Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 70

• 41 616
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте !
В 9 г.с. съм ,тея дни не мога да стана от леглото ,много съм отпаднала.Преди малко реших да си измеря температурата-37,3 е.Нормално ли е това?

Нормално е.

# 361
Изкарах си акъла с този тест. Благодаря за отговорите - не знаех, че нещо друго са пуснали и лекарката по тела ми каза, че това било друг вид ама пак да пусна след 48 часа. Лаборантката нещо ме попита за биохимичен скрининг и аз й казах, че не е това и че има съмнение как се развива бременността. Тя погледна в системата и уж видя какво е поискала лекарката. Утре ще ходя пак само че при тази, при която бях първия път. Притеснителното е, че не се вижда нищо освен сак, а би трябвало да съм в 6 г.с.

# 362
Колкото и да е трудно, опитайте да се успокоите. Нас ни викат около 10 с.

# 363
Ava-maria, изобщо не е притеснително, че се вижда само плоден сак. