Любители на кучета - 117

• 29 923
  • 741
  •   2
Отговори
# 270
  • София/Севлиево
Хе-хе и аз съм от Плевен.Живяла съм на Дружба, Сторгозия и центъра(даже там си купихме с ММ апартамент,в блок Марс).
С бебо сме добре,ама Славчо хич не слуша.Рекс и той се услушва,ама май е по-послушен.

# 271
Много плевенчаки имало , аз си мислех , че съм единствената Rolling Eyes
Винаги съм си била от един квартал _ Сторгозия .
Това село Учиндол не го бях чувала ...

# 272
  • София
Много плевенчаки имало , аз си мислех , че съм единствената Rolling Eyes
Винаги съм си била от един квартал _ Сторгозия .
Това село Учиндол не го бях чувала ...

Не си гледала Слави значи 😆.

# 273
Е как бе, Слави го направи известно нашето село.Иначе си е Тодорово, а Учин дол е старото име.
   Едно време / преди 20тина години, забравих,е и в Плевен сме живеляи с ММ/  в СТоргозия,срещу 5ти блок имахме магазин за детски дрехи, дамско и мъжко бельо.Сега не знам какво има там, ние си ходим по празници и директно на село.Моите хора не искат и да чуват за апартамент.Живеем в къща и искат свобода и пространство.

# 274
  • Bарна, морето, сините вълни
марулета, благодаря! bouquet Ние също сме добре. Щъкаме си по разходки, особено сега като е по-хубаво времето.
Днес дори мога да похваля Ерос. Намерих си нова дружка от нашата улица и тя бременна. Излязохме с нея сутринта, Еро не я отрази, а обикновено обича да сплашва с лай. Grinning Отидохме в кучешката градинка, пуснах го и въобще не закачи момичето, тича си, гони си пръчката. Тя изобщо не изпитва страх, но все пак този път пропуснахме да го  помилва, че не го знаех точно каква ще му бъде реакцията. Можеш да бъде човек тоз' Ерос. Grinning Heart

# 275
  • Бургас
марулета, а бездомните кучета дали знаят, че не трябва да газят тревата и имат право само по тротоарите да ходят? Някои хора мислят, мислят, па се оливат. Цялата мара втасала, те с домашните кучета се захванали.
Много ме е яд на такива глупости, защото са направени само да пълнят с глоби бюджета. В Бургас всички хайки ги правят в центъра и читавите квартали. Я за чипове, я защо ходят кучетата по плажа. Зимата. Не съм видяла една хайка по селата от общината и в циганските махали. Там кучета с паспорти и чипове няма. И са масово отвързани по улиците. Ама друго си е да кибичиш в центъра и да глобиш някого, щото стъпал в градинката.

# 276
Много се ядосвам на глупавите наредби. Беше забранено псуването, ако си спомняте.
Преди около 2 год. в Пловдив имаше акция, глобяваха по Главната за хвърлен фас. Уж приели такава наредба, ама беше чудо за един ден. Хората хвърлят не фасове, ами какви ли не боклуци, и никой нищо не може да им направи. Особено на ученици и младежки компании. Дори полицията не може да ги респектира, непълнолетни и безотговорни.

Навсякъде опаковки, кенчета, семки, кучешки изпражнения... те тръгнали да глобяват за стъпване в тревата.

# 277
  • София
Мечтателка

# 278
  • sofia

Причината да се успивам...Кажете, как да го притесня...

# 279
Днес в групата ни Забелязано в Монтана се вихри голям спор,в който и аз взех участие .В двор на едно от училищата едно дете снимало кане корсо,без стопаните.Стои и гледа децата как играят.Никой не потърси сметка на охраната на училището,защо е допуснато кучето в двора сред децата,без да е на повод,без стопанин.Изкараха канчето най-големият ДЗВЕР.Аз също не смятам,че е правилно, напротив-дворът на училището не е мястото,където да си пуснеш кучето.Но хората бяха готови на лична разправа с него.Кибичат и снимат кучето,никой не прави нищо -да звъннат на полиция,да се открие собственик ,нищо./В частност, това кане е толкова кротичко, но не е там въпросът/
    И най- често давания довод е,не кучето е зло и опасно,а детето ми се страхува от кучета.Е,мамка му, работи върху това,навсякъде по всяко време детето може да срещне куче.Не можем цял живот да ги водим за ръка тези наши златни мамини деца.
   И нашата дъщеря се изплаши от куче, имаше страшен страх,трепереше като видеше на снимка куче.Но го преодоляхме.

# 280
Отчаях се вече, официално. Вчера пак бяхме на дерматолог. Пускахме пак сума ти изследвания. Сърбежа е от някаква неустановена алергия и толкова. Радвам се, че Кара е здрава, ама направо си прави рани на моменти. Все се надявах от някъде нещо да излезе. Сега пак започваме тежките хапчета и то без особен смисъл..

Да я похваля поне, че днес не скочи да яде всички кучета, по време на разходката Grinning

@марулета и дъщеря ми имаше такъв страх, докато не взехме куче. Но никога не бих си помислила, че проблема е в кучетата. Факт, не е редно там да има пуснато куче, съвсем пък без стопанин. Но това не означава, че е див звяр.

# 281
Горките Канета са най-оклеветената и малтретирана порода напоследък...

# 282
Да, и това го има.Всеки като чуе,че имаме кане и реакцията  е Леле! Какво леле,зависи от това как го научиш.Прия-  тели имат кане корсо,мъжкар,голям и здрав.Аз по-кротко куче не съм виждала.Децата като бяха малки го яздеха,лежаха върху него,къпеха го в банята,гушиха,целуваха. Ей, откъде извади това  търпение  тоя Макс , не знам.
     Нашата овчарка е по-   зла.

Ох,душинки са ни те,ама понякога сме и доста  безотговорни  към тях.То не е само да имаме куче и да го мачкотим, а се сика грижа,внимание,възпитаване,.

# 283
Jujetka_, с какво я лекувате? На мен ми отне две години да нагласим лечение с докторката, което да е максимално щядящо. Ако искаш, мога да ти споделя каква храна давам от месец - с нея успях да намаля хапчетата и сега пие през два дни. Разбирам те, ужасно е това с алергиите и да не можеш да направиш нищо конкретно за да избегнеш незнайния алерген...

# 284
Приветт!
Имам едно запитване... нашето диво дакелче вече е на 2 месеца и 8 дена, като по съвет на хората в магазина го храним с тази храничка https://s13emagst.akamaized.net/products/1833/1832688/images/res … f8ce607627cb0.jpg и смес от същата със сьомга, като искаме да качим класът на храната, но ни съветват да изчакаме и 3та ваксина.
Същинският ми въпрос е относно даването на калций и това дали е подходящо да му давам? или ако бихте препоръчали други витамини, които биха полезни за него ^^

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт