"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 100
  • 428
  •   1
Отговори
# 210
  • 2 етажа над тавана

Абе само моя син ли е с такава оскъдна косица - мъхче направо. Я гледай мадамите какви опашки имат! Shocked[/color]

Е, Мисти и на нас косата ни е оскъдна, не сте само вие Mr. Green

За сополките и аспираторче ли не помага за изтеглянето newsm78

# 211
При Преси зачервяването е около анусчето Rolling Eyes

# 212
При Екатерина е и анусчето и бузките. Но днес ака 3 пъти, което е необичайно за нея. Лишеите ни плъзнаха от памперсите. Сменихме всякакви памперси - все сме изринати. Явно е някаква непоносимост към тях.  Sad
Мисти, ние имаме доста коса, но на моите приятелки повечето бебчета са с мъхче.
За домашно приготвените пюрета - аз не мисля да правя такива. Каквото ни дадат от детската кухня това ще папкаме. А за събота и неделя ще купувам.

# 213
Дея, забравих да те питам: По колко мл. АМ изяжда Дея- Мария, общо за целия ден?

Grinning ами зависи по колко пъти на ден хапва малката,при нас е по 4 ри пъти и аз и правя 7 л. за 200 мл и добавям още 10 мл. водичка,питах доктори днес казаха ,че е нормално,ще спадне още количеството мляко като започне да хапва и попари  Rolling Eyes ,но трябва да знаеш,че на ден до 1л  мляко трябва ада се дава,но нашето хранене е такова:
7:30 АМ
11:30 зеленчуково/месно
15:30 1/2 плодово + 1/2 АМ /каша
20:00 АМ

Радвам се, че малката е добре.Hug
Аз те питах за мл. защото след 6 месечна възраст, децата трябва да пият най-малко 600 мл. АМ/ кърма на ден, а ти сподели, че Дея-Мария не пишка много и затова.   Peace

Признаци за зъбките:
- променливи настоения
- обриви по дупето
- промяна в режима на хранене
- събуждане през ноща
- обрив по бузките
- ядене на ръце, играчки
- дърпане на ушите

Мимка  Hug

# 214
Уф днеска бяхме в Пирогов изкарах си акъла, малката падна от спалнята, за сега сме добре и дано да сме така.
Скарах се зверски с мъжа ми и направо искам да изчезна от света, егати къръшкият ден.
Мимке, дано бебаната да е добре...започнала е и тя да се върти бясно значи... Crazy Hug
А мъжът го мани, те са си гевезета. това беше егати изказването, точно по шопски

# 215
Хахаха, Рина, сега се сетих, че Крис си дърпа лявото ухо! Laughing Дясното още не го е открил, ама лявото като го видя как го дърпа, изпадам в ужас, че ще го откъсне! Laughing Не, сериозно - изпитвам фобия от щръкнали уши. Crazy

Снеж, вие сте специален случай, щом и без това от всичко се обрива малката. Sad

За сополките и аспираторче ли не помага за изтеглянето newsm78

С това пък хич не мога да се оправям. Ноздрите му са прекалено тесни и не влиза отвора на аспиратора достатъчно плътно, за да се получи вакуум. Нищо не успявам да направя - опитвах няколко пъти. Аспиратора ли не е в ред?... Този е от Данет го взех, Бейби Нова -

# 216
Момичета, да ви се похваля:
имаме си Чиполино гранд комфорт, днес ходихме до Самоков, за да го купим от една майка hahaha Разходихме се до Боровец, егати смотаното - изстинаха ни ушите, продуха ни мозъците този вятър, беше 10
0, представете си. Аааа, хич не ми се иска да идва зиматаааа #Cussing out!
Стола мисля, че е много хубав. Е, винаги има още по-хубави, но все пак и парите не са без значение...[/color]

Тони нещо започна да щурее. Като го сложа в количката се опъва на дъга и се върти яко, направо ме побърква вече. Тази вечер цока точно 3 пъти за 3 часа, не иска да спи, върти се, мира няма, пъшка и вилнее...Саш се уплаши, че бебето вече спира да спи Joy Ама дупе да ми е яко на мен тази нощ...Вече 2 поредни се попикава до ушите, номер3 на Памперс май ни омаляват. newsm78 Показалецът му е непрестанно в устата - бръмчи, плюнчи се, пръста е все там. Ще видим ние тази работа.

# 217
Мисти, не е нужно чак вакуум да прави, само важното е да не духнеш вместо да издърпаш въздуха. А нашият е на Нук май, съвсем добре се справяме с него. То даже аз съвсееем леко отпускам, бавно, колкото малко да подкараме в правилна посока секретите  - кихавицата после най-добре оправя нещата! Peace

# 218
Я кажете сега кой прави домашни пюрета и ако ги замразява, готовите пюрета ли замразява или какво? Като ги сложите в малки бурканчета, после стерилизирате ли ги? Абе разкажете си.

Аз замразявам отделни продукти във фризера сварени и пасирани на малки дози (75-100 мл) и като реша какво ще давам на следващия ден вадя от фризера вечерта, за да се размрази и давам на другия ден. А сложих и тиква в бурканчета от детски храни и я стерилизирах. Ама това е поради липса на място във фризера ... ако има място там ще слагам всичко.

# 219
  • 2 етажа над тавана
Мисти, не е нужно чак вакуум да прави, само важното е да не духнеш вместо да издърпаш въздуха. А нашият е на Нук май, съвсем добре се справяме с него. То даже аз съвсееем леко отпускам, бавно, колкото малко да подкараме в правилна посока секретите  - кихавицата после най-добре оправя нещата! Peace
И аз тъй си мисля, но пък и като са ви молки ноздрите вече ми е ясна ситуацията - аз 2-3 пъти съм се борила с Маги и си е направо въпрос кой ще надвие - бебка, която се извива като настъпена по опашката змия или аз с чапатия си инат Mr. Green Ама и аз каква съм гадна майка, значи... Blush

# 220
Радвам се, че малката е добре.Hug
Аз те питах за мл. защото след 6 месечна възраст, децата трябва да пият най-малко 600 мл. АМ/ кърма на ден, а ти сподели, че Дея-Мария не пишка много и затова.   Peace

Ох.Ми с водата е трудно,защото не иска да пие,сокове също отказва  Rolling Eyes ,но проблема не  е точно в това защото не е обезводнена,но ще видим  Rolling Eyes

За косата- при нас също не е в голямо количество,обаче такъв перчем има  Wink

Прелитам да кажа привет, докато пере пералнята.

Дейче, дано резултатите от повторните изследвания са добри и тревогите да са ви били напразно Praynig

Дано и аз това се моля  Praynig

# 221
Здравейте!!!
Днес за пръв път цели 8 часа бях без Марти... Оставих го на баща му да се разхождат и гледат, а аз обикалях Мол-овете с една приятелка... Тя седна да пие кафе с едни други приятели и аз като се забих в един детски магазин- 2 часа - луда работа - уж са ме изпратили да си почина от бебока, аз не мога да спра да мисля за него...
Абе много ми е добричък мъжа понякога...
Уговорката ни беше и да сготви и на изглади, ама не го е свършил... И утре е ден... Пак каза че ще ме пусне градска...
По темите:
1. няма зачервено дупе, ама редовно си дърпа ушите и лапа ръцете до лакътя...
2. за сополките- веднъж много се ядосах, че натъпках навътре едно сополче с аспиратора и реших да пробвам с една спринцовка -аспирирах и го измъкнах...
3.опада ни бебешката коса и сега като Ювиги хан има само на тила, по средата плешиво-защото се върти, а отгоре мъхче...
4.за домашните пюренца - варя продуктите, слагам ги в бурканчета, а тях в една тенжера с вода и ги варя 10-15 минути за хлътване на капачката... Играчка си е, но на мен ми е удоволствие...
Дано да оздравяват бързо малките сладурковци!!!
Целувки и  Hug

# 222
  • Boston, MA
Деси, мерси. Значи, вариш, пасираш и после, или замразяваш, или стерилизираш (а не и двете едновременно). Правилно ли разбрах?

Дея, не се притеснявай! С вас сме! Много целувки на Дея-Мария!

# 223
  • 2 етажа над тавана
2. за сополките- веднъж много се ядосах, че натъпках навътре едно сополче с аспиратора и реших да пробвам с една спринцовка -аспирирах и го измъкнах...

Ей, това си е идея,  newsm74
Още утре от аптеката ще купя 1 спринцовка за спешни случаи.
Страшно благодаря Hug

# 224
аз 2-3 пъти съм се борила с Маги и си е направо въпрос кой ще надвие - бебка, която се извива като настъпена по опашката змия

А, баш! Mr. Green Кристиан ме блъска с двете ръце и върти главата наляво-надясно ама толква светкавичко, че ми се завива свят да го гледам!

Общи условия

Активация на акаунт