупката.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 13:41 от albena

# 551
За изгубена пратка има смисъл да се пише на iherb след като изтече крайният срок за доставка, иначе отговарят да се изчака още.

# 552
  • София
Не сме го разисквали, защото не знаем какво ще реши сайта Iherb.
Попитали сме, но засега няма отговор.
ПП.
Който иска да им пише с молба, да върнат метода за доставка с предплатени данъци и такси.

Здравей!
1. не са добър избор, цената е висока за това, което предлагат - ниски дози и форми с ниска бионаличност
2. също - не са добър избор
3. горе-долу стават
4. тези, откакто смениха състава са хубави  - преди, голяма част от елементите бяха форми с ниска бионаличност

Комбо-оферта  - 5$
Електролити + Мостра ВССА
+
Цедката за чай за 1$, много е хубава, заслужава си Peace
+ тази мостра Колаген
... първо слагате цедката, след това колагена и се получава Субтотал 16$ и БД
... ако е обратно, колаген и след това цедка - Субтотал е 17$ и доставка $1.75
ПП.
Това е без Персоналния код ... с него се намаляват още  ( докато го разигравах, съм забравила да го добавя Simple Smile )

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 07:55 от denis.

# 553
Здравей, Денис,
Може ли да предложиш нещо подобно от сайта? Благодаря!
Скрит текст:

# 554
  • София
код  LAOSUN75  - 25% намаление Peace
- без условие за минимална сума
- валиден до 1 юли
- еднократен

Здравей, Денис,
Може ли да предложиш нещо подобно от сайта? Благодаря!
Скрит текст:

Здравей!
Не съм попадала на подобен продукт.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 18:37 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт