💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 403
  • 992
  •   1
Отговори
# 795
И аз си помислих, че тя се е отказала за да не се мъчи Иво в някакво изпитание.

# 796
Човек не може да е добър във всичко. Няма такова нещо като тренирани игри. Нормално е да се ядосваш за загубена игра.
Мисля, че Мишо и Иво играят един срещу и друг и то играта с потапянето във вода. Лошото е, че видях Мишо да се ядосва. Май Иво го победи.

# 797
  • Испания
Не знам защо толкова държат да ни покажат всичко предварително.

# 798
Тяна сякаш говори за друга двойка- така ми се струва!
Днес за първи път в играта Момчил ме подразни повече от Яница. Неадекватен си беше. Както и повечето мъже-като почнеха с тези диагоналии......
Стефания и Анжело сякаш пък умишлено бягат от предишния си лигав образ. Явно са получили няколко критики. Аз си ги харесвам- за мен са антипод на другите "младежи", които не са чували за Казанова и Гагарин.
Мохамед показа истинското си лице.

# 799
Не ги харесвам особено Поли и Мишо, но след последните две игри много злорадстване по техен адрес, много нещо. Реално, колкото и да не са ми симпатични, те най заслужават да спечелят. А според мен са пренавити, защото парите явно са им важни, още преди няколко седмици в тази игра, в която май посочваха коя двойка искате да спечели, един от мъжете каза те. Като аргумент каза, много е лично, но парите им трябват, после в друга игра Поли спомена колко много иска да имат още едно дете, та си мисля, че може би са за ин витро или нещо такова. Ако съм права, наистина им стискам палци, да си сбъднат мечтата по един или друг начин.
Иначе симпатизирах си още от началото на Стефи и Анжело.

# 800
Човек не може да е добър във всичко. Няма такова нещо като тренирани игри. Нормално е да се ядосваш за загубена игра.
Мисля, че Мишо и Иво играят един срещу и друг и то играта с потапянето във вода. Лошото е, че видях Мишо да се ядосва. Май Иво го победи.

И кое му е лошото, че някой е победил Мохамед?

# 801
Защото Иво нищо не печели от тази победа, само прецаква шанса за спасяване на По и Мо.

# 802
Още по-добре. Нормално е да иска да си ликвидира основната конкуренция

# 803
  • Испания
Защото Иво нищо не печели от тази победа, само прецаква шанса за спасяване на По и Мо.

Той от радост го прави. Днес не можа да се сдържи. Пък после едни кахърни коментари направиха с професор Гагарина...

# 804
  • София

Един за друг (28.04.2021)
Сезон 2 Епизод 30

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 00:10 от Mari_Mar

# 805
  • Somewhere beyond the moon and stars
Аз пък симпатизирам на По и Мо.
Само че трябва много да внимават, защото са силна конкуренция и като отидат на елиминации, твърде вероятно е да изхвърчат.

Иначе това с връщането на отпадналите двойки е доста нечестно спрямо останалите участници и видимо изкара всички извън баланс; но такива са правилата на реалити телевизията.

# 806
  • UK

Той от радост го прави. Днес не можа да се сдържи. Пък после едни кахърни коментари направиха с професор Гагарина...

Загледах се и в останалите и Момчил, Даниел и Анжело също изглеждат супер ухилени. Струва ми се, че може монтажът нещо да не е наред. Thinking

# 807
  • Sunshine state
Яд ме е за Поля и Мохамед, дано останат тази седмица, защото никак няма да е редно да си тръгнат...

# 808
  • earth
Обобщение на седмицата:

“Не е честно пък!”

# 809
Как е времевата линия, че се обърках...Когато навлеците са били извън къщата, започнало ли е било излъчването вече?
Има някаква промяна в напушените и във възрастните ...каквато би била, ако са се видели отстрани и са решили да коригират впечатлението.

Общи условия

Активация на акаунт