Криптовалути - обмяна на опит, инвестиции, новини

• 50 292
  • 319
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Бихте ли ми казали как депозирате пари в Байнанс, без Револют понеже и там е проблемно. ДСК не ми позволчват да превеждам до криптоборси. Друга алтернатива, някаква карта?

# 181
Бихте ли ми казали как депозирате пари в Байнанс, без Револют понеже и там е проблемно. ДСК не ми позволчват да превеждам до криптоборси. Друга алтернатива, някаква карта?
Мога да помогна,ако имате затруднения пишете на лично

# 182
Защо да не позволяват? Преводите минават / малки суми съм пробвал/

# 183
Участва ли някой от вас в airdrops? Имам един много запален съсед и той ни запали мъжа ми. Аз нямам обаче много нерви за такива неща, а и трябва да се внимава да не е скам.

# 184
На мен също ми е интересно как се продава/получава по сметка сума от продажба от портфейл на Бинанс.

# 185
Никой не може да ме убеди че е изгодно да "копаеш" без да имаш собствен източник на електричество Sweat Smile

400 усд на месец при около 120 лв ток. Машината ми в момента струва горе долу толкова, колкото когато я купих преди почти 4 години. Изгодно е да се копае от около малко повече от година, преди това беше почти същото като да си купуваш директно с кеш. До кога ще е така- божа работа...

# 186
400 усд на месец при около 120 лв ток.
Я кажи коя е тая благодатна криптовалута дето така дашно пуска, че не се сещам, а има да се пазарува по празниците и да си направим един коледен бонус Smiley

# 187
Етер се нарича, но има една дребна подробност. Машината за такъв добив струва 6-7к, ако изобщо си намериш карти, също и не се знае до кога ще се копае етера, цената му дали ще се задържи или ще се срине. Така че малко ще ти се наложи да почакаш бонуса.

# 188
От известно време етера и монетите базирани на неговия алгоритъм са най-доходни за повечето карти. С уговорката, че тия с 4 ГБ май вече издъхват. Май още ги мъчат на linux/hive. Това с моментния доход във фиат не ви съветвам да го гледате. Само ще се объркате. Обяснявам накратко. Ако през 2018 да речем сте правили 1 етер на месец при цена 300$, а свга правите 0.2 при цена 3000$ излиза, че сега правите двойно повече - 600 >300. Обаче това е вярно само ако обръщате на момента в долари. Ако сте запазили етера от 2018 излиза, че тогава сте правили 3000, а сега само 600.

# 189
Целият ламтеж за печалба от "инвестиция" го разбирам. Не разбирам само продължава ли да има хора, които смятат, че криптото е бъдещето и ще се използва РЕАЛНО? Кога ще започне реалното използване - като се изкопае всичко, малко преди това или след 1 година от тоя момент? Ако няма да се използва реално, значи е ни повече ни по-малко една поредна пирамида.

# 190
Не разбирам само продължава ли да има хора, които смятат, че криптото е бъдещето и ще се използва РЕАЛНО?
Бъркаш инвестиция с икономика, едното е за печалба другото е за реални неща ¯\_(ツ)_/¯

# 191
Разбира се че има криптовалути които се използват в живота сега.
Кмета на.Маями е.пожелал заплатите да.му.бъдат плащани в.биткойн.
В Ел Салвадор.биткойн вече.е официална валута

# 192
  • София
Реално си се използват и сега, конвертираш си ги в евро/долар и после превеждаш в карта, теглиш, харчиш.

# 193
И се ползват, и се печели, и се губи от тях. Както всеки финансов инструмент.

# 194
Разбира се че има криптовалути които се използват в живота сега.
Кмета на.Маями е.пожелал заплатите да.му.бъдат плащани в.биткойн.
В Ел Салвадор.биткойн вече.е официална валута
Да, Салвадор е бая мощна бананова икономика. Щом там го ползват, току виж скоро и Япония копира водещия им опит. Или поне Сомалия.

Общи условия

Активация на акаунт