ЮНЧЕТАТА са почти готови, а май е тук с цветя и балони (Тема 7 - 2021)

• 44 655
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Честита радост! Heart Да се възстановяваш бързо и скоро да се гушкате!

# 601
Лиси, благодаря!
Mammasita, честито! Да ви е живо и здраво малкото юначе! На теб бързо възстановяване! Revolving Hearts

# 602
Мамасита, поздравления и честит Никола Blue Heart
Да бъде здрав, щастлив и с късмет. На теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи.

# 603
  • Варна
Честито бебче, да ви е живо и здраво!💙

# 604
Честито Mammasita! Да е жив и здрав, само щастие да ви носи малкият бонбон. BlushBlue Heart

# 605
Mammasita, честита радост! Да е здрав, щастлив и много голям късметлия! Бързо възстановяване Blue Heart

# 606
Mammasita, честито! Да ви е живо и здраво малкото момче! Heart

Първият път раждах в Шейново (2015), но акта за раждане си го взехме от общината по постоянен адрес, която е различна от тази на болницата. Ако от тогава нещо се е променило, може.
За припознаването - повечето болници (да не кажа вече всички) си действат с нотариуси и не е нужно да се ходи отделно. Директно в болницата двамата с таткото и личните карти, попълваше се някакъв документ, такса имаше също, но като цяло е бърза процедура.

Ще мажете ли зърната с някакъв крем? Предния път голямо мазане падна, но не съм сигурна дали имаше някакъв ефект.

# 607
Това е ако имаш постоянен адрес в София. Но ако си от друг град е по адрес на болницата.
За мазане имам на Авент и на Медела. Миналият път ме успокояваше крема, не знам дали имаше друг ефект.

Mammasita, честито! Да ви е живо и здраво малкото момче! Heart

Първият път раждах в Шейново (2015), но акта за раждане си го взехме от общината по постоянен адрес, която е различна от тази на болницата. Ако от тогава нещо се е променило, може.
За припознаването - повечето болници (да не кажа вече всички) си действат с нотариуси и не е нужно да се ходи отделно. Директно в болницата двамата с таткото и личните карти, попълваше се някакъв документ, такса имаше също, но като цяло е бърза процедура.

Ще мажете ли зърната с някакъв крем? Предния път голямо мазане падна, но не съм сигурна дали имаше някакъв ефект.

# 608
Добре дошъл на Никола! Да е здрав и с много късмет!
Тази Б имах няколко случки с "хора". В аптеката една жена изпусна нещо и ме помоли да се наведа, за да го взема. Верно, че беше възрастна жената, ама точно мен ли трябваше да помоли. Аптекарката й каза, че съм бременна, като че не се вижда от километри. Пак в аптеката една жена трябваше само ръкавици да вземе и ме попита да мине пред мен. Тогава пак аптекарката ме извика и й каза, че бременните са с предимство. А най-фрапантното - чакам пред АГ, отвън около 25 човека, прилошава ми, седнах, не минава, направо легнах на пейката. Единствено жената на същата пейка каза "Лошо ли ви стана?", но не ме попита да повика ли помощ, вода или нещо ... Бях сама, а спешното е на 20 крачки .... Всички останали си влизаха и излизаха от кабинета на АГ и никой! не предложи да вляза аз и никой повече не попита тази лежащата с големия корем добре ли е? Къде остана човещината?

# 609
Винаги като видя повечко нови мнения в темата и си знам,че има хубава новина Simple Smile честит бебок на Мамасита! Здрав и щастлив да е,а на теб бързо възстановяване!
В болницата където ще раждам документите за припознаването си ги подготвят те, разбира се срещу такса. Но доколкото знам не е нещо сложно като процедура.
Да ви попитам на разпечатката на тоновете видях, че на 2-3 пъти пулса стига над 180 - дали е нещо притеснително и вие имате ли такъв случай? Лекарката ми нищо не коментира по въпроса Sad

# 610
Mammasita, честита радост! Да е много здрав Никола и да те радва безумно! На теб бързо и леко възстановяване! Hug Имаше ли някакви други индикации, че е тръгнало бебчето, освен прокървяването? Thinking

# 611
be-lla, на миналите тонове и аз имах няколко завишения над 180, но доктора каза, че всичко е нормално. Дори тук го коментирахме. Просто се получава когато бебето мърда.

# 612
Mammasita, честита радост! Да е много здрав Никола и да те радва безумно! На теб бързо и леко възстановяване! Hug Имаше ли някакви други индикации, че е тръгнало бебчето, освен прокървяването? Thinking

Благодаря ви, момичета! Бебчо е добре, донесоха ми го за малко, аз също се чувствам добре. На всички, на които им предстои, искам да им кажа, че няма нищо страшно. Аз нямах време да се паникьосам, всичко стана много бързо.
Иначе нямаше абсолютно никакви други индикации, много съм изненадана. Единствено последните 2-3 дни ме болеше малко повече кръста, не знам дали това е имало нещо общо. Но имайки предвид, че в понеделник бях на преглед, въобще не подозирах, че може да има нещо

# 613
  • София
Мамасита, честит син, да е здрав и щастлив. Прекрасен живот и само радости. Скоро да се гушкате и прибирате. :*

# 614
  • Германия
Честито бебе, Мамасита! Да е жив и здрав.и с много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт