💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 6 /18.04. - 02.05.2021/

• 51 380
  • 992
  •   1
Отговори
# 960
Кметът и Кметицата организират игри на извинения, като самите те май най-малко се извиняват един на друг, много ми е смешно, сигурно по поръчка на екипа.

Полина:
 -"Хабиби можеш!"- (а той бере душа във водата).
След борбата с Дани:- "Мило, поеми въздух през носа и издишай през устата". Мохамед победи Дани на тепиха. Мохамед срещу Иво на водата (преди малко е играл Мохамед , даже водещият пита "Ще се справи ли? - тя казва: "Да!" .Избрала е Иво, защото е изтощен в момента. "Мило, искам да мислиш за детето!" Мохамед след 2:46мин е на земята... не победи...
Играе стратегически, понеже в началото мисли, че това е най-силната игра на Мо (а той е прекарал инсулт, не съм запозната, но би трябвало да му пази сърцето).
По едно време  разбира, че играта с перото крие голяма доза късмет и започва да я предпочита.
Мохамед се бори геройски във всички игри, но конкуренцията е голяма. Цигарите, спрял да тринира. Годините...

Тяна - ще прати Дани/Дени на елиминация, а после ще ги подкрепи!  Демек, искаше да каже- " Полина/Мохамед  вън" (ако свен не бъдат първи на тази игра). На следващата борба му предложи да се откажат, така или иначе са почти долу. Тръгна да играе, Тяна се разплака и Иво се отказва. Праща Иво и Дани на водата- някаква заигравка с Д2. Иво - след като беше изморен победи Дани на вода.
Иво - игра мъжки, е, травма на крака имал, иначе тяло на Аполон във фейсбука по бански. Невиждани постижения и за самия него постигна -вода 2:46 след като е изморен.

Дени - "Не ми се ходи на елиминация, избирам Иво" (най-изморен в момента). - "На терен ли сме, настъпиш ли ме, ще те изям!"  -избира Иво, изглежда Тяна я е настъпила в някоя предишна игра на терена. Точката е за Иво.
Дани - тука трябваше да бъде цар на изпитанията, поне спортното му тяло да му помогне, а той - ръката му се извадила и др бисери и хайде на перцето. Simple Smile Защото много хубаво духал Simple Smile

Тина-логика:
 "На По/Мо им трябва играта, Дени е вече едно стъпало под нея, Момчи има проблем с носа и е с дънки (те са по-нагоре), Иво/Тяна също са надолу" -  остава само Станимир да си играе сам, избира  Мо за водата, понеже Миро е най-слаб на вода и Мо да спечели евентуално. Тя знае,че на другите игри Миро ще се справи. И му подвикваше, стига да е стоял във водата..и той излезе. Simple Smile Когато Яница избира Станимир за водата, Тина е изненадана, защото Станимир има проблем с носа!, казва му "Мисли си че дишащ, само, че не дишай." Станимир побеждава след 0:12мин. На игра на перо с Мохамед случайно победи. И Полина го избира за още една, защото "играе за победа". Последната игра Тина избра Мохамед и Станимир на перца(а можеше и Дани, нямаше други), но тя искаше да му помогне, вместо това обаче,  Станимир спечели.
Браво на Станимир, това беше неговата игра, безспорен победител на всички игри. Спортист. Заради любимата е способен и да не победи, макар, че душата/егото  му иска.
Тинчето играеше съвсем друга игра момичето. Тия от екипа даже не са очаквали, както и психолозите им. Преди всичко човек и нула грам състезател. Че имаше стратегия, имаше. Но при гласуването - ако беше вярна на себе си, да беше гласувала за по-силната двойка? Непредвидима е просто. И чаровна.

Яница - когато Полина падна на предпоследно стъпало, веднага една игра с Мохамед на перцата. Но Мохамед победи и  Яница/Момчи приключват: "Много ми хареса играта, няма никакви прецаквания"
За мен не е злобна, просто играе с хъс, на състезание като на състезание.  Тя го направи, за да видим как  е измислила най-умния ход.
Момчи, нещо, май игра под възможностите си и той, очаквах повече победи от него, имаше данни, не се искаха знания.

На новите двойки няма да ги коментирам. Откъде накъде старите ще номинират новите или новите старите?  Много тъпо, че се захванаха изобщо да ги връщат в играта. Ще проверя в оргиналното шоу има ли такива връщания или е българска инициатива.
И да няма   изгонени е нечестно спрямо първенците в тази седмица!
Старите двойки не гледаха новите как са играли, как да гласуват?...Нямам думи.

Накрая за косите- Стефания да си боядиса корените,  на Тяна - и прощавам, че сигурно няма боя в куфара и браво на Зорница, която даже нов цвят си спретнала.

# 961
А бе, баба с очилата, как едни хора да си покажат качествата - смелост и съобразителност, и каквото имат, като са елиминирани от другите чрез вот, защото са силна конкуренция. Същото се случи и на Иван и Лейля.
И ти ако влезеш в предаването и те припознаят за силен съперник, и ти ще си излетиш.
По и Мо затова се вардят, че и тях евентуално това ги чака, ако зависят от другите.

# 962
  • Далечният изток
Добре, добре, оставям ви на мира Simple Smile
Току що получих рецензия на статия; дискусията там обещава да е даже още по-интересна. Ще се съсредоточа върху нея.

П.П. Никоя от жените вътре не е на много години.
Да, я се съсредоточи върху твоята работа. И без това не коментираш играта, а външния вид. И без това тези дни няма предаване. Тъкмо да си свършиш работата.

Добре де, *Камея, ти как ги прецени, че са силни съперници, конкуренция и т.н., като те нищо не показаха в това предаване?! Ако ги познаваш в живота и им знаеш възможностите, разбирам. Но в предаването какво показаха? Нали едно и също предаване гледаме, аз не видях някакви коооой знае какви качества, освен, че са млади, ако това приемем за качество. Смели, съобразителни.... Кога го показаха? Те първо, че нямаха достатъчно време да ги преценим що за хора са.

# 963
  • Испания
Скрит текст:
Кметът и Кметицата организират игри на извинения, като самите те май най-малко се извиняват един на друг, много ми е смешно, сигурно по поръчка на екипа.

Полина:
 -"Хабиби можеш!"- (а той бере душа във водата).
След борбата с Дани:- "Мило, поеми въздух през носа и издишай през устата". Мохамед победи Дани на тепиха. Мохамед срещу Иво на водата (преди малко е играл Мохамед , даже водещият пита "Ще се справи ли? - тя казва: "Да!" .Избрала е Иво, защото е изтощен в момента. "Мило, искам да мислиш за детето!" Мохамед след 2:46мин е на земята... не победи...
Играе стратегически, понеже в началото мисли, че това е най-силната игра на Мо
(а той е прекарал инсулт, не съм запозната, но би трябвало да му пази сърцето).
Скрит текст:
По едно време  разбира, че играта с перото крие голяма доза късмет и започва да я предпочита.
Мохамед се бори геройски във всички игри, но конкуренцията е голяма. Цигарите, спрял да тринира. Годините...

Тяна - ще прати Дани/Дени на елиминация, а после ще ги подкрепи!  Демек, искаше да каже- " Полина/Мохамед  вън" (ако свен не бъдат първи на тази игра). На следващата борба му предложи да се откажат, така или иначе са почти долу. Тръгна да играе, Тяна се разплака и Иво се отказва. Праща Иво и Дани на водата- някаква заигравка с Д2. Иво - след като беше изморен победи Дани на вода.
Иво - игра мъжки, е, травма на крака имал, иначе тяло на Аполон във фейсбука по бански. Невиждани постижения и за самия него постигна -вода 2:46 след като е изморен.

Дени - "Не ми се ходи на елиминация, избирам Иво" (най-изморен в момента). - "На терен ли сме, настъпиш ли ме, ще те изям!"  -избира Иво, изглежда Тяна я е настъпила в някоя предишна игра на терена. Точката е за Иво.
Дани - тука трябваше да бъде цар на изпитанията, поне спортното му тяло да му помогне, а той - ръката му се извадила и др бисери и хайде на перцето. Simple Smile Защото много хубаво духал Simple Smile

