За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 35 638
  • 524
  •   1
Отговори
# 495
Бихте ли ми препоръчали добър татуист за файнлайн в София..? Благодаря! Innocent

# 496
  • Light of Zartha
криси петрова в младост 4 зад лидл

# 497
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Трима са - Поли, Марио и Севи.Вършат чудеса!Моите там са правени.

# 498
  • Бургас
Малко извън темата...
Днес ми попадна клип в инстаграм, как мъж си прави татуси по цялото тяло, абсолютно всеки сантиметър! под пълна упойка! Под наблюдение естествено!
Обаче ми се видя адски страшно!
Съжалявам,че не запазих видеото,  че имах много работа!
Ако ми излезе пак ще ви го кача.

Аз не бих се подложила...

# 499
То страшното идва после - как ще спи и ще носи дрехи докато зарастне всичко? Не искам да съм на негово място.

# 500
  • Mediterraneo
Не е нещо нечувано, има такава практика ( под упойка ги рисуват на огромна площ), макар и не често срещана.
Имам приятел, който вече е изцяло татуиран. Само лицето му не е. Ама започна преди 30 години, ходеща реклама е на студиото, явява се на конкурси и пр. Всичко по него е цялостна концепция, не различни стилове и видове татуировки. Превъзходна работа направо.

# 501
Здравейте, идвам с един въпрос Sad

Вчера ми направиха татус по мой дизайн, държах всичко да си е точно и така си се получи.
Но днес тези детайлчета заминаха ...

Вчера, веднага след татуса:

Сега сякаш всичко е станало черно без всички "бели детайли" върху котките, на които държах Cry

Кажете ми, че е нормално и като дойде време да махна това фолио всичко ще се върне обратно Cry

Или причината е, защото съм избрала да го сложа ....

# 502
  • Бургас
Хм... принципно знам, че различните кожи "поемат" различно мастилото и след време дребните детайли се размиват, тънките линии стават леко по-дебели и татусът не изглежда както веднага след процедурата. Но чак толкова бързо, би ме учудило. Освен да се надявате от кожата все още да се отделя лимфа и малко мастило и да изглежда така под фолиото, но като го махнете и измиете татуса всичко да е ОК. Била съм с фолио и аз и си изглеждаше нормално всичко, но са ми казвали, че моята кожа е благодатна за работа и приема добре мастилото.
Аз бих се свързала с татуиста и бих показала снимката, за да чуя неговото мнение.
Дано всичко е наред!

# 503
А защо не махнеш фолиото и да погледнеш за какво иде реч ? Аз моето го слагах само първите два дни и то докато спях. Даже на първия ден, докато спях ми се беше смъкнало фолиото , чаршафа ми също имаше татуировка 😀

# 504
  • Бургас
Ако е същото, което аз знам, от типа "втора кожа", няма как да се смъкне. А ако се разлепи, надали ще може да се залепи втори път. Поне моето беше такова на по-малките татуси. На големия имах "памперс" от еднократен чаршаф за преповиване Wink

# 505
  • Light of Zartha
Ама това фолио се държи няколко часа. Там 2-3 след като е напарвена. После махате и кожата трябва да диша и да се маже. Даже февруари когато направих последните две татуировки (едната не е хич малка), мацката ми каза, че вече се препоръчва да не се ползва "втора кожа" и не ме залепи. Нямах никаква драма после.

# 506
  • Телиш/Плевен
Не мога да преценя какъв тип е това фолио, а и аз нямам много опит с тях. Но миналия месец, като си правих последната татуировка, татуистката ми сложи такова фолио (или подобно) и каза, че може да седи до 12 часа. Аз бях с него около пет. След това се измих и продължих грижите по стария начин. Не съм имала никакви проблеми, но съм слушала за фолио тип втора кожа, което можело да стои през цялото време на зарастването. Не знам това дали е такова или е като моето, което трябваше да се свали след няколко часа. Също така си спомням, че ми каза, че трябва да го намокря хубаво, например под душа и чак тогава да го свалям.

# 507
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз с фолио съм била само 4 часа след това.После махам, почиствам и крем по три пъти на ден за две седмици.
Никакви проблеми не съм имала.След като направих първата си спомням, че ми казваха, че ще се бели, че може да е зачервено.Нищо подобно не се случи.Все едно си е била там винаги.

# 508
Снощи не издържах от притеснение и му писах с двете снимки Simple Smile
Той ми каза, че е нормално, зьащото кожата отделя пигмент. Може и по-размазано да стане, но "като махнеш фолиото в петък-събота и изплакнеш, ще се махне." И върне формата си.

*Препоръча ми да стоя 6 дни с фолиото заради доста чуствителната ми кожа и чак тогава да го махам. *нямало никакви проблеми да се къпя с него, спя и подобни. без да се печа под слънцето известно време разбира се.
Но ще се изплакне после.

Заспах си спокойно,
Иначе нищо не ме боли. Само първият ден малко при натиск на мястото, днес изобщо.

# 509
  • Телиш/Плевен
AniNe, значи би трябвало всичко да е наред. Heart Eyes

Захарче, всички татуировки се белят, но има кремове, с които това става неусетно. Бепантен например, аз него ползвам в последните години и изобщо не разбирам кога се белят. Hug

Общи условия

Активация на акаунт