Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 006
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Да, изглежда с нова прическа - прочетох, че не е постриган, а се е вързал на опашка

Всякак го харесвам, така дори е по-екзотичен, но предпочитам той да сподели снимка, а не някакви кифли, които претендират, че снимат себе си - да качват клипове, с които явно снимат тях, а не себе си

Ето линка с клипа от закуската:

https://twitter.com/i/status/1385093989422944257

https://twitter.com/i/status/1385093523519819776

# 121
Алекс, вие с Бро сте.. калпазанки 🙃
Сега си спомних нещо - има един момент от сцената с пердетата, където се вижда, че Ханде/Еда говори, но няма включен разговор. Виждаше се как устните й се мърдат, тя е леко усмихната и Керем е усмихнат. Та, сега с тези Малдиви, ми дойде на акъла следното - дали не са си говорили нещо такова : "Керемчо, така ще се гушкаме и мушкаме около перденца на Малдивите, но без камери. Тогава ще ти покажа как се прави шпагат, как се стои на челна стойка и още такива физически упражнения, които ще ти скрият шапката..." 🤨
И като цяло - сега колко истински пердета ще има на Малдивите, но голямо важно. Нека се наслаждават един на друг, нека се обичат и дано тази магия, която е между тях, да остане за цял живот.
Кукличке, вече не се отваря клипчето, може само при мен да е проблем. Преди 5мин тръгна, сега - тцъ. Не ми се вижда да е с" чокенце".

# 122
Налбантова аз много добре си спомням тази сцена, когато Еда си мърдаше устните , а звук няма, нямо кино Joy , нищо че съм я гледала само 2 пъти хахах, запомних , защото тогава сериалът имаше малко кусури и всяко нещо се набиваше на очи , тази цялата сцена беше прекрасна , но сякаш пусната в нищото и ако бяха дали малко разговор между героите щеше да е по-добре, ама те пуснаха нямо кино Joy Относно сериите след 28ма вече не броя и не търся кусури , а май точно обратното Joy
И при мен не се отваря клипа, изтрит е.

Сбогом 2020

Не ми остава нищо друго освен да благодаря, за хубавото и затова, което не беше хубаво. За тези , които дойдоха и за тези, които никога няма да се върнат. Да благодаря за болката и за тези, които останаха въпреки бурите. Не беше лесна година, но сред толкова много хаос се научихме да ценим малко повече живота и семейството. Да сме живи днес е чудо и да започнем новата година си е истински триумф...в този свят на паднали звезди.
Nature Star @j.wailen

# 123
Къзлар, не мога да смогна да ви прочета. Вие пишете ли пишете.
Относно ХанКер, може да ме линчувате, ама какъв е шанса да е нещо като маркетингов трик. Много хора се запалиха по сериала, а други по двойката и съм на мнението, че голяма част от феновете се интересуват повече от ХанКер отколкото от сериала. От друга страна това носи повече фенове и по-висок социален рейтинг. Много ми е странно как се тагват на един и същи курорт, при условие, че не трябва да се издават ако са заедно. Новак съм в турските сериали, но Ханде и Керем не го ли правят твърде очевидно, че са влюбени? Това ми е странното.
А сега към малко по-весела тема. Тя малко ни в клин, ни в ръкав, но нейсе. Наскоро попаднах на фенфикове за Еда и Серкан в една платформа wattpad. Те са на английски, но за хората които знаят езика, според мен може да са доста интересни. Аз се запалих по един и вече там си кисна, за това се появявам в новата тема чак сега. Ама на който не му се чака втори сезон да види Еда бременна и хипохондрик Болат, вайкащ се за всичко около нея, може да хвърли по едно око.
Вгорчих ви настроението с първия абзац, но с втория се надявам да съм замазала положението.😁😁😁

# 124
Добро утро ето го клипчето и сякаш Керем се чува
https://twitter.com/juleicyeufracia/status/1385095721549017090?s=20

Джанер и Гамзе

# 125
sani1212 и аз за това бях сложила линк - ама много бързо изчезна.....

Тъкмо, който не го е видял и не си е дал мнението кок или опашка е.... да го види , че във въздуха ги ловят тези клипове и още преди всички да ги видят, ги свалят.

И на мен ми се струва, че Керем се обяснява нещо, че няма нужда от някакво съобщение - ама не знам дали за сериала говори... не се чува добре, а и аз не разбирам.

Не знам кой се грижи за социалните мрежи и изяви на Ханде и Керем - ама реакцията е бърза.
Аз вече нито самолетните билети откриват, нито първите изтекли снимки....
Вчера търсих в ютюб интервюто, в което Керем казава, че сърцето му не е празно и е пълно с любов към семейство, приятели и родина.. - ама йок - не можах да го намеря!

