Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 644
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Витамини не пия, ям си плодове. Не се притеснявайте за коремчетата,  мисля, че е до структура.  Моя корем е голям защото имам и сланини и в момента съм като хипопотам,  чак ми е гадно, от 65кг лятото сега съм 84. Мен пък ме мъчи,  че не усещам бебчо, дано скоро да се обърне и до усещам как рита, сега и да рита, то реално рита навътре и аз абсолютно нищо не усещам

# 676
И аз на няколко пъти усетих, а сега нищо. Нямам търпение да стане по-осезаемо. Значи да ви се оплача.. 1 - 2седмици седях на 61кг, тъкмо се зарадвах, че този месец качих само 1 кг, днес се тегля.. 63😄 Баткото го раждах на 68,много ми се иска да не ги подминавам, ама като гледам нещата как вървят...+10 в17гс.

# 677
Да ви се похваля,че пуснах нова урина,плюс стерилна и понеже Цибалаб работят с някакви нови методи,ако няма бактерия излиза същия ден,та нямам явно парене не е инфекция а нещо друго....

# 678
Момичетата които усещате бебетата  , къде ги усещате точно?
Моето високо ме "драска" сякаш някой ме драска и щипка отвътре , на височината на пъпа . На мен ли ми се струва или са се вдигнали бебетата .15+ съм

# 679
И аз горе долу там, както и под пъпа предимно в дясно. Скоро ще започнем навсякъде да ги усещаме😊

# 680
Как сте с болките в таза от вчера яка болка ужасна....ни мога да легна ни да седя само права ми е ок..

# 681
И аз съм с първа бременност края на 16 гс с голям корем. Почти винаги съм била в добра форма, но коремът си ми е по-мазничък и изпъкнал... До структура е според мен. Майка ми е много слаба и с тесен таз, дребен кокал, но казва че в 6ти месец е била като в 9ти.

Опитвам се да не го мисля прекалено и си казвам, че после ще свалям.

И мен малко ме притеснява това, че не го усещам често бебето и не винаги съм сигурна дали е то.

# 682
Ще сваляме, само не знам със стриите и отпуснатата кожа какво ще правим😄 аз си имам от предната 3 4 стрии около пъпа, сега като гледам как са цъфнали...

# 683
  • au bout du monde
Коремчето зависи колко са стегнати коремните мускули, ген, структура на тялото, колко сланинки има по корема☺️. На мен вече започна да ми личи, определено ми се струва, че е повече от първият път.
На работа до 9месец някои хора не знаеха, че съм бременна. Носих си суитчера закопчан и не ми личеше😁 много се радвах на малкия корем.
В неделя ще се тегля, но дупето много ми е нараснало😩 ама и апетита😨
Относно витамините, за момента фолиева киселина и след месец почвам калций. Предният път пих, както и докато кърмих и според мен добре ми се отрази.

# 684
  • омъжена
Аз го усещам предимно долу ниско много по рядко нещо по нагоре. Правя си смутита или фрешове също вчера и днес  например от лидл ягоди  бяха на 1.30 но по принцип си взимам не само на промоция ягоди банан и киви 🥝 в блендера малко вода и воаля. Аз също имам болки в таза Хариомче като легнеш възглавница м/у краката иначе боли.  Трябва колан някакъв или упражнения леки правя всяка сутрин аз или незнам .

# 685
  • до най-прекрасния мъж
Да ви се похваля,че пуснах нова урина,плюс стерилна и понеже Цибалаб работят с някакви нови методи,ако няма бактерия излиза същия ден,та нямам явно парене не е инфекция а нещо друго....
Провери вагинален секрет. Имах Клебсиела преди 2 месеца, не можех да се изпишкам от болки. Изчистих я и паренето спря. Никога не съм си мислела, че бактерия във влагалището може да ми предизвика такова ужасно парене, режеше ме като с нож 3 дни, докато излезе какво е.

# 686
Ох ще побъркам Аг миналата седмица МБ беше чистааа....
А понеже мв болеше и таза и пишках и дойде филма,че са контракции...

# 687
И аз го усещах, но от известно време-не.Само от време на време едно леко тупване вдясно долу под пъпа.

Пия от няколко дни витамини -supplemaman по препоръка на АГ.

Иначе корема  ми е огромен.С предната бременност нямах корем до 6 месец , а сега още рано-рано започна да нараства .Вече започнаха и подмятанията на досадниците колко съм напълняла и дали съм сигурна, че скоро няма да раждам.Очудвам се само, че има такива хора, но като цяло не се обиждам.

# 688
Да, познато, мен пък ме питат дали доктора е сигурен, че не са 2..

# 689
И аз го усещах, но от известно време-не.Само от време на време едно леко
 тупване вдясно долу под пъпа.
Аз също усещам лееко потупване  под пъпа вдясно,  вчера нищо не съм усетила,  днес преди 30мин, съвсеем леко тупване и това беше

Пия от няколко дни витамини -supplemaman по препоръка на АГ.

Иначе корема  ми е огромен.С предната бременност нямах корем до 6 месец , а сега още рано-рано започна да нараства .Вече започнаха и подмятанията на досадниците колко съм напълняла и дали съм сигурна, че скоро няма да раждам.Очудвам се само, че има такива хора, но като цяло не се обиждам.
Аз също усещам точно под пъпа вдясно,  вчера например изобщо,  днес преди 30мин съвсем леко и това  беше.
С мен също се шегуват, че вече се търкалям,  но гледам да не го взимам толкова навътре, не че не ми е гадно, особено като се гледам каква бях, а сега съм буквално слон

Общи условия

Активация на акаунт