Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 133

• 46 650
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Хелоу, дружки Heart

Филе, казвала си го и преди това, дай една снимка на баща ти, че ми е интересно Stuck Out Tongue Winking Eye
Може и на лични Kissing Heart

Свежо видео на Каан, от сторито на Аслъ Енвер Heart Eyes

https://instagram.com/stories/aslienver/2622545519414812327?utm_ … edium=share_sheet

И разни други...

Ершан Кюнери Grinning

# 691
Хелоу дружки Heart Eyes
Еве Hug
Скрит текст:
само тази имам в телефона
, тук по-скоро прилича на Джеймс Дийн , но наистина винаги ми е напомнял на Къванч , може би и заради  заради други снимки . Сори , снимката е от началото на 70 те от военната му книжка , но определено татко ми е бил хубавец Grinning 
Кадир се е публикувал от караваната , сигурно покрай празниците са с Несли някъде по чукарите Smiley

# 692
Много готин, Филе, браво!

Снимката на Кадир е стара, от фотосесия Hands Metal Но нищо чудно да са с караваната, Несли последно беше в Анкара, от онзи ресторант.

Има ново интервю с Кадир, но нищо което не сме чели, затова ще го пропусна. И без това в последно време даде достатъчно интервюта, че и в повече Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 21:39 от Еванджелин

# 693
  • София
Нашата кукличка...

# 694
Да , Еви беше хубав мъж , с най красивите сини очи като от старите каубойски филми ( например Едно време на запад ) , никога няма да забравя погледа , с който ме гледаше - никой не ме е гледал с такава обич  ,но за съжаление почина преди години ...
Обаче животът продължава и аз си го спомням без тъга Simple Smile .Занимаваше се с любителски театър , може би ако се беше родил на Запад някой щеше да забележи външния му вид Grinning .Както казва Къванч - родил съм се с красива опаковка . Тези турци ( такава народност няма , те са '' сбирщайн '' , може би за това има толкова красиви актьори( самия Къванч има корени от Косово , явно русото е от славянска кръв )  и актриси там . И говорейки за смесена кръв ( пак има славянска половинка ) , се сещам за една красавица Heart , която много обичаме .
Неслиханчето е публикувало залеза .Май по време на празника едва след залез сядат на богата трапеза , или се лъжа ? Не познавам мюсюлмани ...

# 695
Не знаех за загубата, Филе, прегръщам те Heart

Неслихан от инстаграма на Семих Учан. Явно подготвят новия брой на  Hadsiz Heart Eyes

И от добрите стари времена Heart Eyes

# 696
  • София
Да , Еви беше хубав мъж , с най красивите сини очи като от старите каубойски филми ( например Едно време на запад ) , никога няма да забравя погледа , с който ме гледаше - никой не ме е гледал с такава обич  ,но за съжаление почина преди години ...
Обаче животът продължава и аз си го спомням без тъга Simple Smile .Занимаваше се с любителски театър , може би ако се беше родил на Запад някой щеше да забележи външния му вид Grinning .Както казва Къванч - родил съм се с красива опаковка . Тези турци ( такава народност няма , те са '' сбирщайн '' , може би за това има толкова красиви актьори( самия Къванч има корени от Косово , явно русото е от славянска кръв )  и актриси там . И говорейки за смесена кръв ( пак има славянска половинка ) , се сещам за една красавица Heart , която много обичаме .
Неслиханчето е публикувало залеза .Май по време на празника едва след залез сядат на богата трапеза , или се лъжа ? Не познавам мюсюлмани ...
Фили, определено татко ти е бил много хубав мъж. Прилича ми на скандинавец или американец. Млад си е отишъл. Мир на душата му.

# 697
  • Плевен / София
Аз някъде прочетох това нещо , и ме провокира да напиша ,че Кадир я е обсебил . Що за глупости ? На нея сега и е времето да участва в проекти , а в проект с Къванч би била сбъдната мечта за мен Hug
Аз имам специално отношение към него , не само заради това ,че е от любимите ми актьори , но и защото моят баща на младини токова си прилича с него ,сякаш му е брат . Гледала съм всичките му проекти , но най го харесвах с Берен Саат и със Сюнгюл и донякъде с Ойку Караел .За съжаление с останалите партньорки не ми бяха много химични , и не можах да ги възприема ,но може би това се е дължало на сценария .
Обаче с Неслихан много искам да ги видя заедно - толкова талантливи и красиви Grinning
Еве Hug Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз от проектите на Къванч не се разбрах само със ЗП и точно с Берен Саат....