Тина-логика:
 "На По/Мо им трябва играта, Дени е вече едно стъпало под нея, Момчи има проблем с носа и е с дънки (те са по-нагоре), Иво/Тяна също са надолу" -  остава само Станимир да си играе сам, избира  Мо за водата, понеже Миро е най-слаб на вода и Мо да спечели евентуално. Тя знае,че на другите игри Миро ще се справи. И му подвикваше, стига да е стоял във водата..и той излезе. Simple Smile Когато Яница избира Станимир за водата, Тина е изненадана, защото Станимир има проблем с носа!, казва му "Мисли си че дишащ, само, че не дишай." Станимир побеждава след 0:12мин. На игра на перо с Мохамед случайно победи. И Полина го избира за още една, защото "играе за победа". Последната игра Тина избра Мохамед и Станимир на перца(а можеше и Дани, нямаше други), но тя искаше да му помогне, вместо това обаче,  Станимир спечели.
Браво на Станимир, това беше неговата игра, безспорен победител на всички игри. Спортист. Заради любимата е способен и да не победи, макар, че душата/егото  му иска.
Тинчето играеше съвсем друга игра момичето. Тия от екипа даже не са очаквали, както и психолозите им. Преди всичко човек и нула грам състезател. Че имаше стратегия, имаше. Но при гласуването - ако беше вярна на себе си, да беше гласувала за по-силната двойка? Непредвидима е просто. И чаровна.

Яница - когато Полина падна на предпоследно стъпало, веднага една игра с Мохамед на перцата. Но Мохамед победи и  Яница/Момчи приключват: "Много ми хареса играта, няма никакви прецаквания"
За мен не е злобна, просто играе с хъс, на състезание като на състезание.  Тя го направи, за да видим как  е измислила най-умния ход.
Момчи, нещо, май игра под възможностите си и той, очаквах повече победи от него, имаше данни, не се искаха знания.

На новите двойки няма да ги коментирам. Откъде накъде старите ще номинират новите или новите старите?  Много тъпо, че се захванаха изобщо да ги връщат в играта. Ще проверя в оргиналното шоу има ли такива връщания или е българска инициатива.
И да няма   изгонени е нечестно спрямо първенците в тази седмица!
Старите двойки не гледаха новите как са играли, как да гласуват?...Нямам думи.

Накрая за косите- Стефания да си боядиса корените,  на Тяна - и прощавам, че сигурно няма боя в куфара и браво на Зорница, която даже нов цвят си спретнала.

Само леко уточнение. Инсултът няма общо със сърцето, а с мозъка. Точно по тази причина Мохамед не би трябвало да участва в играта с потапянето на главата във водата, тъй като лишава мозъка от кислород.

# 964
От екипа, като са допуснали участник с прекаран инсулт, не можеше ли друга игра да сложат...гадост.
Аз на мястото на Полина бих се отказала , не бих рискувала.

# 965
  • Sofia
От екипа, като са допуснали участник с прекаран инсулт, не можеше ли друга игра да сложат...гадост.
Аз на мястото на Полина бих се отказала , не бих рискувала.
Ти да, при Полинка всичко е на всяка цена. Тази жена не се спира пред нищо. Може и да е имало нещо, което са ни спестили, чух Тяна да казва нещо от сорта: "Нищо не трябва да е на всяка цена". Не гледах много внимателно и не разбрах добре, но може би визираше Полина.

# 966
Поли предложи на Мо да се откаже още в началото или аз съм гледала друго предаване.

# 967
  • Испания
Не, не визираше Поли, а мъжа си.

# 968
  • Sofia
Не, не визираше Поли, а мъжа си.
Благодаря Смайли, не разбрах много добре, останах с впечатление, че Тяна обръщайки се към Иво, искаше да каже, че при тях за разлика от Поли и Мо нищо не е на всяка цена.

# 969
Инсулт, множествена склероза, травми, ама нали трябва да има двойки да им направят предаването. Те и участниците не е ясно колко са били искрени в анкетите и интервютата. А на въпроса за какво ще използват парите всички сигурно са писали някакви по-възвишени цели, а не изплащане на апартаменти или заеми.

# 970
След като Поли нито един път не пощади Мо, защо трябва другите да го правят? Но иначе виждайки го, че бере душа го нахъсваше "давай, ти можеш"?

# 971
Хем го нахъсва, хем казва, че не било всичко на всяка цена. Да, ама не.

# 972
А на мен ми се стори, че Мо малко се почувства на сцената на Большой.
А и доста публика има.
Дано греша, де.

# 973
Полина си призна, че на въпросите не е отговаряла това, което мисли, ами нещо, което после може Мохамедчо да разпознае. Да, ама не и се получи, точно в тази игра, бяха тотално несъответстващи.
След анкетите ми е интересно как двойките се пазят да не си споделят въпросите?  Имат ли камери в тия стаи?  Може наистина Стефания и Анжело да са объркали плановете на По/Мо да си споделят в леглото?

# 974
  • София
Просто ги разделят преди състезание. Понякога коментират, че са си липсвали, че не са се виждали няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт