Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
За бебето се препоръчват продукти като пяна за вана за новородени, сапунче за подмиване през деня, олио за тяло, крем против подсичане и крем за тяло. Също така е важно да изберете крем против студа, за да предпазите откритите части на тялото. В началото се препоръчва минимална употреба на козметика като гел за къпане Mustela, Bepanthen Cream и зехтин.
-
Как се урежда майчинството и какви стъпки трябва да се предприемат, за да се получават парите по карта?
За получаване на парична помощ за майчинство чрез карта е необходимо да уговорите директен депозит с вашата компания. След изтичане на болничния период помощта за отглеждане на дете може да бъде получена от социалноосигурителната служба. От 1 януари 2007 г. средствата се изплащат чрез НОИ и могат да бъдат достъпни чрез карти, за да се избегнат опашки.
-
Може ли бебето да бъде записано на името на таткото без нотариален акт?
-
Какви козметични продукти се препоръчват за бебета?
-
Защо плачат жените?

Д-рката каза че затова така ме наболява коремчето /коремната стена май е по-правилно/ - понеже е малко водицата и бебо като рита ...
/
!
!
! Отивам да се срамувам в ъгъла
/! Само за гащи още се чудя! Може би ще взема от тези старите памучни гащи, само дето от много време не съм виждала да ги продават!
! Благодаря
)
/Та и аз така,сутринта изпратих малкия на училище и отворих един шкаф,на височината на погледа ми,в който слагаме стари играчки и вещи на детето,които не използваме.Там,обаче съм прибрала и едни негови гирички по 3 кг,които с дръпването на една играчка паднаха върху десния ми крак върху всички малки пръстчета/без палеца/.До обяд не знаех къде да се дяна от болка,в момента са сини,подути,може би счупени,но съм ги фиксирала в здрава превръзка и май най-дългата ми разходка до заминаването ми в София ще е до съседната стая,няма да мога да сложа обувки,стъпвам на пета.Най-важното е,че успях да се справя с болката без обезболяващи и без да получа контракции.Ревах като магаре,адски болеше.От утре свеки ще се занимава с домакинската работа,мъжът ми и се обади/не съм въодушевена,но се съгласих/.Така,че от утре ще се занимавам само с първокласника и ще си чета форума.
! Я го давайте по-кротко и мързеливо