Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
За бебето се препоръчват продукти като пяна за вана за новородени, сапунче за подмиване през деня, олио за тяло, крем против подсичане и крем за тяло. Също така е важно да изберете крем против студа, за да предпазите откритите части на тялото. В началото се препоръчва минимална употреба на козметика като гел за къпане Mustela, Bepanthen Cream и зехтин.
-
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
За получаване на парична помощ за майчинство чрез карта е необходимо да уговорите директен депозит с вашата компания. След изтичане на болничния период помощта за отглеждане на дете може да бъде получена от социалноосигурителната служба. От 1 януари 2007 г. средствата се изплащат чрез НОИ и могат да бъдат достъпни чрез карти, за да се избегнат опашки.
-
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
-
Какви козметични продукти се препоръчват за бебета?
-
Защо плачат жените?
!
Леко добременяване с нас и малка красива беболина през ноември! 
...Чудя се дали изобщо да ходя...
И аз така чух за болничните. Дано така стане, че иначе ми е малко сложно... Добра дошла на Буболина 
Аз нямам кухня и ям предимно глупости, вие и снимки изтипосахте....ако продължавате в тоя дух, ще се наложи на някоя от вас да ме покани на гости, че току виж ми станало нещо
. Успех!

Цвети може ли да те питам нещо
- за записването на бебето, ако нямаме граждански брак може ли да се запише бебето на името на таткото? Задължително ли е да има нотариален документ?...

! Да си жива и здрава и да гушнеш след месец едно хубаво , здраво и пухкаво бебонче
!
като му дойде времето!
сега ще трябва да изчакам още, но щом е в името на нормалното раждане - ще чакам!
В "Св.София" чак за раждането да отидеш пак! (е, може и за запис на тонове, от мен да мине

!