Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 501
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
От половин година постоянно съм с гел-лак. Свалям с нормална пила+киснене. Имам леко надрано по плочката, но цялостта на нокътя е същата. Не съм правила почивки. На месец-месец и нещо ги режа почти до дъно. Сменям на две-три седмици.

# 706
Препоръчайте ми нещо за укрепване,  да не е полигел, трудно ми е. Нещо по-лесно за работа.

# 707
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Какво ви е мнението за Magic remover? Наистина ли така леко и бързо става свалянето на гел лака?

# 708
Какво ви е мнението за Magic remover? Наистина ли така леко и бързо става свалянето на гел лака?

Не! Имах 2 вида, но нищо. Само дето усещането е, че всеки момент ще ти се разпадне нокътя. Никаква работа не вършеше, поне при мен

# 709
Препоръчайте ми нещо за укрепване,  да не е полигел, трудно ми е. Нещо по-лесно за работа.

Защо не пробваш с гел в бутилка, на мен с него ми е много лесно, даже с него си изграждам ноктите, абе всичко с него права Joy
Вилианка, и при мен е същото, никаква полза. Аз като го сложих за първи път усещах едно стягане на самия нокът, все едно да хванеш нокътя за свободния край и да се опиташ да ги издърпаш( буквално) много гадно усещане,!

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 14:03 от Venislava Todorova

# 710
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.

Не! Имах 2 вида, но нищо. Само дето усещането е, че всеки момент ще ти се разпадне нокътя. Никаква работа не вършеше, поне при мен

Благодаря за отзива. Дали може още някой да каже мнение?

# 711
Мението ми е, че такова нещо не бива да доближаваш до ноктите си. Тези Magic removers съдържат опасни вещества, някои даже и киселини, могат да причинят изгаряне, ако подаднат на кожата, и какво ли още не на самия нокът. Не и Не!

# 712
От чудене накрая поръчах тази лампа : https://nailsbg.com/produkt/led-lampa-sun-y1-168w/
Искам също да си накупя летни цветове, освен протеиновата на Индиго, доволни ли сте от цветовете им ?

# 713
Аз съм доволна от цветовете, които имам на Индиго, но и от други по-бюджетни цветове съм доволна. Не съм доволна от ацетоните и пилите. По принцип, не на Индиго.

# 714
Едната ръка готова, другата довечера

# 715
  • софия
Как се справяш с този спайдър?При мен е кошмар,омазва се всичко,да не говорим ,че една от паяжините вечно става дебела -останалите тънки.

# 716
Ооо и аз омазвам доста, просто после чистя с клечка за уши напоена със спирт.  Аз ги правя с острото на първенците пръчици за избутване на кожички,става и с клечки за уши. Аз си имам система едно топване-една чертичка. Топя върха на клечката и чакам да стане толкова тънко , колкото ми трябва, и обратно Blush

# 717
Да се похваля с моя първи опит

Има какво да се желае, но като за първи път съм доволна

# 718
Пробвах си новата лампа. Супер лека, като я сравня със снд-то - изглежда много калпава.
Понеже не съм пекла самостоятелно с лед лампа никога, нормално ли е базата, изпечена на 1 мин. при допир да не съвсем суха ?

# 719
Какво значи съвсем суха? Базата си има лепкав слой

Общи условия

Активация на акаунт