За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 35 195
  • 524
  •   1
Отговори
# 480
  • Mediterraneo
. Предлагали са ми лидокаин, но аз съм отказвала, тъй като той действа върху лигавици, но не и върху кожа.

Това изобщо не е вярно. Лидокаинът действа през кожата, прониквайки към дълбоко разположените нервни влакна.

# 481
  • Бургас
Брадата страхотна е! Честито!
Много е хубава!

# 482
. Предлагали са ми лидокаин, но аз съм отказвала, тъй като той действа върху лигавици, но не и върху кожа.

Това изобщо не е вярно. Лидокаинът действа през кожата, прониквайки към дълбоко разположените нервни влакна.
Лидокаинът действа при рани и лигавици. Не случайно при микропигментация не слагат веднага, а първо правят контур и после нанасят анестезия. Ако е инжекционно е друго вече.

# 483
На мен доволно количество арменски коняк, почерпка от  татуиста, ми се отрази много добре. Joy

Да  питам тези, които имат тату на пръстите - от колко време имате, и изменил ли се е цвета? Тъй като имах идея, която още не ми е минала за татуировка там, но двама татуисти са ми казвали, че там боята не държи.
Аз имам на ръката, отгоре, започваща от палеца. Щях да пиша, че досадно беше, докато се оправи, защото ръката ми беше неизползваема, намазана с крем😊
Туша стои, но цифрите са нечетливи вече, т.е.размазва се. Явно е до кожа. При мен не е избледняло, при партньорът ми е леко по-бледо.Не сме правили ретуш и няма да правим. Искам да е естествено😊 От около 5 години е.

# 484
  • Mediterraneo
Само да ви покажа с какво се занимиват два дни моите вкъщи

Татуировката е стара, сигурно на 15 години, сам си я прави, сега щерката я опреснява. Много й се удава, все едно цял живот това е правила! Сигурна и лека ръка има. Оня ден пристигнаха новите игли и бои и нямаха търпение.
Можете да ни обявите за родители на годината Simple Smile

# 485
  • София
Здравейте, някой с мнение за Wicked INK, не можах да намеря коментари в темата

# 486
  • Mediterraneo
Ох, моята щерка цъфна с това днес. Отлагах и забранявах, докато беше в моите правомощия, вече е на 20 и копче не мога да й кажа

Казах й, че все пак ли е любимата кравичка. Не знам, точно там пиърсингът ми изглежда баш като на кравите.

# 487
Здравейте,
Аз имам една семпла 3- ка, фонт като тройка от тесте карти. Размер около около 2х4см

Много я обичам. Спонтанно реших малко след гимназията, мисля 2013г да си татуирам числото 3, защото обожавам това число, незнам защо. Исках го по-в ляво и по-надолу под ключицата. Общо взето се вижда с по-отворено деколте Simple Smile Не ходя с толкова големи деколтета, но си я обичам просто защото знам, че я имам.

После май същата година от чист мерак си направих някаква "велика" фраза/цитата от филм, отсрани на ребрата. Понякога забравям, че я имам ... Добре, че не се вижда.

Миналата година се заговори много за числото на живота. Попитах майка ми за часът ми на раждане. Изчислих си числото на живота и се оказа 3.

От известно време имам желание пак за нещо семпло, нещо много малко, нежно. Но още не го чуствам къде, какво.

# 488
bradata, в Бургас ли е правен тятуса, и ако да, при коя татуистка? Много ми харесва!
 Да, при Йоана - Casper Mos в студио Море от мастило - в Изгрев са и работят 6 различни човека там. Много съм доволна и имам планирани още 2 при нея след лятото Wink

Йоана е страхотна, и аз ходих при нея. Беше малко след пика на Ковид, нямах работа, беше ми много смотано едно такова и имах рожден ден. Та писах на студиото колко ще струва, пратих подобна и те казаха, че имат сободен час за същия ден. Отидох, казах й каква ми е идеята, тя ми нарисува няколко различни вариации и избрах. Много си харесвам тази татуировка. Имам една по-стара от ученическите години, но тя ми е отзад на врата и не я виждам. Тази ми беше важно да си я виждам. Ето я:

И месец след това

# 489
Кастиел? Simple Smile

# 490
  • Бургас
bradata, в Бургас ли е правен тятуса, и ако да, при коя татуистка? Много ми харесва!
 Да, при Йоана - Casper Mos в студио Море от мастило - в Изгрев са и работят 6 различни човека там. Много съм доволна и имам планирани още 2 при нея след лятото Wink

Йоана е страхотна, и аз ходих при нея. Беше малко след пика на Ковид, нямах работа, беше ми много смотано едно такова и имах рожден ден. Та писах на студиото колко ще струва, пратих подобна и те казаха, че имат сободен час за същия ден. Отидох, казах й каква ми е идеята, тя ми нарисува няколко различни вариации и избрах. Много си харесвам тази татуировка. Имам една по-стара от ученическите години, но тя ми е отзад на врата и не я виждам. Тази ми беше важно да си я виждам. Ето я:
Скрит текст:

И месец след това

Супер е! Нямам търпение аз за следващите при нея, защото освен че е невероятен професионалист, е и много приятен събеседник и времето и болката почти не се усещат Simple Smile

# 491
  • Mediterraneo
Аз ще правя нова на деколтето. Задала съм задачката на татуиста, другата седмица ще се видим да ми предложи вариантите. Изходната идея е тази

# 492
Тарталета - СУПЕР Е ! Покажи я после , моля ! Обаче там, май боли доста 😖 , дано имаш висок праг на болка !

# 493
  • Mediterraneo
Сигурна съм, че ще боли, не нося много на болка, надявам се татуистът да носи на глезотии. Утре ще се виждам с него, дано е завършил елементите и да сглоби нещо отгоре ми. Оттам насетне ще решавам кое, какво и къде.

# 494
  • Bарна, морето, сините вълни

Последната ми отпреди месец. Разхождахме се из Бургас с едно другарче и изведнъж ни хрумна да си направим татуси точно тук и сега. 3 часа търсихме студио, което да ни вземе веднага.
Открихме едни свежари - Comix tattoo burgas. С 2 ръце ги препоръчвам. Толкова фини линии, нежна изработка. За пръв път не усетих никаква болка, дори леко да ме заболи.
Доволна съм си от Здравко във Варна, но наистина вече мисля да пътувам до Бургас. Показах им нещо, което отдавна искам, посъветваха ме как би било по-добре, как ще го редактират, за да бъде наистина красиво.

Общи условия

Активация на акаунт