Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 337
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Това вече е въпрос на личен избор. А снимането на Керем и Ханде в никакъв случай не е случайно.

# 361
Smirk

То добре романтика, ама в тия малдивски колибки за осветление не са ли чували?

Ееееее, вие пък угодия нямате....Smirk Хората работиха осем месеца под светлината на прожекторите, сега им се паднало да постоят малко на тъмно и вие пак сте недоволни.... Smirk Smirk

# 362
Ягодка, Вие сама казвате, че Керем и Ханде по елегантен начин са казали на феновете: "да, заедно сме". Нищо повече от това не демонстрира клипът на бразилката, ако правилно съм разбрала, че е бразилка. А че не е случайно, разбира се, че не е случайно. Тя заявява, че таман е долетяла до мястото и се е натъкнала на гледката - явно е фен техен.

# 363
  • Пришълец
Привет, момичета Simple Smile
Аз не бих определила пространството, заснето на клипа като лично, за мен това е социално пространство (пространствата въобще се делят на: интимно, лично, социално и публично). Няма как да се сърдиш на някой заснел някого в този парк. А и Ханде и Керем не крият, че са заедно в този курорт. Да не говорим, че Гамзе и Джанер сами правят личното си пространство видимо и достъпно за потребителите на социалните мрежи.
Абсолютно вярно Hands V

# 364
  • София
Добро утро в събота.  Веднага слагам едно кафе с много вкусна тортичка.
Разсънете се хубаво и после може да подхванем ежедневните задачи.

Относно ХанКер, нека да си почиват и още повече да се снимат. Защото цял свят ги обича и чака да ги види  щастливи.

Освен в снощната благотворителна кампания, Керем и Ханде са дарили пари за едно болно момченце на име Али Осман. За този жест са получили удостоверение за признателност по интернет.
Ето кои още известни личности участваха снощи в благотворителната кампания проведена онлай от Ураз.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 11:43 от БлагаВест

# 365
# 366
Аз не разбирам от лично, обществето и не   знам си какво пространство, но за мен лично не е ОК да качваш снимки в социалните мрежи на чужди хора без тяхно съгласие! Те имат Инстаграм, ако искат да споделят разходката с колело ще пуснат снимки самите те! Но в такива времена живеем! О, времена, о нрави! 😁
Надявам се никой да не се обиди, просто споделям моето мнение! 🤗

# 367
  • София
Не закъсняват хумористичните постове на феновете след снощното предаване от Малдивите.

Ето какво са написали Ханде и Керем като оценка на хотела, в който почиват   

Трябва да сте там!
Невероятно преживяване.  Това е раят!
Но WIFI е гаден!   И няма светлина! 
 9 нощи романтично пътуване!

Проверено от Керем Бюрсин и Ханде!

# 368
  • Пришълец
Лаура, то няма нищо обидно, просто въпрос на гледна точка. Понеже сме зачекнали темата ще си позволя да кажа, че за мен истината е някъде по средата Stuck Out Tongue Winking Eye В смисъл такъв, че аз лично собствени неща не обичам да споделям, та камо ли такива на които присъстват други хора, без тяхно знание и съгласие. Тц, просто не ми е в стила. Но, както казваш ти, в такива времена живеем, в ерата на технологиите. Ако аз не споделям, то има много други, които го правят, превърнало се е в неизменна част от живота и ежедневието им и като издебнат известните, бързат да се изфукат с ”улова” в мрежите. Joy ХанКер и всички останали от техните среди са наясно с това и доколкото е възможно са свикнали. Ако не в парка или дадено заведение, то утре-вдругиден ще ги заснемат на друго място.... те не се крият. Макар да не одобрявам, някак си го разбирам това им поведение и вълнение на феновете.
Нещото, което ми е много противно, сега журналистите ще продължат да ги причакват. Обаче понеже на въпроса за ашка получиха отговор сега идва ред на следващия - за сватба. Ако се задържат заедно, но не се вземат официално, ще започнат да шумят за раздяла и евентуална изневяра... Цената на славата  Neutral Face

# 369
  • София
Лаура, то няма нищо обидно, просто въпрос на гледна точка. Понеже сме зачекнали темата ще си позволя да кажа, че за мен истината е някъде по средата Stuck Out Tongue Winking Eye В смисъл такъв, че аз лично собствени неща не обичам да споделям, та камо ли такива на които присъстват други хора, без тяхно знание и съгласие. Тц, просто не ми е в стила. Но, както казваш ти, в такива времена живеем, в ерата на технологиите. Ако аз не споделям, то има много други, които го правят, превърнало се е в неизменна част от живота и ежедневието им и като издебнат известните, бързат да се изфукат с ”улова” в мрежите. Joy ХанКер и всички останали от техните среди са наясно с това и доколкото е възможно са свикнали. Ако не в парка или дадено заведение, то утре-вдругиден ще ги заснемат на друго място.... те не се крият. Макар да не одобрявам, някак си го разбирам това им поведение и вълнение на феновете.
Нещото, което ми е много противно, сега журналистите ще продължат да ги причакват. Обаче понеже на въпроса за ашка получиха отговор сега идва ред на следващия - за сватба. Ако се задържат заедно, но не се вземат официално, ще започнат да шумят за раздяла и евентуална изневяра... Цената на славата  Neutral Face
Марги, много точен коментар   

Продължават да ги снимат. Явно интереса към тях е огромен. Предполагам, че повечето хора го правят добронамерено. Обичат ги и им се радват. Сигурно ще има и обратни мнения. Но не може всички да мислят еднакво. Преди малко изгледах едно ново предаване, в което се коментира момента на тяхното завръщане в понеделник. Очаква се на летището да ги причакват с въпроси. В този аспект двамата замислят как точно да се приберат, така че да не ги притискат много. Защото всички сега очакват те да слязат хванати едва ли не за ръце и да парадират колко са щастливи.
Познавам вече доста добре Ханде. Тя никак не обича да демонстрира на показ личният си живот. Сестра й е коренно различна. Така че ще видим как точно ще се появят двамата.

Ето една съвсем нова снимка, направена вчера от далече, на нашите влюбени сладури, как се къпят в морето. Всеки може да каже, че не са те, но този който е качил снимката твърди обратното. Ние не можем нито да отречем нито да приемем. Само можем да гледаме и да вярваме, че наистина са те и да им се любуваме на щастието.

# 370
# 371
Ново от Ханде
Предположения, кой я е снимал?😉

# 372
Само можем да гадаем... хахахах 😀😀 Дъ Бъ, може би? 😀

# 373
Тези снимки на мен ми приличат на част от фото сесия. Не каза ли някой в предните дни, че ще има съчетаване между почивка и работа за Ханде?

# 374
Aко си отчаян, останал без надежда или приклещен в тъмното, не забравяй.... можеш да видиш звездите само в тъмнината. ⭐

*преводите винаги са изцяло мои.

Общи условия

Активация на акаунт