Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 367
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • София
За колко време стават готови резултатите от изследванията в поликлиника България?

# 451
Добро утро, момичета. Вчера бяхме в София, таткото беше на мач, мен ме остави на МОЛ-а. Купих си 3 рокли, смятам с тях да изкарам лятото.  Мин.ден таман се похвалих,  че бебето мърда и 2 дни нищо, понякога само леко докосване, ако съм в движение изобщо не усещам. От днес почвам 17 г.с, да ви кажа , това е нещото, което за първи път ме притесни, 2 дни все чакам същото движение,  ама няма🤷‍♀️

# 452
Елмазче,знам,че не ти е първа бременност,но спокойно на док жена му чака второ чак 23 седмица е усетила шут,моето вчера беше мега активно.. вика не знам как не го усещаш много

# 453
Аз да се похваля и да се оплача.😂
Вчера цял ден бяхме по разходки и ми беше много добре, защото обожавам слънцето и като е облачно и вали направо се депресирам.Излезнаха ми резултатите от изследванията и имам гъбички и някакви коки.Доктора ми изписа антибиотик, глобули и пробиотик.Като се събудих сутринта ревввв.Да ме пита човек Защо точно, при положение, че точно като забременях пусках микробиология и беше същото положението.Слагах някакви глобули за замазване на положението, но ми беше казано, че от тях няма да се оправя.
Но и аз да си покажа драмите на бременността, че досега не съм ревала на мъжа откакто съм бременна.😂
Слънчев ден момичета🌞

# 454
  • София
Къде си правила изследванията?

# 455
Голдфинч, ама много го жалиш всеки ден му рева поне по два пъти,ячера се филмирах,че ми се е пукнал някъде мехура и ми изтичат водите добре че бях на док... Побърках го..
Момичета стиснете ми по един палец днес съм на док за тромбофилията дано не е късно (за усвояването на витамините)

# 456
Добро утро, коремчета!  Nature Sunny
Кога ще приключим с гаденето и повръщането? 13+5 съм и всяка сутрин се отчитам в тоалетната, миналата седмица имаше период от два дни, в който положението беше затихнало и тъкмо се похвалих на ММ и на другата сутрин се отчетох ТРИ ПЪТИ.  Rolling Eyes
Имам и друг проблем, много тежък мързел ме е налегнал, бюрото ми е затрупано, а аз гледам кошари и повивалници..
Вчера преди обед се опитах да направя една бавна разходка, но много бързо се уморих и ме стегна кръста, явно ще съм повече по седянето и лежането..
Очаквам още излизането на резултатите от БХС, в клиниката ми казаха 10 дни, но тук четох, че има момичета, които са си видели резултатите за 3-4 дни.. през 15 мин влизам в сайта на МД.

# 457
candyass, абсолютно точно в началото на 14 г. с. ме наболяваше от време на време точно както ти описваш болката-ниска, като менструална. Аз, разбира се, тогава бях ПАК на преглед и по други причини, та като обясних ми изписаха Алеракт 2х1 на ден и Но Шпа 3х2. И ще си карам до 10-ти май така, когато пак имам преглед и ще видим дали ще ми ги намалят/спрат или добавят още неща тогава.

# 458

Това пише за 14 седмица

# 459
Добро утро момичетааа!
Чакаме момченце 💙
Честно казано не вярвах, че толкова ще се зарадвам, а двамата с таткото искахме момиче. Но е факт че съм на седмото небе.
Освен това ми взимаха проба за цито и лекарката каза, че имам раничка на шийката. Дали при резултатите от цитото ще се установи каква е раничката и дали е опасна или ще трябва биопсия. И въобще сега може ли да се прави това или трябва да чакаме след като родя.

# 460
Здравейте, момичета Simple Smile Аз вече си имам футболистче в корема. Все се врътка нанякъде.
Тези, които ходихте в поликлиника България - пускат ли татковци там? Въпреки, че ме е ядосал, много искал да го види и се чудя какво да правя.

# 461
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile Аз вече си имам футболистче в корема. Все се врътка нанякъде.
Тези, които ходихте в поликлиника България - пускат ли татковци там? Въпреки, че ме е ядосал, много искал да го види и се чудя какво да правя.
Доколкото знам пускат

# 462
Добро утро и от мен! Честито на всички мами с хубавите новини. Аз съм на преглед утре, дано вече сподели съмненията си за пол, че като ви чета и аз нямам търпение да се похваля 😊
Момичета, имам един такъв въпрос. Тези от вас, които вече минаха 15гс, правили ли са специализирано ехографско изследване за отсъствие на спина бифида? Също при кой, аз утре ще питам док дали трябва при нея или при друг лекар 🙄 Нямам спомен от предните деца. И другото е дали ще ходите на 3D преглед и в коя седмица се прави?

# 463
Отсъствие на спина бифида ли? Фетслната морфология ли е това?

# 464
bubamara9 , на мене миналата седмица ми казаха, че ще го правим на следващия обстоен преглед, който ми се падал в 16-17 г.с. , аз защото вече съм супер объркана, реших че спада към втората фетална?

Аз ходих при Даскалов в Пловдив и стигнах до заключението, че той ще си го прави изследването.

Общи условия

Активация на акаунт