Любители на Котки - Тема 158

• 34 252
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Котьо, много си мила!
Аз се надявам на добро и мъркаво другарче!
Това ми е мечтата.
Като ученичка имах една злоба...
Нищо не погълна,забавляваше се да ми гони гримовете из стаята и да ми къса книгите,защото обичах да чета.
Не съскаше и не дереше толкова,но рядко идваше...
Дивачка,катереше се по пердетата,търчеше...

# 496
  • София
А вие имате ли си такова пухкаво коремче Heart?

# 497
  • София
Mariqivanova, когато заведох малкото си котенце на вет (преди 4 години), му дадоха за вътрешно обезпаразитяване  някаква пастичка със спринцовка (и още 1 за след 10-14 дни) и някаква течност за накапване след като го изкъпя. Блеко беше на около 2 месеца тогава.
Чака те голяма забава 😊

# 498
В моя случай - уши.Joy
Ех, емоции големи. Пастичка се дава и пудра за външно, ако е прекалено малко, те ветеринарите си знаят.
Честита мъркаща досада, чакаме снимки.

# 499
Здравейте, имам женска котка на 8 месеца. Другата седмица има запазен час за кастрация. Но... от два три дена забелязвам , че започна да търкаля по земята. Няма мяукане или други странни неща засега. Ако евентуално е започнало разгонване, какви са неприятните последици от операция в момента?

# 500
  • на брега на морето
Дивачка,катереше се по пердетата,търчеше...
Като спомена пердета - може и да се простиш с някое. Рафаела като поотрасна, понеже върви едричка и тежка, сцепи две пердета. Нагледен пример Simple Smile
Скрит текст:
Моят съвет е винаги да внимаваш къде ходи котето и НИКОГА да не се доверяваш, че няма да направи едно или друго. Котките са много изобретателни и бързи. А Нала дори си има специални тактики за заблуда на противника. Обезопаси балкони, прозорци.

# 501
# 502
А вие имате ли си такова пухкаво коремче Heart?

Нямаме си, но пък си имаме розово носле Simple Smile

Скрит текст:

# 503
  • София
Но... от два три дена забелязвам , че започна да търкаля по земята. Няма мяукане или други странни неща засега. Ако евентуално е започнало разгонване, какви са неприятните последици от операция в момента?

Има риск от голяма кръвозагуба. Лекарят ще прецени дали е разгонена. Нашият вет каза, че може и да не забележим. Невинаги личало.

Влизам набързо само да порева Worried Преди час оставих Бебината за кастрация. Милото ми пухено момиче още е ситничко. Май няма 2 кг, но би трябвало да е вече на 1 г. Стискайте палци! Майки ще се шири малко сам. Още не се разбират и той я гони. Хапе злобно само понякога. Има случаи, когато не се гонят, но и тя наглее и го закача. Ето я Кайличка:

# 504
Всичко ще е наред.Hug
Прилича ми на Уши.

# 505
  • Велико Търново
Ние днес напазуравахме за котанчо 🙂тоалетна, покрита с вратичка за влизане /мисля, в началото да махна капака, за да се ориентира по - лесно /, купички за вода и храна, една драскалка, силиконова постелка и храна. Готови сме за новия член на семейството 😉

# 506
Давам идея за още нещо, което е добре да имате, когато приберете котето - поне една въдичка. Малчуганите са пълни с енергия, трябва много да играят, а май няма котка, която да остане безразлична към движеща се въдичка.

# 507
Но... от два три дена забелязвам , че започна да търкаля по земята. Няма мяукане или други странни неща засега. Ако евентуално е започнало разгонване, какви са неприятните последици от операция в момента?

Има риск от голяма кръвозагуба. Лекарят ще прецени дали е разгонена. Нашият вет каза, че може и да не забележим. Невинаги личало.

Влизам набързо само да порева Worried Преди час оставих Бебината за кастрация. Милото ми пухено момиче още е ситничко. Май няма 2 кг, но би трябвало да е вече на 1 г. Стискайте палци! Майки ще се шири малко сам. Още не се разбират и той я гони. Хапе злобно само понякога. Има случаи, когато не се гонят, но и тя наглее и го закача. Ето я Кайличка:

Ще я наблюдавам и утре. Не знам какво да правя.

# 508
  • София
Гадничко е. Бебка залиташе и падаше след упойката. Повърна два пъти. Съответно я държах гладна доста дълго. Преди малко дадох половин лъжичка лечебна храна. С яка е за 10 дни. И са я мазали с алуминиевото нещо.

# 509
  • Между гори и планини

Много е приятно да се гледа филм с пухкава, мъркаща компания. От както му сложих капки Бродлайн кърлежи няма, да видим до кога.

Общи условия

Активация на акаунт