Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 33

• 52 642
  • 772
  •   2
Отговори
# 345
Ох и аз да си го кажа. Чакането е убийствено - схваща ми се всичко, след всеки преглед останалата част от деня прекарвам да се възстановя. И остави 3те загубени часа, ами като дойде мой ред винаги нещо се случва - я спешен случай, я още 3 пациентки в същото време по другите кабинети и моето време винаги е под 5 Мин, че от бързане дори се шашкам и не мога да си задам въпросите😀. Ужасно е. Много е натоварено - аз съм при д-р Атанасова. Всички знаем защо сме я избрали, аз мисля, че все още се чувствам спокойна с нея, но на моменти се чудя 🤷♀. А пък мъжът ми вече е подал оплакване - не към лекарите, а организацията, веднъж ме чака на паркинга 4 часа и не издържа. И то точно заради това, че идват супер много жени, които са без час за контролен преглед след раждане, най-вече и минават с предимство. Еми не е ок.

# 346
  • София
Аз и на двата прегледа си записвах предварително час. Според мен просто минава номера и пускат

# 347
Аз от чакането за преглед не мога да се оплача, защото съм при Апостолова и съм изключително доволна. Дали ще изчакам един час или не, не ми е проблем (поне за момента и се надявам така да си остане).
Чакането за регистратурата, обаче, ми е огромен проблем. Не мога да стоя права, прилошава ми много, и като я видя тази опашка... Та да питам вие как бихте реагирали, ако ви помоля да ми пазите място, а аз да чакам седнала. Знам, че е тъпо, аз даже не съм в толкова напреднала бременност, но ми прималява и не мога да съм права.
Или ако някой знае дали в по-късните часове има опашка. Другия вариант ми е да идвам със столче Rolling Eyes

# 348
В следобедните часове май опашката не е толкова голяма , аз избягвам часовете в понеделник сутринта винаги е кошмар. И на паркинга и на регистратура , и часовете вървят с голямо закъснение.

# 349
Здравейте,
Къде в близост до Токуда може да се паркира? Че между 9 и 12 е страшно в техния?

# 350
за паркирането е писано пред 2 страници , врътнете малко назад

# 351
Аз от чакането за преглед не мога да се оплача, защото съм при Апостолова и съм изключително доволна. Дали ще изчакам един час или не, не ми е проблем (поне за момента и се надявам така да си остане).
Чакането за регистратурата, обаче, ми е огромен проблем. Не мога да стоя права, прилошава ми много, и като я видя тази опашка... Та да питам вие как бихте реагирали, ако ви помоля да ми пазите място, а аз да чакам седнала. Знам, че е тъпо, аз даже не съм в толкова напреднала бременност, но ми прималява и не мога да съм права.
Или ако някой знае дали в по-късните часове има опашка. Другия вариант ми е да идвам със столче Rolling Eyes

На мен най-много ни прималяваше в ранните месеци. И да не сте бременна, като Ви е зле, е човешко някой да се съгласи да Ви пази място. Въпросът доколко ще попаднете на разбран човек.
Иначе следобед след 15 ч. мисля, че е спокойно и няма опашки, но доколкото знам не всички лекари преглеждат в по-късните часове.

# 352

Аз лично бих реагирала с усмивка и без грам да се замисля, ще ви пазя ред Simple Smile Не мога да си представя някой да реагира по друг начин.
Иначе следобед сякаш не са толкова големи опашките за регистратура, днес например отидох към 13часа и чаках не повече от 5 минути, но си е и малко до късмет.

Иначе аз съм при Колева и съм изключително доволна от нея. Не знам защо не се споменава често в темата, мисля че е прекрасен специалист, следи всичко, което може да се следи, за да бъде една бременност безпроблемна. Освен това в частния й кабинет не се чака изобщо, ама наистина изобщо. Винаги отговаря по вайбър и то много бързо, веднъж по спешност само съм й звъняла, веднага вдигна. След което ми се и обади да провери как съм... Страхотна е!

# 353
  • София
Защото ако не сте нейна пациентка започва да върти очи и да става меко казано неприятна... Поне аз с такова впечетление останах за цялата си бременност въпреки, че е в комбина с Апостолова.

# 354
Аз също съм доволна от Колева , не бях нейна пациентка и отидох случайно , но тя ми назначи всички възможни изследвания за да открием къде е проблема при мен. Ако не беше не знам дали тази бременност още щеше да я има . Доволна съм и ще родя при нея .

# 355
Благодаря ви, момичета. Чери, има хора, които не гледат така на нещата. Не искам да съм груба, но има и доста бременни, които ме предреждат, защото не си личи, че съм бременна. По принцип не би ми било проблем, със сигурност е ужасно да чакаш с огромния корем, но когато съм пред припадане гледам малко по-егоистично. Та от тази гледна точка питам, защото знам, че се спасявам себе си без да мисля за останалите. А и никога не знаеш на другите на опашката какво им е, сигурна съм, че не малка част от тях също не са в цветущо положение.
Ще си записвам часове по-късно през деня, пък ако положението стане много лошо, ще моля да ми пазят ред.
Благодаря ви още веднъж, надявам се и на опашката да има такова разбиране.

# 356
Благодаря ви, момичета. Чери, има хора, които не гледат така на нещата. Не искам да съм груба, но има и доста бременни, които ме предреждат, защото не си личи, че съм бременна. По принцип не би ми било проблем, със сигурност е ужасно да чакаш с огромния корем, но когато съм пред припадане гледам малко по-егоистично. Та от тази гледна точка питам, защото знам, че се спасявам себе си без да мисля за останалите. А и никога не знаеш на другите на опашката какво им е, сигурна съм, че не малка част от тях също не са в цветущо положение.
Ще си записвам часове по-късно през деня, пък ако положението стане много лошо, ще моля да ми пазят ред.
Благодаря ви още веднъж, надявам се и на опашката да има такова разбиране.

Аз със сигурност бих пуснала човек на който не му е добре преди мен,независимо от всичко,стига да не ми е лошо станало от жегата,защото последния път именно заради това си ускорих пулса и на бебето ми стигна пулса до 200 и щяха да ме пратят в болницата заради това. Та като цяло иначе нищо ми няма,но от както съм в 9 ти месец,нещо все ми прихлупва сърцето,все се потя като прасе,все нещо не ми е комфортно,мисля че е нормално,но вече не се търпи. Та със сигурност бих проявила разбиране към жена на която не и е добре,това че си с корем не е причина,причината е,че този корем създава много други неразположения,но скоро и вие ще разберете,след някой друг месец 😀😀😀😀😀😀

# 357
Vervd, много мило, благодаря, но не искам да ме пускат, ще си изчакам реда, просто бих била изключително благодарна, ако мога да чакам седнала.
Мдам, и жегите, и маските, и коремите... Много неща са, за жалост, но ще избутаме
Не бързам особено за огромен корем, защото вече имам коремче, но не съм качила нито един килограм. Витамини и желязо под норма, кръвното нестабилно ииии затова не мога да стоя права. Представям си като пораснат още малко бебетата сигурно ще съм реещ се във въздуха корем, защото останалата част ще е изчезнала вече. Нещо като котката от Алиса Joy

# 358
Vervd, много мило, благодаря, но не искам да ме пускат, ще си изчакам реда, просто бих била изключително благодарна, ако мога да чакам седнала.
Мдам, и жегите, и маските, и коремите... Много неща са, за жалост, но ще избутаме
Не бързам особено за огромен корем, защото вече имам коремче, но не съм качила нито един килограм. Витамини и желязо под норма, кръвното нестабилно ииии затова не мога да стоя права. Представям си като пораснат още малко бебетата сигурно ще съм реещ се във въздуха корем, защото останалата част ще е изчезнала вече. Нещо като котката от Алиса Joy

Аз бях така през по-голямата част от бременността. Все ми прилошаваше, не можех да стоя права, витамини и желязо ниски. Кръвно ниско с висок пулс. Сега откакто влязох в 9 месец се чувствам отлично. След 2 дни започвам 40-та седмица и съм супер енергична, което е странно. Може и при вас да е така, не се настройвате негативно отсега.

# 359
за паркирането е писано пред 2 страници , врътнете малко назад
Благодаря, явно тази част с паркинга съм я пропуснала🙂
Проблема с регистратурата според мен е по скоро организационен ,защото на едно място чакат бременни, небременни, майки с колички за преглед при педиатър.После същите тея майки се редят отново за техния час. И това цялото нещо на една регистратура, която работи и като каса.Определено трябва да помислят в тази посока иначе опашките ще продължат да са толкова големи( последния път за да си платя тоновете трябваше да изчакам 18 човека)

Общи условия

Активация на акаунт