🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 150
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Очаквам на финал Мария и Мартин, третото място по-скоро ще е за Алекс, но напоследък не е много стабилен, така че може и Стилиян да се дореди.

Стилиян? Толкова издиша вече,че очаквам да е един от следващите изгонени.Неговите чинии винаги са безумни като днешния десерт например (вкусен,но поднесен като пълен бъркоч).Не става и за ръководител,не може да се организира ако трябва да работи с други хора.Никак не го харесвам и не виждам нищо мастършефско в него.

Нела също е дразнеща,защото е от онези богати женички,които са с голямо его и все се мислят,че те са прави,знаят най-добре,другите трябва да ги слушат.Вечно недоволна или мрънкаща за нещо.Умее да готви и добре са я подготвили нейните готвачи,но не желая да стига 5цата.

Моите фаворити са Мартин и Мария,но предпочитам Мария,защото Мартин е изкарал 6месечен курс и някак си не е съвсем чесно.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 21:25 от Adoralova

# 16
Благодаря за новата тема. Гласувах за Цвети защото трябва да си ходи вече и за Алекс защото искам и той да се маха.

# 17
  • София
Каква беше тази неземна баница на червения отбор, която направиха за 15 минути снощи?
Винаги съм бягала, като дявол от тамян, от хора като Нела. Не контактувам с такива. Вечното мърморене и недоволство ме побърква.

# 18
  • София
Говореха за плънка от праз, картофи и... още нещо, а какво направиха в крайна сметка, не знам. Възложиха я на Вики, тя малко се чудеше как ще се справи, защото "Рускиня и баничка..." Grinning Вероятно още някой се е включил.

# 19
Благодаря за темата! Simple Smile

Каква кауза има Мария, някой помни ли?

Да, не разбрах защо Алекс е толкова против тази "яхния ", не било гурме.
Сега са модерни течните съставки в ястието, зависи как ги поднесеш

mimi.7299, твоя любимка не беше ли Нела?

Нямам фаворит за Мастър шеф още.

# 20
Smylies, благодаря за оформлението на новата тема.

Вики можеше да изкара още една-две седмици, ако не беше Нела.
Вчера Александър трябваше да си тръгне заради пълния си провал, но избраха Вики. Предния ден Александър с тази чушка пак беше провал.
Първо я поставиха да се бори за място 2 пъти тази седмица благодарение на желанието на Нела да я разкара.
На яйцата беше по-добро от мъжете.
Явно решиха, че и е ред.
Тази седмица Вики определено беше по-добра от Александър.

# 21
На мен Виктория също ми стана симпатична, но и беше време да си ходи.
Иска ми се Цветелина да е следващата, тя си е на ниво домашни манджички.

# 22
В изминалите няколко епизода ни спестяваха вербалните изблици на Алекс и зрителите дори започнаха да го харесват и да го смятат за евентуален победител. Сега, след като Вики си тръгна, пак започнаха да слагат в монтажа моменти с псувни, за да имаме герой, който да мразим и да искаме да си тръгне.
Аз по-скоро намирам участието на Мая за безлично и тя, заедно с Цвети, са ми потенциалните следващи напуснали.

# 23
Хейта към Виктория не е оправдан. Вярно, че се спасяваше късметлийски няколко пъти, но винаги имаше някой по-зле от нея, който да го отнесе. Повечето български "инфлуенсърки" съм убеден , че дори не си мият чиниите , а какво остава да сготвят нещо и да са работливи. Не могат да и стъпят на малкия пръст

# 24
Mен лично Нела никак не ме дразни. Както казах по-преди, според мен тя е много неуверена в това, което прави и представя, въпреки че има талант- от несигурностите й се получава това поведение, което често изглежда като ,, мрънкане''. Иначе е възпитана, изпълнителна. За Александър и безумията му беше абсолютно права да негодува, но той слуша само себе си. Интересно ми е ако работи като Шеф един ден и не се вслушва във вкусовете на клиентите си, как ще го търпят и ще продължава ли да си сервира на хората каквото той смята за ок? Хвърчащи чушки и малинови риби!
Цвети е по-неприятна от Нела с това махленско поведение , има нещо злобно в нея, вече 2 пъти елиминации я спасяват в началото ( макар и да заслужи), но стигне ли до финалния етап на елиминация, е аут.

# 25
Аз не разбирам защо всички изтъкваха Виктория, като малкото, дребното и прочее. Та тя е жена 26 години, вярно, че е по малка от другитр ама чак пък толкова..
Иначе ми беше симпатична, и както веднъж казах кокетка която умее да си пуска чара в действие и да попива от по опитните от нея. За мен вчера нейното кексче изглеждаше най добре и вкусно.
Алекс пък последните дни хич не му върви, обаче вече почвам да си мисля, че не е чак такаво страшилище в кухнята, но пък и с горелката си беше прецакан. Аз много обичам риба, но пържоката на червените ми се видя доста апетитна и нашенска,бих хапнала с удоволствие от нея. Едно обаче не разбрах в предния си път като капитан Алекс беше добре, не се държеше диктаторски, а напротив вслушваше в съветите на другите
Сега изведнъж самосиндикално меню, незачитане на чуждото мнение. Сериозно разминаване с предния път, и няма да се учудя ако е имало външна намеса. Не че го оправдавам, за мен е груб и аронтен и последните пъти се изложи, не смятам и че като готвач е топ,просто има по слаби от него.Харесвам Мария, креативна е, има знания и умения в кухнята, притежава финес и усет за стилно и красиво. Видяхме очевидно и че е добър капитан. Единствен нейн недостатък е, че е твърде сериозна, но ако говорим за Мастър шеф  за мен тя е човекът. Мартин също ми допада готви добре, не е злобен, мисля, че той помогна на Нела, с някаква тенджера беше доста кавалерско предвид, че се бореха за място в състезанието. Теодор не ме дразни готви си момчето сладкиши в това е добър това прави, ама са вземе и там да разнообрази малко все някакви кулита и подобни.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 09:30 от biology girl55

# 26
  • София
Ами по сценарий трябва да ни занимават с някой. Затова в даден период акцентират върху някой, после той минава на втори план и захващат друг и т.н.

Алекс тая седмица направи такива грешки, че ако беше във формата в друга страна да е отлетял без проблеми. Но понеже сценаристите са решили, че е време на Виктория, Нела изпълни поредната си предвидена за нея роля и я прати на елиминации. После нали малко напрежение с броя поширани яйца и хоп за 2 бройки, Цвети се спасява.

Само, че тия неща сме ги гледали и предишните сезони и вече стават банални.

Да не коментирам и тия заменки от балкона. Водиш битка с отбора си, печелиш и накрая се оказва, че няма значение, щото няко(й/я) си може пак да те прати на елиминации. А това пък със смяната на участници в отбор или цели отбори си е пълна недомислица. Няма такива реални ситуации в живота, дето почнеш да готвиш  един ресторант и в един момент идва някой и ти казва по средата на работния ден, я аре ти оди в ресторанта на другия край на града, а пък тук ще дойде екипа от ресторанта в село Долно Горново.

# 27
Моят фаворит е Мария. Мартин като човек ми харесва и готви добре. Ако не е тя, се надявам да е той.
Надявам се Цвети да си ходи следващия път, освен ако пак не им дадат да познават азиатски подправки.

За баницата на червените, Мартин даде инструкции на Виктория да слага по 3 кори наведнъж, като всяка маже с масло. На мен ми се вижда дебело, особено като се и навива, но явно добре се беше получила.

# 28
Аз не разбирам защо всички изтъкваха Виктория, като малкото, дребното и прочее. Та тя е жена 26 години, вярно, че е по малка от другитр ама чак пък толкова..
Дори Мария вчера каза "това е много добро дете", а те са с две години разлика 😂
Аз мисля че защото Вики беше запазила някаква нежност, която е типично момичешка и която доста жени с годините губят (и стават мрънкалници като Нела).

Мислих, че Алекс има шанс да спечели, но след последните епизоди по-скоро си представям, че ще е Мария.
Но нямам никакъв фаворит тази година.

# 29
  • Mediterraneo
Колкото и да ми е неприятен Алекс като човек, си остава моят фаворит за титлата. Не е отборен играч, единак е, груб и недодалян в изказа си, но готви.
Алекс, Мария и Мартин искам на финал. Стилиян няма място там, същият "хитрец" като Вики е, все се промъква между капките някак. Не ми харесва.
Другата седмица да поема Цвети към вкъщи, време й е. После Нела и Стилиян, не мога да преценя кого не харесвам повече от двамата.

Общи условия

Активация на акаунт