ОБЕЩАНИЕ (bTV/Kanal 7) - Тема 3

• 90 354
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Нова на Йозге

# 646
Мерси за отговора на dani_pop .
Гледахте ли клипове на новия сериал Еsaret  и какво мислите за него ? Бихте ли го коментирали тук Еraset, ако имате намерение да го следите като мен ? Но независимо от това дали има и ли няма субтитри ще го гледам  и някак си ще търся оттук оттам информация да разбирам сериала , а най добре е това да стане тук в форума .

# 647
Днес Гьокберг Демерджи има рожден ден!
Да е жив и здрав и много бъдещи и хубави проекти.

Явно е получил първата изненада от своята любима Йозге във фитнес салона

След което и лично празненство с любимата си на парти в някой ресторант явно и със приятели

Получил е много честитки от приятели

Йозге

# 648
Днес рожденичка е и Гюл Арджан (63).Нека и тя да бъде жива и здрава, много щастлива и успешна за напред!

# 649
Да са живи и здрави и двамата!
Гюл Арджан беше поздравила Гьокберк по повод общия им празник и беше написала, че съжалява, че тази година, за разлика от предишните четири, няма да може да празнува заедно с него, защото е болна от Ковид. Дано бързо се възстанови и да направят позакъсняло парти за рождените си дни!

# 650
Ново от Гьокберг

# 651
Здравейте! Разбрах кои актьори от Обещание ще участват в предстоящия сериал “Плен” (Esaret): Али Яъз Дурмуш, Есра Демирджи, Мелахат Абасова, Хилял Анай, Мустафа Шимшек.

# 652
Не знам как сте научили част от актьоорския състав на  “Плен” (Esaret),но много ви благодаря. Приятно ми е да виждам познати лица. Надявам се ролите им да са положителни. Единствено не ми е позната Хилял Анай. Радвам се да науча от вас, че част от актьорите Али Яъз Дурмуш (само в 4 сезон ), Есра Демирджи (през целия сезон ) и Мелахат Абасова (в 2, 3, 4 сезон ) са част от проекта. Определено ми направиха впечатление в Клетва, надявам се и тук да е така независимо от ролите им. Единствено Мустафа Шимшек не ми направи впечатление и през трите сезона. Да го видим в този новия поект. Дали ще има още познати лица ?
Чакам да прочета нови информации от вас . Скоро наближава, а аз искам да съм подготвена предварително пред интернет екрана . Да гледам като се надявам на бг субтитри. А, дано .
Назиме и Karamel Yapim готова съм за вашия четвърти проект.
Екшън, саможертва, романтика
Tv Pencil Video Camera

# 653
Не знам как сте научили част от актьоорския състав на  “Плен” (Esaret),но много ви благодаря. Приятно ми е да виждам познати лица. Надявам се ролите им да са положителни. Единствено не ми е позната Хилял Анай.
Хилял Анай играеше Гюлсюм - изчезналата като малка сестра на Рейхан в сезон 2. В последствие се оказа, че тя не е сестра й, а е позната на Талаз, наета от Джавидан за пари. Накрая момичето се промени към добро, но  загина от куршум, предназначен за Рейхан.

# 654
Знам за историята около мнимата сестра на Рейхан - Гюлюсум, но не познавам актрисата от екрана и затова не ми е позната, а и не съм я гледала в други проекти. Благодаря за изяснението . Какво друго може да кажете на този етап за сериала “Плен” (Esaret) освен за част от актьорския състав ? Вече знам за главните персонажи.

# 655
Знам за историята около мнимата сестра на Рейхан - Гюлюсум, но не познавам актрисата от екрана и затова не ми е позната, а и не съм я гледала в други проекти. Благодаря за изяснението . Какво друго може да кажете на този етап за сериала “Плен” (Esaret) освен за част от актьорския състав ? Вече знам за главните персонажи.
Прочетох, че в основата на сюжета е смъртта в Африка на сестрата на главния герой и той ще отмъщава на пленената главна героиня. Али Дурмуш ще е негов брат, а Хилял Най ще е неговата половинка, каквото и да означава това, в смисъл съпруга или любима. Именно те ще са втората сюжетна линия. Мелахат Абасова ще е в ролята на леля на двамата мъже. За Мустафа Шимшек и Есра Демирджи не съм разбрала в какви роли ще са.

# 656
Много благодаря !

# 657
Привет на всички.
С удоволствие изгледах последните епизоди на сериала.

Естествено, че ни спестиха подробности, но поне е с положителен край.
Стана ми жал за Саваш. Бейхан го докара до положение нищо да не го свързва с родината му. След като на времето го е осиновила, дори не трябваше да си помисля тежките думите, които изрече. Проклет да е деня, в който те назовах свой син. Ако не ти харесва, върви по своя път, Саваш. Нямам син на име Саваш. И той остана съвсем сам на този свят. Какво друго му остана, освен да замине.
За мен по-добре щеше да бъде да завъртят съвместен бизнес с Емир така, както се заеха заедно да възстановят къщата на Бекир и да поправят злото, което сътвори Бейхан.
Много хубав жест направи към Баран и Фидан - осигури им нормален живот.
С една дума - ХУБАВ ОБРАЗ. Мисля си, че той много рано разбра, че има нещо гнило в Дания. Още, когато спасяваха Емир от отвличането, видя противоречието между думите на Бейхан относно Гюлпери и това, което виждаха очите му.
Ех, Бейхан, ех, злобата и желанието да проливаш кръвта на невинни хора те убиха. Така и не пожела да разбереш, че тези хора нямат нищо общо с мъката ти.
Разликата между Бейхан и дойката на Емир е от земята до небето. Едната изпълнена със злоба и желание за мъст, а другата, преливаща от любов и всеотдайност.
При Кемал и Нарин нещата отдавна се изясниха.
Малко дългички ми бяха тези сбогувания.
Е, Гюлпери дочака да чуе заветните думи от Емир: Да станеш птица и да отлетиш е избор. Да станеш дърво и да пуснеш корени - също. И ако твоето сърце иска да е заедно с цветето, което посади вчера, не заминавай. Остани с мен. Беше подложена на доста съмнения с приказката, която Емир разказа на Ийт за детето, което след дълго търсене намерило баща си. Намеците му, че е намерила баща си и ще започнат нов щастлив живот, също я натъжаваха. Но в крайна сметка нещата се подредиха. Даже и Ийт приятно ги изненада: Мамо, хайде да седнем заедно отзад.
Можеха да ни загатнат след тези 8 месеца за някоя бременност я на Фидан, я на Гюлпери, малко суетня и реакция на мъжете, ама нейсе.
Беше ми на грижа цикламата. Такова хубаво цвете, а доста пожълтя. Добре, че най-накрая го посадиха.
Заслужаваше си чакането.
Бих гледала проекти на Демирджи /Емир/, Дурмуш /Саваш/ и Баштюрк /Баран/, но не и on-line. Интересни млади актьори.
Това е от мен.
Пожелавам ви да сте здрави и много обичани.

# 658
Сега ще кажа в кои проекти са участвали Гьокберк Демирджи, Мехмет Баштюрк и Али Яъз Дурмуш:
Гьокберк Демирджи участваше в трети сезон на Назови ме по име в ролята на Кълъч.
Мехмет Баштюрк участваше в първи сезон на сериала Наследство (Emanet).
Али Яъз Дурмуш е участвал във “В очакване на пролетта”(Bahari Beklerken). Той сега ще участва в предстоящия сериал по Kanal 7 - “Плен” (Esaret).

# 659
Благодаря на mimchyyy9.
Демирджи го гледах в "Назови ме по име" и, честно казано, героят му не ме впечатли. Не ми се гледат филми, които тепърва ще се излъчват. Омръзна ми да чакам превод.
Бих гледала нещо, което вече е приключило и не е на Назмие ханъм.

Общи условия

Активация на акаунт