Отговори
# 630
Здравейте! В деня на целувката да се почерпим с целувки...

На мен като за такъв специален ден всичко ми беше специално, даже цял следобед не ме пускаше в БГ мамата и това беше най- безобидното от всичко...

Феми, тази снимка не я бях виждала, затова специално за теб

Скрит текст:

# 631
Ново от Суде:

И първата целувка от Епизод 2 на "Случайна любов".

# 632

Flowers Blossom Момичета* много целувки в световния ден на целувката.. Kiss

# 633
Здравейте, момичета!

""Най - красивото на новия ден е шанса за
едно прекрасно начало."

Желая ви много слънчеви усмивки и ведро настроение!
Спорна сряда!

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 18:18 от Emiliya

# 634
Здравейте!

"Да слушаш означава да разбираш онова, което другият не казва."
Карл Роджърс

# 635
Ново от сторито на Толга:

Цитат
mugeugurlarr
Това означава, че някои мечти, създадени преди години, оживяват години по-късно ... Колко щастлив е този, който вярва и привлича. Щастлива съм. Слава Богу 🙏🏽🧿. Късмет 🧚🏻🦋🎈 ..
Скрит текст:

На 7 юли отбелязваме Деня на шоколада

7 юли е Европейският Ден на шоколада. Датата е избрана, защото точно по това време през 1550 г. е доставена първата партида шоколад от Америка за Испания.
Ацтеките наричали какаовите зърна „храна за боговете” и ги използвали като платежно средство. Шоколадът е една от най-популярните храни и вероятността някога да излезе от мода е нулева. Най-новите научни изследвания потвърждават ползата от сладкото изкушение за здравето.
Австралийски учени потвърдиха ползата от шоколада срещу високо кръвно налягане. Направеният от тях анализ на 15 изследвания е показал, че едно парче на ден има същия ефект върху кръвното налягане като половин час тренировки.
Шоколадът, особено тъмният, съдържа химикали, известни като флаваноли. Те разширяват кръвоносните съдове в тялото, улесняват преминаването на кръвта през тях и понижават налягането. Всекидневната консумация на малки количества шоколад предпазва от инфаркт и инсулт.
Най-полезна е тъмната разновидност на сладкото изкушение. Черният шоколад с висок процент високомаслено какао, което е здравословната суровина в шоколада, съдържа и много магнезий, което се отразява добре и на мозъчната дейност. Затова блокче черен шоколад следобед може да бъде отлично средство срещу умствената и физическата умора, които ни хващат по това време от деня. То вдига кръвната захар и ободрява ума.
Според съвременната статистика през живота си човек изяжда средно около 10 000 шоколадови блокчета

Нашето сладко "шоколадче".

# 636
От мен една Шоколадова песен тогава.

...и двойна порция шоколад

# 637

Да се поглезим ... Шоколадови изкушения ...

Цеце, пусни нещо на Акън, че аз "изтръшках" нета, но само това успях да открия.

# 638
Идва ред да се почерпим и с Фин млечен шоколад.

Еми, Акън е толкова обран откъм снимки, че е по- зле и от Чачо.

# 639
Емииии ,  стана чок горещо и шоколада се топи.
Тенкю за снимките и гофките.  Flowers Hibiscus
 За денят на шоколада ,  който си обичаме и хапваме да се почерпим виртуално. Chocolate Bar

тези двамата сладури от лятната им фотосесия. Gift Heart

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 17:37 от femmi2

# 640

Феми, благодаря за почерпката. Да сложа и едно ледено изкушение за Софи, че тя обожава сладолед. Няма да забравя да то гарнирам с шоколад.

# 641
Аз продължавам с шоколада този път с чили

# 642

Грабвам си от сладоледа и ще оставим за Софи.  
Еми  за теб открих това сладурче  прави си селфи.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 18:34 от femmi2

# 643
Аз продължавам с шоколада този път с чили

Мек, нежен млечен шоколад, смесен с био лют пипер. Внимателно балансираната лютивина не разваля изживяването, а леко загрява, докато шоколадът се топи в устата Ви.

Еми  за теб открих това сладурче  прави си селфи.

Благодаря ти, Феми!

# 644

YumМомичета,тенкс за шоколадовото ледено изкушение! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт