💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 106
  • 992
  •   1
Отговори
# 975
  • Испания

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 18:39 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 976

Така, преди няколко дена писах, че имам предчувствие, че ще спечелят Тина и Миро, а и много ми хареса откритата и честна игра на Тинчето тази седмица и особено днес. След голяма пауза отново ми се връщат на плюса. Ако спечели млада двойка, то това трябва да са те.

Ама вие сериозно ли не виждате Тина какви ги плете?Тя че не блести с акъл е ясно,  но каква открита и честна игра видяхте?Толкова беше ясно,  че целта на Тина беше Иво и Тяна да са номинирани,  а Поли и Мо да са първи.Не го ли видяхте?Нали затова 4 пъти каза на нейния да се откаже в играта срещу Мохамед.

# 977
Трите млади двойки така се зарадваха след последната игра, че ще бият шута на една от двете най-силни двойки и ще си разчистят пътя до финала, а Емо им попари надеждите като каза, че днес няма да се гони двойка. Дадоха в кадър Яница, на която ѝ потънаха гемиите. Joy

# 978
  • Испания
Академиците вече се виждат в топ 3.

# 979
  • Берлин
Ох,, Смайли, то от толкова много Ентелект във Вилата на любовта, загубих дирите кой е академик и кой не 😜

# 980
  • Испания
Ох,, Смайли, то от толкова много Ентелект във Вилата на любовта, загубих дирите кой е академик и кой не 😜

Тина, Яница, Денислава и мъже са академиците + една професор Гагарина.

Да е ясно!

Както предположих, академиците добутаха дотук, няма да се учудя и те да са финалисти.

# 981
  • earth
Академиците как ли са постигнали този статут? Сигурно ровене из инстаграм и фейсбук им е помогнало.

# 982
  • Испания
Шумните са имали гости.

# 983
  • SF
Много интересна комбинация:) Тяна и Иво с леля и чичо от Шумен Simple Smile

# 984
Шуменците явно са големи купонджии, досега не са пропуснали сбирка, отделно все се срещат и с по някоя друга двойка.

# 985
Зори и Вальо явно наистина са душата на компанията, а и имат механа в Шумен, явно знаят как да посрещат гости, да предразполагат и т.н. Няма лошо, изглежда са запазили добри отношения с повечето от къщата.
Прави ли ви впечатление, че ИА/Милена, Момчил/Яница и Полина/Мохамед не фигурират в тези компании.

# 986
  • Велико Търново
П.С Благодаря ня потребителката, която ме поправи, прегледах пак епизода, Момчил има проблем с носа.
И Станимир, и Станимир. Когато Яница го избра да играят с Момчил на водата, Тина каза за проблема му, след това и Миро каза, че го има и че "цялата вила знае".

Тяна - ще прати Дани/Дени на елиминация, а после ще ги подкрепи! 
Скрит текст:
Демек, искаше да каже- " Полина/Мохамед  вън" (ако свен не бъдат първи на тази игра). На следващата борба му предложи да се откажат, така или иначе са почти долу. Тръгна да играе, Тяна се разплака и Иво се отказва. Праща Иво и Дани на водата- някаква заигравка с Д2. Иво - след като беше изморен победи Дани на вода.
Иво - игра мъжки, е, травма на крака имал, иначе тяло на Аполон във фейсбука по бански. Невиждани постижения и за самия него постигна -вода 2:46 след като е изморен.
Дени - "Не ми се ходи на елиминация, избирам Иво" (най-изморен в момента). - "На терен ли сме, настъпиш ли ме, ще те изям!"  -избира Иво, изглежда Тяна я е настъпила в някоя предишна игра на терена.
Не на предишна игра, а съвсем малко преди това и не само изглежда, ами и съвсем явно си беше. Как тъй ще я пращат на елиминации!
Тина-логика:
 "На По/Мо им трябва играта, Дени е вече едно стъпало под нея, Момчи има проблем с носа и е с дънки (те са по-нагоре), Иво/Тяна също са надолу" -  остава само Станимир да си играе сам, избира  Мо за водата, понеже Миро е най-слаб на вода и Мо да спечели евентуално. Тя знае,че на другите игри Миро ще се справи. И му подвикваше, стига да е стоял във водата..и той излезе.
Да, де. Значи "логика"-та спечели. Т.е. точно с цел е посочила Мохамед - защото си е намислила да откаже Миро. Дори и с цената на това той да ѝ се разсърди.

# 987
Тина , както повечето разбраха, искаше да даде шанс на Мо да вземе точка, т.е.Тина предпочита По и Мо да имат шанс да са първи и така, евентуално, да се спасят от елиминация. Това не се случи. По и Мо трябваше да се изправят срещу Т и Ив пред ТВ-то, но и това не се случи. Явно наистина двойките играят срещу Тяна и Иво, те са им мишената.
Мо пък се държеше бащински почти към Дани, непрекъснато го окуражаваше и напътстваше в игрите, особено с перцето.
Тина и Ян. не са БФФ както са мъжете им, това също се усети.
За каруцарските реплики и подвиквания на Ян по време на игрите ....няма да пиша, но ми се набиха ....

# 988
  • earth
Някой да има инфо Тяна как е започнала бизнеса - с помощ от мама и тати или сама?

# 989
Христос Воскресе,момичета и момчета ! Желая ви един светъл и весел празник с любимите ви хора! И за да има нещо по темата от мен: Все ми е едно кой ще спечели.На никоя от двойките не симпатизирам на 100%.Във всяка виждам мнооого кусури.Ще се окаже,че спечелилите сме ние,щото не сме участвали и не са ни давали по тИлИвизУра,за да ни разкостят зрителите.Адриана,може пък и да пуснат снимки и с останалите,които споменаваш.Не е късно.Лично мнение-в кръга на шегата-Иван Асен -какво ще прави един цар сред простолюдието?Същото се отнася и за Фараона и Пернишката принцеса.А Я/М -те не са от нашия свят-от някаква друга вселена са.

Общи условия

Активация на акаунт