За пиърсинга, татуировките и още нещо - 22

• 36 425
  • 524
  •   1
Отговори
# 165
Пъпчиците ще минат, но как намирате такива татуисти при наличието на толкова много добри в България? Това е човешка кожа все пак, не стена.

# 166
Пъпчиците ще минат, но как намирате такива татуисти при наличието на толкова много добри в България? Това е човешка кожа все пак, не стена.

Какво имате впредвид? За вида на Таруса ли?

# 167

Мастилото накрая се разтича, излиза извън очертанията.
Детайлите не се открояват.
Линиите са дебели, не е добра изработка като цяло, личи си и без да съм никакъв експерт.
Не, че аз много разбирам.
Но гледах толкова много работи, почти съвършени и добрите изпълнения си личат.
В случая самото художествено изпълнение е лошо. Като рисунките просто не са добре изпълнени.
 Най-много това си личи по детайлите нагоре към короната (ако това е нещо като корона).
Надолу е размазано мастилото, в самия край, не знам как не ви боде очите.
Аз бих отишла веднага да ми го оправи.
Линните не са прецизни, не са фини.
Рисунките отгоре някои са по-криви(там където е като короната.
Цветята не са направени с хубави светлосенки и добре преливащи се.
Изгглежда сякаш е замазано мастило отгоре върху тях и не се вижда красотата им, не се откроявят.
 Стоят като замазани рисунките.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 09:20 от Caroline_Bingley

# 168

Мисля, че затова, че се рязтича мастилото накрая. Линиите са дебели, не е добра изработка като цяло.
Не, че аз много разбирам. Но глрфах толкова много работи, и добрите изпълнения си личат.
Надолу е размазано мастилото.

Покрила съм друг татус и трябваше да сложим светлосенки за това е така. Мен ме кефи, но тоя сърбеж ме побърква

# 169
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз съм много доволна от Здравко Далев. Студитото му е срещу ВИНС.
Първите ми две татуировки са правени при други татуисти и всички останали при него. Мъжът ми, сестра му и племенницата също ходят при него и имат много татуировки.
Аз имам вече план за следващата, само трябва да подсигуря и финансовата част, че не е никак малка. 😁
А преди около два месеца отново си продупчих пъпа. При Здравко. Първият път беше преди 5 години в "На тъмно", но се беше възпалил лошо и на 5-ия ден свалих обецата.
Здравейте!Да ми препоръчате татуист във Варна.До сега си ги првих при едно момче,но последно направи на щерката и сякаш не ми хареса как я направи и искам да опитам при друг.Благодаря ви предварително.

# 170
Аз съм изключително доволна от Димитър Събев, също срещу ВИНС.

# 171

Покрила съм друг татус и трябваше да сложим светлосенки за това е така. Мен ме кефи, но тоя сърбеж ме побърква

Когато има толкова много плътно черно винаги има такива сърбежи. Стига да няма наистина притеснителни симптоми не го мисли. Моите и след години от време на време пак решават да сърбят, даже татуистите не са единодушни защо е, предполага се че е от наситеното черно мастило.

# 172
  • Light of Zartha
Ха, това не го знаех! Аз имам един лъв на ребрата отстрани. Не бих казала изобщо, че е плътен, по-скоро плътна контурна линия. Но ме сърби от време на време, а никакви проблеми нито тогава, нито сега. Здрав татус е.

# 173
Здравейте! Трябва ми специалист за пробиване на пиърсинг на ухото (helix) в Бургас. Някакви препоръки? Вие от кой сте доволни? Горе-долу каква е цената?

# 174
  • Някъде там
Oх, аз съм се побъркала по червени татуировки

# 175
  • Бургас
Здравейте! Трябва ми специалист за пробиване на пиърсинг на ухото (helix) в Бургас. Някакви препоръки? Вие от кой сте доволни? Горе-долу каква е цената?
Петър Петров

# 176
Какво може да ми кажете вие за хеликса? Съвети някакви? Болката силна ли беше при вас? Изчетох доста информация,но ще ми е полезно да прочета и за вашите опит и съвети😊

# 177
Какво може да ми кажете вие за хеликса? Съвети някакви? Болката силна ли беше при вас? Изчетох доста информация,но ще ми е полезно да прочета и за вашите опит и съвети😊

Аз си направих два през 2021- болката беше поносима, тъпа болка, малко като при удар с някой шкаф.. Ако отидеш при добър човек, не отнема време въобще самото пробиване.

Предложиха ми различни начини за почистване, аз се спрях на физиологичен разтвор - този на ампули който продават за бебета. Мих ги сутрин и вечер, по долния понякога се подуваше и пареше леко - в топла солена вода киснеш за 10-20 мин и минава. Не мести обецата и гледай да не я пипаш- с местене само забавяш процеса на зарастване а с пипане само някоя инфекция да си докараш.

Единият ми беше със права обеца (stud) а другия с кръгла- този с правата зарастна по бързо така че препоръчвам. Избери и някоя която си готова да носиш няколко месеца, понеже докато зарастне не се сваля. Ако не ти понасят никел, мед, препоръчвам от висок клас титан- в добрите студия имат разнообразие и са наяснп със стоката си.

Неудобно се спи иначе, препоръчвам да си вземеш възглавница за пътуване- като легнеш ухото в дупката. Много помогна поне при мен. На мен рани ми зарастват много бавно и имам доста белези-  горния ми хеликс зарастна за 8 месеца, долния малко над година.... дано имаш повече късмет от мене.

# 178
Oх, аз съм се побъркала по червени татуировки
Скрит текст:

Червеното мастило боли повече от черното и за съжаление не е толкова дълготрайно, но са много красиви.

# 179
На мен хич не ми харесват червените, но явно са страшен тренд в момента.
Поредното модно нещо, което смятам ще е до време.

Общи условия

Активация на акаунт