💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 406
  • 992
  •   1
Отговори
# 825
А как са чели мнения като всичко е снимано преди да бъде излъчвано? Grinning

Нали уж снимките били 20-25 дена. Те няма какво да са прочели, защото още не е почнал сезона по ТВ или е било съвсем в началото, когато никой не помнеше имената още.

# 826
А защо да е нечестно да отпаднат  Поли и Мо, след като не се справиха? Точно се видя как се спукаха като сапунен мехур като им нарушиха стереотипите. Даже снощи специално се върнах да изгледам реакциите им в двата епизода - започнаха по обичайният си начин, че това е детска игра за тях, пък се оказа, че не е точно така. Къде отидоха обясненията на Поли колко добре се познават? Тоя път отличниците доста кухо прозвучаха.

# 827
Точно с тази пренавитост По ми стана антипатична.
Но мога да ѝ се възхитя как е дресирала Мо.
Иска ми се отпаднат малко преди финал.
И като гледам с Ангел и Стефка са в една стая, което още повече им играе на психиката.

# 828
Определено мозъка в двойката на Поли и Мохамед е Поли. Ако трябваше тя да насочва щеше да се справи. А Мохамед според мен просто му дойде много и да насочва и да отговаря за време.
Анжело и Стефи според мен изхвърчаха в началото точно за качествата, които демонстрират По и Мо. Бяха си самодостатъчни и доста нахъсани. В началото докато бяха много двойки, гонеха по симпатии, а не по сметка. Така че тях не ги подкрепиха, точно защото не бяха симпатични на останалите и не се социализираха с тях, това ще се случи и с По и Мо ако застанат до телевизора.
П.С. И друго ми е интересно как се чудите, че Поли била повишила тон. Вие като сте гневни по същия начин ли говорите както и когато сте абсолютно спокойни? Не ги защитавам, малко са ми 50/50.

# 829
Да, аз се карам със спокоен тон.
Така съм сигурна, че ще ме чуят като хапя. Спокойно, но болезнено. И да се запомни. 😅

# 830
е то е ясно, че хармонията им е поза. Кой мъж ще позволи да е чак такъв чехльо? А той беше като послушно детенце до нея.

# 831
Аз не симпатизирам на Полина и Мохамед, не ме бърка много дали ще отпаднат или не, но няма как човек да си изкриви душата и да каже, че не се справят, защото ако някой е достоен да спечели, на базата на отдаденост в игрите, мисъл, комуникация и мотивация, това са точно те.
Специално снощи, ок, ядоса се Мохамед, изнерви се, че трябваше да отговаря и навигира едновременно ама чак пък да се правят генерални заключения как виждаш ли не се познавали, били фалшиви и т.н. Някои от другите мъже се ядосаха и изнервиха доста повече. Не виждам Мохамед да е казал или направил нещо кой знае какво, повишил е леко тон, нито е обидил Полина, нито нищо.
Очевидно е, че ги извадиха от зоната им на комфорт с влизането на другите двойки, споделянето на стая и т.н.
За С и А, това че в началото се гласувало по симпатии ок, но то Милена и ИА също не бяха кой знае колко социални, особено Милена, така че там ми беше много странно защо останалите така решиха.

# 832
Милена и ИА ги спасиха веднъж, точно защото другите в къщата харесваха ИА. Втори път не им дадоха шанс, защото първо играта напредна и второ останаха "най-сладките" до телевизора.

# 833
Има голяма доза субективност и късмет в тия формати, не може нещата да се премерят на кантар. При Поли и Мохамед наистина имаше една устойчива тенденция да се справят в игрите, но същевременно има и нещо доста дразнещо у тях. Оставят впечатление за нещо премълчано и задкулисно, опитват се да представят нещата за себе си в идеализиран вид.

# 834
Аз задкулисие не виждам в По и Мо, просто неистово желание да се покажат перфектни и да нямат грешка в нищо. Другите си бяха иронични, самоиронични, побеждаваха и падаха все нормални неща за нормални хора, при тях обаче е важно да са идеални.

# 835
Точно това е дразнещото, защото няма идеални хора. Забелязала съм, че хора, представящи се за идеални предизвикват това, да бъдат гледани под лупа и да бъдат критикувани за неща, които при друг няма да направят впечатление.

# 836
Между другото се сетих,че в епизодите ,които се излъчват в сряда,към анонса за следващия ден винаги има загатване,че някой ще отпадне.Снощи не видях такова.Най-вероятно в епизода днес няма да отпадне някой от титулярите.

# 837
  • София
За мен задкулисност има в двойката Тяна и Иво. Смятам, че имат гръб от продукцията и смело вървят нагоре. Те най-много ще спечелят от участието си.

# 838
  • Sunshine state
Аз съм на същото мнение и по тази причина не ги харесвам и не искам те да спечелят.

# 839
ще трябва да гледам пак, защото от цялата игра и после коментарите ми остана впечатление, че По беше жертвата, а неговата реакция доста преувеличена за мен

Общи условия

Активация на акаунт