Кукличке, вече не се отваря клипчето, може само при мен да е проблем. Преди 5мин тръгна, сега - тцъ. Не ми се вижда да е с" чокенце".

# 126
И аз тъкмо носех нов линк хаха
Да, това определено е Керем , а на масата са Гамзе и Мерве. Ханде я няма в кадър Joy

# 127
Здравейете!

Рекламен трик или любов е посещението на Малдиви.

Превода е през гугъл
Скрит текст:
Празникът на Хенде Ерсел и Керем Бурсен на Малдивите заедно е показан като доказателство за любовта им, докато срещу двойката е направено ново твърдение.
Ерсел, който има 20,7 милиона последователи в Instagram и Бюрсин, който е последван от 7,4 милиона души, са казали, че са "на спонсориран празник" и не плати и стотинка за хотела, в който са отседнали. Двойката, която обикновено поддържа своите дестинации частни, публикувани в Instagram маркирайки името на хотела, подсилвайки претенцията.
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/hande-ercel-ve-kerem … tatil-mi-41794202

И аз искам на Малдиви, а не офиса. И хич нямаше да се кифльоча, а щях да снимам ли снима наляво и надясно.
Хубав ден!

# 128
Керем е харесал снимката на Гамзе

Джанер

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 10:17 от sani1212

# 129
  • Кърджали
Видях клипчето. Този тембър няма kak да се сбърка.

Но аз за друго дойдох. Я вижте, ще се отеори ли плейлистс. Ако съм забравила някоя песен, свирнете. Добавих и бякои от мелодиите от саундтрака, които ми харесаха и ги свързвам с героите и усещанията
https://youtube.com/playlist?list=PLSyvftWJ-rZVyrrUjzQgG1FeZBjau3uvy
Сега същия плейлист трябва да си го направя и в Spotify че основно от там слушам музика докато си правя нещо

# 130
Добро утро! Coffee

Алекс,при мен се отваря!Благодаря ти,че си събрала всичко на едно място Hug
На мен по-скоро ми прилича на Ханде в гръб на клипчето.И на 0:03 ми се струва,че е с вързана коса Керем Grinning

Усмихнат и слънчев да е денят Ви! Heart

# 131
  • София
Привет от мен, момичета.
Нашите любимци са на почивка в Малдивите. Нямат ли право на такава?  Защо винаги търсим "под вола теле". И те са хора като всички нас. Близо 10 месеца не са почивали. Това за тях е чакан момент. А дали почиват за сметка на хотела, като в замяна трябва да правят реклама, е друг въпрос. Дори и да е така, те са известни личности и хотелският комплекс може само да печели от това. Но както виждаме, ако това е реклама, то Ханде и Керем не си вършат никак добре работата. Как пък досега не пуснаха поне една рекламна снимка на хотела или клип на двамата как почиват, какви са красотите и условията. Точно обратно. Те са се скрили и ако не са папарашките снимки, нямаше и да ги видим. Така че нещо не ми се връзват тези приказки за реклама. Ханде и Керем пуснаха по едно клипче колко са добре и щастливи, но то според мен беше, контра на клипа, който изтече преди това в ресторанта. Видяха, че вече няма за какво да се крият и го потвърдиха много интелигентно.
Пожелавам им да си починат хубаво, защото през юни трябва да са бодри, за продължението на СЧК.
А това парче, което слуша Керем е едно прекрасно намигване... 
"По-добре заедно"

Дали пък хотела не е сключил договор за реклама с Гамзе.... Тя не спира да снима и да качва снимки и клипове. Добре че е тя.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 10:54 от БлагаВест

# 132
  • Бургас
Реших да изгледам "Дъщерите на Гюнеш", но не намирам епизодите. Само на Нуши, но много ме разсейват....  Имате ли представа къде и как да ги търся?

Намерих нещо.
Не знам дали ще се отварят всички серии, но.....
 Ако някой има интерес, като мен, може да ползва... Wink

# 133
  • Кърджали
За който иска, почти същата плейлиста (без инструменталите от саундтрака, но може и тях да добавя после) и в Spotify

# 134
Добро утро ,момичета !🤞 Или добър ден 😁
     Алекс ,Али ,Марги ,Мики и целият ДриймТийм благодаря за всичко ,което правите ! 🍀🌷🍫💛
      Нямаме угодия и феновете ,и папараците ! До вчера дилемата беше "ашк йок ,ашк вар " ,а днес наистина ли имат връзка или всичко е ПР . " Ама безплатно почивали . " Кой както се уреди .  Малко започвам да се дразня вече . Каквото и да направят нашите прекрасни влюбени все са черни .Аман !
А аз искам просто да си изживеят щастието!

Общи условия

Активация на акаунт