💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 426
  • 992
  •   1
Отговори
# 765
  • гр. София
И Дани почна с диагонала Joy

# 766
Тази игра май 90% ще я загубят.

Полина и Мохамед за сега са първата номинирана двойка. Ако утре не спечелят играта за двойки, сигурно ще си отидат.
Тяна и Иво според мен също няма да вземат играта, но ще имат с 4лв повече от Поли и Мохамед и това ще ги спаси.

# 767
  • София
Този селски бек Дани когато и да излети от къщата все ще е късно.

# 768
Анжело успя защото се местеше. Дори и Дани не се движи достатъчно.

# 769
В случая Мишо ме издразни доста повече от Поли.

# 770
Чудя се коя е по неприятна. Полина или Стефания.
Полина поне има акъл.

# 771
Този Дани голям нервак. И ми е много лигаво поведение мъж така да се отказва и то не му е за първи път.

# 772
  • Велико Търново
Анжело успя защото се местеше.
Не само. Много важно е да гледат в една посока. Повечето бяха "лице в лице". Тина и Миро се усетиха, че това им бърка посоките, но беше твърде късно. Други пък даже и не разбраха.

# 773
  • София
В тази игра много ясно си личи къде има синхрон.
При Мишо и Поли малко да излязат от комфортната зона и става страшно. Мишо бе трагедия днес.
Дани и Детелин тулупи, жалко за половинките им.
Станимир също бе зле (той кога е бил силен в нещо???), добре че бе мяукащото Тинче, което компенсира донякъде сама.
Зори също бе добре, но Вальо зле. Като цяло мъжете се дънят здраво тук. Да видим как ще са Иво (той е умен и спокоен, имат голям шанс) и Миро. Яница каквато е истерия ще падне цирк.

# 774
В тази игра много ясно си личи къде има синхрон.
При Мишо и Поли малко да излязат от комфортната зона и става страшно. Мишо бе трагедия днес.

реално досега все тя беше водеща в игрите и сега когато той трябваше да действа, не им се получи

# 775
Едно изречение повдига завесата на  отношенията на П и М-"когато се карате какво иска:да ѝ кажа, че е права" 😁

# 776
  • До морето
Казах ви аз, че нищо не видяхме от С и А и рано ги канонизирахме 😂

# 777
  • Sofia
Чудя се коя е по неприятна. Полина или Стефания.
И двете, еднакво. С напредването на играта на Полинка й става все по-трудно да се прикрива, и злобата й се лееее от екрана. Пренавита на мах!
Някой обясняваше, че зубрачите били достойни за уважение. Ами не са. Разликата между зубрача и умният, и интелигентен човек е, че последният знае какво може, и няма нужда от чуждото одобрение. Докато за Полинка чуждото мнение и одобрение е жизнено важно.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 22:47 от Crystal_Noir

# 778
начи тя Яница не му дава думата, каквото да се съвземе човека

# 779
Изненадаха ме Тяна и Иво, не очаквах да се справят. Браво.
Яница ... какво да коментирам ... ще си замълча

Общи условия

Активация на акаунт