# 698
Аз гледах интервю с Кадир, в което казва, че когато той има проект, Неслихан почива и обратното... когато тя започне проект, той ще почива. Взели са заедно това решение, за да може единият да е свободен и да прекарват времето си заедно.
Патронът е в летник... едва ли ще продължи и есента, та ако Неслихан хареса нещо, може да я видим на екран още тази година.
Мисля, че добро решение са взели. Иначе ако и двамата са заети по едно и също време... няма да се виждат по цял сезон.

Привет, момичета Two Hearts

# 699
  • Плевен / София
Аз гледах интервю с Кадир, в което казва, че когато той има проект, Неслихан почива и обратното... когато тя започне проект, той ще почива. Взели са заедно това решение, за да може единият да е свободен и да прекарват времето си заедно.
Патронът е в летник... едва ли ще продължи и есента, та ако Неслихан хареса нещо, може да я видим на екран още тази година.
Мисля, че добро решение са взели. Иначе ако и двамата са заети по едно и също време... няма да се виждат по цял сезон.

Те и Туба и Онур бяха взели решение, когато единият снима, другия да почива заради децата но....Решенията не винаги се изпълняват....Дано Кадир и Несли успеят.
Здравейте момичета,
Аз поизостанах с гледането на сериите, но ще наваксам при първа възможност.

# 700
Гости, то от тях си зависи. От 2 години успяват. Мисля, че със засичане един, два месеца не им е проблем... както беше с Вуслата и Дъщерята.

# 701
Здравейте дружки
ЧРД на Сера - да е здрава , щастлива и успешна ! Толкова красиво и талантливо момиче , пожелавам и главни роли в хубави проекти

В турската преса много коментират екранната химия с Кадир . Нека си коментират , важното е ,сериалът да върви добре . Пак повтарям , добре ,че е женен и то за Неслихан , иначе не знам какво щяха да пишат ''моралистите ''

# 702
Здравейте, дружки Kissing Heart Да се разпишем в темата за участие Stuck Out Tongue Winking Eye

Да е жива и здрава Серра

Из Американските дебри, по-точно из тези на Univision Sunglasses

Не ни омръзва да ги виждаме заедно Heart Преживейте цялата история на Кемал и Нихан във Вечна любов, достъпна на #UnivisionNOW Y.#UnivisionApp#amoreterno#novelasturcas#novelas#burakozcivit#neslihanatagul#nihan#nihansezin#nihansoydere#nihankozcuoğlu#buraközçivit

https://twitter.com/UnivisionApp/status/1418255067816341507

И по другия въпрос оттам Sunglasses

От 23 август пускат нов сериал на мястото на La Hija-та, както вече казах.

https://twitter.com/NovelaLounge/status/1418359434976190464

Да не си помислите, че е заради рейтинга? Не, държат си първенството в часовия пояс, макар цифрите да са далеч от рекорда на Карата Heart

https://twitter.com/TurcaAmo/status/1418351638688018433

И какво казват по въпроса по-запознатите

https://twitter.com/Alexbashestv/status/1418398363767250949

#LaHijaDelEmbajadorUS: SPOILER TALK: завършва на 20 август. Остава ни около месец или около 20 епизода. Сега сме на болюм 30. Това се подравнява, за да завърши около болюм 36-38. Мисля, че Mави напълно се реже.

За информация, един оригинален епизод се равнява на 2,5 американски епизода Hands Metal

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 21:12 от Еванджелин

# 703
Еве, напълно нормално. Univision купиха Дъщерята... и завършват с нея Grinning продължението на КПА не ги вълнува Stuck Out Tongue Winking Eye

Нова /стара/ Heart Eyes

# 704
  • София
Брей да се не види. И сега какво ще правим без Мави? Точно тази част е най-интересната. Нищо, че Дъщерята я няма вече. Тези американци, нищо не разбират от сериали.   

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 23:44 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт