Любители на кучета - 117

• 29 875
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Честита Цветница, момичета! Който има имен ден днес да се чувства поздравен също 🌷🌷🌷
Ние цял следобед сме ей така:

Спешъл, аз съм кастрирала преди 6-7 години предния ми женски булдог в к-ка Нова в Малдост 4. Доволна бях, изчакаха я няколко часа да се освести от упойката и ми позволиха да си я взема на деня. Аз бях тази, която не искаше да я оставя да нощува там, иначе мисля че си имат и стационар, където нощуват по-тежките случаи.

# 196
  • о`майна лунна нощ е
Днес програмата ми е фулмакс.
От сутринта - в приюта в Слатина

Това е едно почти сляпо старче добродушко.
После бях на празник на роднини, сега съм на фестивал със сина и кога ще се прибера в Пловдив не се знае. Вкъщи сме в ремонт на кухнята, сякаш е взривен чувал с брашно и хич не преритвам да бързам на обратно.

# 197
Маргарит:

и Хризантем:

# 198
  • под тепетата
Почерпи ли ги за имения ден? А подаръци , м?

# 199
За жалост, не си харесаха новите имена. Самопочерпиха се с изхвърлени на плажа миди с черупките. Сигурно, чак на другия бряг ме чуха като крещя, да ги изплюят...

# 200
  • sf
Все забравям да благодаря за съвета за Тридерм-а. Някой го беше препоръчал тук. За два дни оправи обрива на Нейо.

# 201
  • под тепетата
А, и аз съм викала, като бях с двамата калпазани на Дуранкулак Satisfied Гладни няма да останат!
mtz, какво стана със сплъстеното зад ушето?

# 202
Леле колко се смях на "Маргарит и Хризантем " Joy

# 203
  • Sofia
И аз много се смях!

Честит празник, момичета! Именичките, за които не знаем, освен Маргаритка, да се чувстват също поздравени!

Туиг, харесах страничката на студиото, ще им следя инициативите!
И аз бих искала да посещавам някой приют, точно мислех да тръгвам на разходките в Долни Богров, когато ми се случи инцидента, така че ще почака.

Днес Чоки ми е на гости, препичахме се на терасата - той си ближе наранените лапички, аз си грея коляното ... а така ми се разхожда с него! Вчера за пръв път от два месеца го изведох за петнайсет минути по тъмно, е, ами толкова ми липсваше това, не мога да се позная.

Ето го и след слънчевите бани

И ухилен, с вампирски зъб и щръкнало ухо

# 204
Един черен зюмбюл 😂
Честити да са ни именниците! Живи и здрави 💐🥰

# 205
"Черно лаленце" крещи за сандвич...

# 206
  • под тепетата
В тоя ред на мисли, моят е Магарешки бодил Satisfied

# 207
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит празник на цветенцата и билките в темичката ни! 🥰 Бъдете много здрави и щастливи!

# 208
  • под тепетата
Мерсиии, Деспи!

# 209
  • Sofia
Честит празник на всички празнуващи днес! И на тези,които си имат по едно цвете,дръвче или трънче у дома Joy

Общи условия

Активация на акаунт