Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 048
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте дружки ,мои прекрасни.
Няма фраг,нама епизод,няма клипчета зад кадър....и какво ни остава?Еми да се радваме на Ханде и Керем.🤍🧿
Сигурна съм ,че в утрешния лайф Керем ще се представи много на ново..нямам съмнение☘
🌸добре ,че са Гамзе и Мъжа и да ни разхождат из Малдивите .
Гамзе качи снимка,мъжа и ками снимка ,а сега и Ханде качи снимка....за протокола всичките са харесани от Керем Бей😄😄😄
И сега чакаме да ни зарадва и той......ох как искам една снимка по баклава да ни споделиииии и направо ще обърне бг-мамата надолу с главата и не само😂😂

# 166
# 167
Мави с Гамзе ,Мави с Джанер ,днес Мави с Ханде ,а сега чакаме Мави с Абиии 🤣 
   А ако Абиии е по баклава ще е най - добре ☺
   След като разгледах обстойно профилите на сестри Ерчел и Джанер се оказа ,че снимките ,на които са с Мави са най -харесваните им . Та затова си чакам Мави и Керем . Нали са на" ПР ваканция ". 🤭

# 168
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря ви, за всички новини и споделени преживявания...
Много ме  е яд, че точно сега съм  служебно много ангажирана и не мога да участвам активно в темата....
Скрит текст:
До 14.05. ще е така...надявам се после да е по добре, но може и да ми се объркат сметките Stuck Out Tongue Winking Eye
Времето ще покаже...

# 169
  • София
В онова клюкарско предаване, което качи Кукличка коментират, че Керем въпреки корона вирус е заминал на почивка. Искат да го уязвят, че той прави забележки за неспазване на епидемичните мерки, а виждате ли той как си заминава на почивка по време на пандемия. Пък и нали е Рамазан Байрам, той не пости, не спазва религиозните правила.  Но в едно  друго предаване казаха, че двамата с Ханде са си направили още преди месец имунизации. Така че да  си гледат работата. Няма как да го хванат неподготвен.

А това малко локумче Мави, наистина е едно много смело и отворено дете. На какво ли не го подлагат, но то не се предава.

https://www.instagram.com/p/CN-Qs4yAN6B/

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 21:04 от БлагаВест

# 170
Здравейте , момичета !☺❤

Ех, Малдиви, Малдиви  колко сте далече,
но добре че покрай Хандето и Керем,
оплакнахме  очичките наши  с красиви,
 райски и  екзотични пейзажи !
Там където небето и океана се сливат,
и ситно-белият пясък блести,
където сред зелените палми отмора
намират две влюбени души !

Flowers Palm Tree Леля Ханде и Мави !

Прелестна е малката принцеса!

Flowers Palm Tree И леля Ханде в синьо е прелестна...

Flowers Palm Tree Но Ханде грее до Керем...

Flowers Palm Tree Нашият палавник Керем няма ли да ни изненада със снимки по бански, да оплакнем малко очи, да видим баклавата...Нещо много се стиска...

Flowers Hibiscus Специална благодарност към Алекс за добре подредената плейлиста. Алекс , доста си се потрудила да ги събереш. За теб с признателност! Лалетата - символа на Турция , аранжирани и подбрани в невероятно красиви фигури и пейзажи...Фестивалът на лалетата е през април в Турция.

Момичета , приятна  да е вечерта ви ! ❤
Искам и аз като Гамзе да си полегна  така...

# 171
Здравейте от мен! Purple Heart
Нямаше ме тези дни много много, че имах малък проблем, но се опитвам да спазвам темпото и да ви чета. Grinning Много неща сте написали, одеве четох, ще се връщам пак да чета новите коментари. Прекрасни сте! Споделяте страшно много новини. Само тук като вляза и вече знам какво става. Smile
За въпроса на Марги, мисля, че си права и е пиано точно когато Серкан чете. Пуснах си епизода да видя. Различно е от тези, които сме чували и е неоткриваемо за сега. Shazam не я разпознава, но ще продължа да пробвам.
Малко изоставам и със седмицата на Еда, но до неделя ще се включа. Smile
Много сладки Ханде и Мави. Прекрасна снимка! Heart Eyes

# 172
Преди да те целуна...
.. се научих какво е да жадуваш с всяка една клетка на тялото си.
Когато те целунах....
... разбрах защо опутошителните урагани носят имената на хора.
След като те целунах...
.... осъзнах, че съм те чакал още от преди да се родя.

# 173
  • София
Ето така всички очакваме да ги видим Ханде и Керем от плажа в Малдивите.

# 174
Лелята има синина на джопанчето 😏 Ех, защо не е така къдрава като Мави..

Hopexx дайте ми точна минута, ако може, на момента с това пиано 🙃

# 175
Лелята има синина на джопанчето 😏 Ех, защо не е така къдрава като Мави..

Hopexx дайте ми точна минута, ако може, на момента с това пиано 🙃
Ако с Марги говорим за един и същ момент, то става въпрос за около 1:26:50, малко преди Believe in me.

# 176
  • Пришълец
Хоуп, Налбантова, отговарям едновременно и на двете Stuck Out Tongue Winking Eye

Към 0:10 или 11 сек. Тази мелодия издирвам и тука няколко човека ми се връзвате на акъла и търсите заедно с мен /за което благодаря/ Kissing Heart

Да добавя и от превода на Алекс, страхотна сцена Hands Clap
С: Ако случайността не те бе срещнала с мен, щях да продължа пак по същия начин, но без да знам нищо. Ти ми показа че е възможен друг начин да живееш на Земята, научи ме, че и аз имам душа.
Е: Сега спомняш ли си?
А: Да, хубаво го е написал. Много хубаво го е написал. Само да можеше да е така. Като да четеш забравена книга. Да си спомням цялата история докато я чета.
Е: А ти искаш ли да и спомниш?
С: Кой иска да забрави последната една година от живота си?
Е: Но я забрави. И думите на нашта остори се изтриха
С: Но ти я помниш
Е: Понякога искам аз да бях забравилата страна. Но после се отказвам
С: Защо?
Е: Защото да забравиш е по-трудно отколкото да си спомниш.
Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 20:04 от Маргарита Н.

# 177
Мисля има малко тен - не е стоял само в стаята...
Косата не се вижда как е - кок ли е, опашчица ли, зализана ли е само...

Ама пишат че е от 2017 - аз не знам?..... може и да е стара

# 178
Кукличке тази снимка ми изглежда стара. Thinking Simple Smile Може да е скорошна, но определено не е малдивска.  Satisfied
Edit: Предполагам е от 2017. Керем има лятна фотосесия за H&M. По-запознатите да се изкажат.

Зад Кадър от Липтон.

# 179
Точно вчера ми попаднаха стари снимки със Серенай , не знам от коя година, но очевидно и преди е бил с дълга коса Joy

Общи условия

Активация на акаунт