Любители на кучета - 117

• 29 917
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Що ме излагаш пред хората?!

Беше с цистит и му сложих тениска, че с тия дъждове, все му беше мокър корема. Не може да изсъхне от едната до другата разходка.

# 256
Много е модерен. Я виж как му отива зеленото 😇
Кио постоянно спи. На разходка се уморява бързо и все тегли да се прибира. Месото си го изяде, ориза не я съблазни въобще. Дори любимата си пръчка за гризане не уважи. 😒

# 257
  • тук-там
Да ви споделя един проблем - нямам представа дали от кастрирането може да има такива последствия, но откакто Чоки се прости с камбанките си, взе да пишка при всяка емоция. Не дай си боже някой да му се зарадва или като се прибираме, веднага реагира по този начин. Дори и без ние да показваме особено вълнение, пак....
Дали да го водим на ветеринар, не знам какво да правим...
На една приятелка лаготото всеки път като ме види, се изпуска малко от радост. Прикляка и пишва малко. Мъжко е, кастрирано и много емоционално, също много привързано към нея и с неизчистени страхове. Тя го взе точно след кастрацията и не можем да кажем дали преди нея е било същото.

# 258
  • София
ХортензияМилото, няма ли вариант да намерите кучешки дъждобран/дреха, че и с тениската незнам дали ще ви се реши въпроса ...
ТариДано е временно явление това ... Нашия преди седмица е с махнати камбанки/мандаринки, но няма някаква промяна засега в поведение или друго ...Следя обаче за маркиране, че преди си маркираше отвреме - навреме ...

# 259
Кио днес отказа храна на 100%. Хапна половин кренвирш и след 10 минути го повърна. Акото й беше нормално, продължава само да спи и лежи. От вчера капки не съм намирала. Чудя се дали трябва да я заведа на лекар... през седмица вече ходим, все нещо се случва 😔

# 260
  • sf
Мислите ли, че може да се прокара закон, според който в тази ситуация да имаш право да не отидеш на работа?!
Скрит текст:

# 261
  • София
Само едно ще кажа аз, donsita: Да живей хоум офиса! Grinning

# 262
Според Тара, правото на диван и крак за възглавница е залегнало в Хартата на Организацията на Обединените Породи.

# 263
Ой, че лакомник, тоя Арчи! Писател ли ще става  момчето Smiley
Скрит талант Joy

# 264
# 265
Привет! Всички болни да оздравяват - и кучета, и хора!
   За закона - дъщеря ми ще е първа да се подпише, толкова много й се стои с Айра у дома,на дивана. Правилно казват хората,че кучетата приличат на стопаните си - тия двете могат да спят по 24 часа , без да мръднат.И само гледат да се докопат до слънчице и да могат да се излегнат.
   И Айра беше разгонена и беше като Кио - не искаше да се разхожда, някак вяла,унила,една такава като уплашена.Милите душички! А Киара като се разгони, е точно като жена в цикъл - само вика,кара се,ръмжи,злобна,лоша.
   От вчера Айра е с нексгард и някакви хапчета за комари,които увреждат сърцето,ако правилно съм разбрала.Предстои да си ходим на плевенското  село за Великден, а тя ще идва с нас, а там сигурно има буби.ДАно да не я напълним с тях,че .........Да видим как ще й понесе пътуването  и престоя на друго място.
   В Монтана има разлепени хартиени съобщения, че е забранено разхождането на кучета на обществени места - паркове,градини, можело само по тротоар./???????/.Дори в единият парк охраната се опитал да изгони една жена и да викне полиция да й състави акт.Аз се поразрових в разни наредби на общината,няма такава заповед,но ако е на повод кучето и с платен данък.Всяка пролет се активират гражданите  и искат да гонят кучетата от общ. места.А да седят по пейките и да люпят семки и да стане мизерия от люспи,хартии от банички,кенчета от енергийни напитки и бира може.И да си изакват децата в храстите, а ние да обираме акитата на кучетата в пликчета.
    А обособено място за дом.любимци нямаме,ама данък плащаме.

# 266
  • Sofia
Само минавам да кажа "Добър ден" -Бела Blush

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 20:48 от Margaritka_2014

# 267
Тежък живот!
  Все забравям да питам , как са бременните ни момичета?
   MTZ , ти как си?Главата слуша ли те вече?
  Иланг,радвам се за вас,бабчето е боец!Моят дядо на 87 г прекара ковид,наложи се нашите да го вземат малко в Плевен, сега вече си е на село.И нашите са там,покай него,но той си живее в отделна къща.Мама казва,че си ходи всеки ден на кафето,за хляб,цепи си дърва.Нямам търпение да си отидем за Великден,да се видим.

# 268
Марулета , ще ми ставаш съгражданка Grinning

# 269
Е,аз съм си Плевенчанка.Но любовта ме отвя първо в Русе,после в Монтана.Иначе съм си от Плеен дъге, до ШЗО ни е апартамента, т. нар. 9ти квартал.
   Майка ми е от Учиндол, а баща ми от Староселци, на Искъра се намира .

Общи условия

Активация на акаунт