По добре ли е да се разделим временно?

• 5 090
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
Не, памперсите на детето ги зарежи, ваше  задължение са си, но за сметките може да се разберете за някаква разумна сума. Например за тока двама с малко дете смятам, че харчат поне тройно на пенсионерка, ако се отопляват и готвят на ток Но щом се е стигнало дотам, че мъжът ти да иска с теб да дели разходи, а не с майка си, по-скоро няма да се разберете и свекървата ти е по-втиростепенният проблем.

# 91
Но не е хубаво това да пуши по една кутия цигари на ден и да ги харчи за глупости и за 2 седмици да ги свършва тези пари и да ходи по хората да иска.

Майка ти ли така те учи, да следиш свекърва си, дали пуши, колко пуши, за глупости ли харчи?!??
И от къде знаеш точно колко пенсия взима, не е ли доста нахално да й следиш живота и финансите?!
Я, тропни с краче на мъжа си и му кажи- или майка ти ще се вразуми или аз си отивам при мама!
Пробвай, може да сработи, да се промени тая нахалница:)
Не я следя. Знам защото много пъти ми се е налагало да й взимам цигари. И знам добре че за глупости ги харчи. И знам по колко взима защото катл мъжа ми не може да отиде с нея на банкомата отива аз за да и теглим пенсията.
Не, памперсите на детето ги зарежи, ваше  задължение са си, но за сметките може да се разберете за някаква разумна сума. Например за тока двама с малко дете смятам, че харчат поне тройно на пенсионерка, ако се отопляват и готвят на ток Но щом се е стигнало дотам, че мъжът ти да иска с теб да дели разходи, а не с майка си, по-скоро няма да се разберете и свекървата ти е по-втиростепенният проблем.
знам.. отопляваме се на ток. По надолу прочетох че някой е казал че съм завършила на скоро, друго си мислят че съм от ромски произход но не мога да им отговоря. Нито е едното нито е другото. Това че по някой път (в повечето от случайте) правя грешки или не мога да обесня това което искам да кажа е че нито съм учила нито съм живяла в България и е много трудно по някой път дори докато говоря па камули да пиша.

# 92
..знам.. отопляваме се на ток. По надолу прочетох че някой е казал че съм завършила на скоро, друго си мислят че съм от ромски произход но не мога да им отговоря. Нито е едното нито е другото. Това че по някой път (в повечето от случайте) правя грешки или не мога да обесня това което искам да кажа е че нито съм учила нито съм живяла в България и е много трудно по някой път дори докато говоря па камули да пиша.
Всеки понякога не може да си обясни добре мисълта, не се притеснявай от това. Виж как да се дистанцираш от интригите, да си спокойна, да си гледаш детето и мъжа, а свекървата да прави каквото знае. Гледай да си възстановиш добрите отношения с мъжа ти от преди смъртта на баща му. Мисля, че е възможно, макар и не лесно. И това няма да стане, ако се опитваш пък ти да го настройваш срещу нея, защото виж, той минава на нейна страна. Не го карай да избира между вас.

# 93
'Па камули да пиша" -е, ти за какво точно се бориш? За 430лв пенсията  на свека ли?!

# 94
'Па камули да пиша" -е, ти за какво точно се бориш? За 430лв пенсията  на свека ли?!
не.. не искам да ми се бърка в живота и да ми прави дразги.Да си гледа живота. Па каквото иска да си прави с парите.

# 95
Скрит текст:
Ти обаче продължаваш да гледаш в портмоненцето на свекървата.
Ами, неблагодарна си, изискваща и .. да не казвам друго.
Скрит текст:
напротив.. ние нямаме нужда от нейната пенсия не искаме и една стотинка от нея само и само да има да си плаща версиите. Но не е хубаво това да пуши по една кутия цигари на ден и да ги харчи за глупости и за 2 седмици да ги свършва тези пари и да ходи по хората да иска. По добре да дойде горе при нас да ни иска, ще и дадем. Не да ни злепоставя пред хората и
да ни говори думата на сина й да казва едно а на мен друго. Ей така стават дразгите у дома.
Всичко е ясно, само не разбирам, след като си я знаете свекървата, защо стават дразги между вас с мъжа ти? Не би трябвало, при положение, че знаете как на единия говори едно, на другия друго. Защо се впрягате се чудя, та стигате до разрив във вашите отношения?

Както се казва, да се самоцитирам. Понеже авторката ме подмина и гледам, че пак е написала: "Ма това не е въпроса, темата ми беше за това че прави интриги у дом и ни настройва сина й."

Та щом си я знаете, че е интригантка, че на теб едно говори, а на него друго, защо се впрягате и си разваляте отношенията ти и ТМ? Това не мога да разбера. Щом знаете, че го прави, би трябвало да сте си го изяснили с твоя мъж и да не стават  дразги между вас.

# 96
не.. не искам да ми се бърка в живота и да ми прави дразги.Да си гледа живота. Па каквото иска да си прави с парите.
Реално ти се бъркаш в нейния, че си ѝ в къщата даже. Натискай си парцалите и не се занимавай с нея, или скоро няма да те гони мъжът ти, а директно ще ти натовари багажа и при мама.

# 97
  • Пловдив
Два пъти в текста пишете "наще"...
Предполагам сте млад човек - образовайте се!

# 98
Заключвам по желание на автора.

Общи условия

Активация на акаунт