💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 422
  • 992
  •   1
Отговори
# 735

Не е честно на такъв късен етап да вкарват отпаднали двойки,надявам се поне да не допуснат да спечели никоя от завърналите се ,дори и до  финал не трябва да стигат.Обезсмислят се усилията на останалите,през колко изпитания и гадости минаха,особено жените ,не е справедливо!
Бях забравила какво не ми  допадаше в С и А, ами на  Стефи говоренето ми е дори по лигаво от на Тина . Много захаросано ми идват,не мога да го обясня точно защо ,но и преди , и сега не искам те да победят.
Браво на  Тина , не съм изненадана, че се справи.  Не е глупава никак тя. Да ,няма да отговори на въпроси от квантова физика,но с предизвикателствата  се справя.Това ,че работи от малка,както и живота им в чужбина от много млада възраст,също е допринесло за умението й да се справя с трудности ,да оцелява .Това, че говори от време на време мяукащо,й дава вид на отнесена ,но не е. Мисля  ,че точно те ,със Станимир ,знаят 2 и 200.
Много ми харесва как се отнася Станимир към нея,голяма рядкост е в наше време такива чисти отношения ,и запазили се толкова дълго.
Все по вече искам те да са финал !
Напълно съм съгласна с мнението ти !Може би и не е имала ( Тина) гърба на мама и тате да се изучи ,но е факт,че от малка разчита на собствените си сили.Докато някои са се изучили и продължават да живуркат с подкрепата на "мама и тате".

Интересно как решавате, че знаете всичко за някого. Познавам майката на Стефания, защото тя шие дрехи за пълни жени и от магазина им си купувам често, и мога да ви кажа, че децата си се оправят сами. Тя се занимава с маркетинг и помага на майка си, снима се с дрехите й. За момчето не знам, но също изглежда свестен.

Учат и работят, за да си живеят отделно. Тина и Миро са сред фаворитите ми точно, защото те също се оправят сами и са работливи, но не мисля, че е правилно да съпоставяте и то особено, когато не знаете нищо за хората, за които говорите.

Бъдете реалисти, никой няма да даде на която и да е от трите двойки да стигне до финал. Просто стана скучно и продукцията иска да размърда интереса.
С последните си думи не визирах Стефания и Анджело

# 736
Тази игра ми хареса, беше нова, екипът се беше постарал с терена. Че не са я тествали, ясно, те си мислят, че е достатъчно да тестваш нещо с една двойка. Радвам се, че Елена/Пламен са тестери, а не онези двамата от екипа, които ги показаха на играта с тортите.  Не разбрах схемата вляво долу на екрана, която показваха какво помогна и на кого.
Водещият трябваше да си мълчи, на много успя да подскаже и измени реалната картина. Дори не трябва да ги подсеща, че играят за време. Знаците бяха супер, замисълът на играта също.Без мисъл и бързина, от др страна спокойствие и  самообладание, не може да се вземе изпитанието.

Тина - Тина не се притесни от изпитанието, тя го прие като забавление и това и помогна. Получи много помощ от Станимир, с подвикванията, той помогна как  и къде да реже мрежата с клещи, за да го освободи, т.е създаде и сигурност, че не е сама. Нямаше нагласено, нямаше подсказки, дори за ботуша тя си попита, може ли да го свали, вратичката беше полуотворена.
Върна се три пъти, няма как човек да знае, че трябва да вземе ключовете или клещите, достатъчно е да е запомнил какво е имало там. Последното връщане даже Станимир я подсети - да върви в началото... Време 5:15 - ама гръмна бомбата след като излезе Станимир?

Полина -  в случая очакваше по-трудно изпитание,  и загуби време в търсене  на скривалища за ключове. За сравнение тежкото тяло на Зори и с необременен мозък,  само с едно пообръщане имаше ключ в ръката.  Ключът беше на елементарно място скрит, но вратичката само при тях беше затворена!. Слабата физическа подготовка и изяде друга част от времето. Мохамед и подсказваше, напр. "Гледай знаците, какво ти показват?"- "Виждам знак, че не трябва ботуши" - "Ами, свали си ботушите"- "Ами не съм с ботуши"- "Има ли някакви знаци под ботушите"-"жълти стъпки"  -- и така се втурна за жълтите си ботуши.  Това е част от играта, когато има комуникация между двамата е по-лесно.  Разплака се, това показва, че загубата е голям проблем за нея, нищо, че си говори, че не е. Нямаше как да го е тринирала, ново изпитание.

Тяна - не хвана метафората за огнената вещица, тя си представяше жена, при това сексапилна, ...болното място.
С ботушите беше голямо чудене, Иво и подказа дали има зелени ботуши (има логика), после и подсказа, да сложи ботушите, че може да има някакво копче (инженерът  от ТУ проговори тука ), за да сработи отварянето. Тяна, ако имаше зелени ботуши, щяла да замеря секси вещицата..., няма мисъл на Професор, но не е изключено да стане, както се раздават и купуват дипломи.

Валя - наистина кутията беше полуотворена при нейното изпълнение (пропуск на екипа?).
Валя: "клещи",
Емо: "за какво са ти тия клещи?"
Валя "Къде да те срежа бе мрежа?
Емо: "Давай, че играеш за време. " - потвърди и несигурността.

Стефания
Емо: Огледа ли се внимателно навсякъде? Вратичката е полуотворена.
Емо: темпо! газ! (2 пъти)
Стефания единствена прибра в джоба всички предмети, ако потрябват за бъдещ момент. Това е близко до акъла, като заключванията започнаха още в началото... и може да се предположи да сложиш всички ключове в джоба, че и любимият е заключен, завързан... Емо даже и каза да свали ботушите, че нали има знак, а после на друга участничка нищо не каза. Време 5:37
Емо (като пророк) - Едното левче е много важно, и така се оказа после...

Зорница - вратичката е полуотворена.
Емо: "Едната верига падна,  и не се улисвай много по тази вещица, ей." (подсказка, ключът така и не става)
Емо: помисли как би се измъкнала от тази верига (да свали ботушите)
Зорница: "има две краченца тука. - Кои са тези краченца? -каза Вальо,  - "мойте" - "бързо, бегом марш!" (тя е с един ботуш, липсва другият). Вальо и каза да вземе клещи и ключ, че щеше още веднъж да се връща.

Дени - вратичката е полуотворена, много добро начало, намира ключовете и клещите, взима клещите, тича като обезумяла, даже и казаха, че там не е пътя. Сама се сети да реже, сама се сети да дърпа мрежата, че бавно става, Дани спи в това време. Дени тръгна да се катери даже! После видя жълтите стъпки и тук Дани и каза да ги сложи и вече разбра тя. Накрая Дени влезе с ботушите, но не и направиха забележка, и за съжаление времето изтича, когато още не е отключила Дани.

Яница -
Емо: "гледай навсякъде, какво търсиш там?"
Яница" Много се паникьосах"
Според мен е истинско това, не е преиграване. Възможно е да не може да диша, или да и се скхванат ръцете, чувствала се е безсилна да измисли как да започне. Беше сама, любимия не се обаждаше. Може да не е попадала до сега на такова място. Въобще не мислеше за последствията, а беше безапелационно убедена, че не иска да играе. Според мен на всеки може да се случи такова нещо в извънредна ситуация, да се предадеш, тялото ти да откаже. Начинът по, който го обясняваше после, ми беше искрен. Паник атака, реакцията на Момчил беше много адекватна.

# 737
Водещият трябваше да си мълчи, на много успя да подскаже и измени реалната картина. Дори не трябва да ги подсеща, че играят за време. Знаците бяха супер, замисълът на играта също.Без мисъл и бързина, от др страна спокойствие и  самообладание, не може да се вземе изпитанието.

Зорница - вратичката е полуотворена.
Емо: "Едната верига падна,  и не се улисвай много по тази вещица, ей." (подсказка, ключът така и не става)
Емо: помисли как би се измъкнала от тази верига (да свали ботушите)
Зорница: "има две краченца тука. - Кои са тези краченца? -каза Вальо,  - "мойте" - "бързо, бегом марш!" (тя е с един ботуш, липсва другият). Вальо и каза да вземе клещи и ключ, че щеше още веднъж да се връща.

Напълно съм съгласна с поста.  Само искам да допълня за Зорница. че като стигна до Вальо и почна да се суети около него, Емо веднага я попита "Къде останаха ключовете?!" и тя се сети да се връща, чак след това Вальо и подвикна да вземе и клещите, и ключовете. Подсказва им се много на някои.

А Полина много се разконцентрира още при появата на нови играчи. После трябваше да играе в нова, непозната игра, изискваща също бързина и физически усилия, затова не можа да се представи. В добавка, ще делят стая с друга двойка и не могат с Мо да си измислят стратегиите на спокойствие. От екипа им развалиха идилията, като нищо и да отпаднат тази седмица. Не са ми любимци, но не е справедливо, все пак до такъв висок етап са се борили и са все в челната тройка. На тях какъв шанс ще им дадат?!

# 738
И според мен,връщането  на отпадналите двойки ,особено на С и А ,повлияха на психиката на Полина, а и играта беше нова,не е тренирана вкъщи.
Много й личеше ,че не й беше приятна изненадата!

# 739
в кадрите от новия епизод, май показаха, че пак Полина не се справя с дупките. Ще будат номинирани май, зависи от залога. И зависи с коя двойка, ако е с някой от новите, може и някой да се смили, но аз си мисля, че новите 2 двойки директно ще отпаднат (по-слабо представителите се), а най-силната нова продължава, но няма да участва в гласуването вероятно.

# 740
Аз мисля, че днес Полина и Мохамед ще заложат ол-ин. Те дефакто имат 1700лв и за да изплуват трябва да заложат всичко, да вземат играта и някой друг да загуби. В кофти ситуация са. А в анонса на днешната игра се видя, че Мохамед доста се ядоса, нещо не можа да отговори вярно на въпросите. Но това не значи, че на са взели играта.
Аз също мисля, че на Полина й повлия връщането на отпадналите двойки, особено на С и А, защото знае, че те са силни и биха им били конкуренция.

Нямам нищо против Валя и Детелин, много са симпатични, но не са за тази игра. Явно са се записали за превижяването, но не е тяхното, то се вижда. Супер слаби са в игрите и веднага пак ще отпаднат.
От 3-те новодошли двойки, най-голяма заплаха са Стефания и Анжело, според мен те ще останат в играта. Зори и Вальо също се стараят, на Вальо много му се играе, но не са толкова силни.

Сетих се за снощния епизод и реакцията на Тяна, когато Емо се шегуваше, че мъжете щели да попаднат в обятията на изкусителка. Много е ревнива тази жена, няколко пъти му каза на Иво да внимава и да се владее, защото “ще страдаш” 🤣

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 18:28 от Adriana11

# 741
Тяна я провали мисълта  за вещицата-изкусителка ,която може да се навърта около Иво.

# 742
  • Испания
И това ако е живот! 10 години само да приказваш за изневярата, как си простила и да ти се привиждат във всичко жени около мъжа ти!

# 743
а немците защо не са ги поканили? Полина от тях трябва да се притеснява, не от Стефания.
Днес 5 двойки може да заложат всичките пари и някои ще изгубят пак, може да има много нули и тогава общата сума май се гледаше?

# 744
  • earth
Ей, не се научиха да залагат тези хора.

Затова:
"Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity."
Carl Icahn

# 745
И това ако е живот! 10 години само да приказваш за изневярата, как си простила и да ти се привиждат във всичко жени около мъжа ти!
Може и да й се иска да е простила,но явно Иво не й дава много гаранция, че не би се изкушил отново. Пък и как се забравя изневяра?!? Като не забравиш, няма как и да простиш.

# 746
  • Испания
Може и да й се иска да е простила,но явно Иво не й дава много гаранция, че не би се изкушил отново. Пък и как се забравя изневяра?!? Като не забравиш, няма как и да простиш.

Точно. Затова и от самото начало пиша, че не знам кого убеждава, че е простила.
Снощи ми изглеждаше първо смешна, след това жалка. Явно не си дава сметка как изглежда отстрани.
Това не е живот, колкото и розАФко да му слагаш!

# 747
  • Sofia
Отново в “Семейни войни”

# 748
а немците защо не са ги поканили? Полина от тях трябва да се притеснява, не от Стефания.
Днес 5 двойки може да заложат всичките пари и някои ще изгубят пак, може да има много нули и тогава общата сума май се гледаше?
Немците не са ги викали,защото вероятно са се прибрали обратно към Германия

# 749
  • Sofia
Възможно е да са поканили всички отпаднали двойки, върнали са тези, които са се съгласили.

Общи условия

Активация на акаунт