Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 684
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Мами мили, моля за съвет. Днес ме мъчи болка в гърба, но доста нависоко (успоредно на гърдите). Нещо безопасно за облекчение идва ли ви като идея?

По принцип не е препоръчително за бременни, но ние сме още в началото и няма проблем, много често ме боли гърба, лягам на пода, по гръб, свивам краката в остър ъгъл, леко разкрачени, на нивото на раменете и ръцете разпъваш на страни, доста боли, но после се отпуска гърба и облекчава, както на снимката, чупката да е допряна на пода, другото също е много полезно упражнение

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 19:07 от etynana

# 586
Да, Азалия, аз все го препоръчвам това мазило, но не ме е отпуснало още, надявам се до довечера да отслабне болката и да поспя. Сутринта вече, ако се налага, пак ще притеснявам док и това е

# 587
Днес си направих хубава разходка, коремчето вече тежи 😊

# 588
Мами мили, моля за съвет. Днес ме мъчи болка в гърба, но доста нависоко (успоредно на гърдите). Нещо безопасно за облекчение идва ли ви като идея?

Ти ли изкара наскоро ковид

# 589
Октомври го карах аз ковида

# 590
Ех, че хубаво коремче, Elmazche 😊 Ти в коя седмица си? Аз съм доста по-назад явно, че изглеждам като преяла 😂
Криси, аз за болките с предишни бременности имах болка на различни места в гърба, но нищо не се осмелих да мажа и да пия. Масаж от таткото помагаше 😊 Другото, което знам че е безопасно и помага е орехова шума. Има различни рецепти из нета за налагане с нея, погледни ако има как да си набави и дано минава бързо 🍀

# 591
Ех, че хубаво коремче, Elmazche 😊 Ти в коя седмица си? Аз съм доста по-назад явно, че изглеждам като преяла 😂
Криси, аз за болките с предишни бременности имах болка на различни места в гърба, но нищо не се осмелих да мажа и да пия. Масаж от таткото помагаше 😊 Другото, което знам че е безопасно и помага е орехова шума. Има различни рецепти из нета за налагане с нея, погледни ако има как да си набави и дано минава бързо 🍀
17 г.с и 2 дни

# 592
  • омъжена
Нещо ритнах едно тежко нещо и сега от ляво така съм се схванала май една остРа болка .някой може ли да помага.Иначе и аз цял ден съм на вън само на обяд се прибрах

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 09:41 от sunshine1992

# 593
Аз съм в 18-та седмица и вече стабилно си го усещам. В някои дни много рита, онзи ден не се спря Simple Smile много е приятно. Знам, че съм с предна плацента.

# 594
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз в петък влизам в 18г.с. Вече бебето отговаря на термин 01.10, а не 03, ама то Божа работа.
С първата бременност усетих бебето в 17 седмица, сега от няколко дни усещам нещо, ама хич не мога да разбера дали е бебето или са ми червата. Grinning

# 595
Despicable,със същия термин съм 17+6 ме изкараха в понеделник.🤩🤩🤩
Имаш ли засилено течение? Болки в корема тук там?

# 596
Аз моето го усещам от време на време от миналата седмица. Особено като съм седнала пред компютъра. Сега см 15+5 и плацентата ми е задна, така че е нормално да го усещам от по-рано. Предната бременност усетих движения 19-20 сед. Иначе съм след преглед. Всичко е наред и бебето си расте, но не се видя пола. На другата фетална в края на май със сигурност ще се разбере. Важното е всичко да му наред.

# 597
  • САЩ
Момичета, имам ужасно сърцебиене! Утре се местим, сега чакаме всеки момент да дойде камиона да натоварят. Не съм се преуморила много днес, останаха само големи неща и ММ горкия цяла сутрин сам се оправя. Изведнъж усетих че сърцето ме ще изкочи, пулсът ми беше 157 в покой според часовника на ММ и след 10 мин падна до 146, но все още го усещам забързан. Сега лежа. Какво би помогнало? Очакват ме 2 дни шофиране... Утре влизам в 18та седмица.

# 598
Flying,мен ми помогна магнезия но е с натрупване.

# 599
Момичета, имам ужасно сърцебиене! Утре се местим, сега чакаме всеки момент да дойде камиона да натоварят. Не съм се преуморила много днес, останаха само големи неща и ММ горкия цяла сутрин сам се оправя. Изведнъж усетих че сърцето ме ще изкочи, пулсът ми беше 157 в покой според часовника на ММ и след 10 мин падна до 146, но все още го усещам забързан. Сега лежа. Какво би помогнало? Очакват ме 2 дни шофиране... Утре влизам в 18та седмица.

И при мен се е случвало на няколко пъти, минава близо 1 ч докато се успокоя.
На мен ми действа дълбокото вдишване и издишване и много вода.

Общи условия

Активация на акаунт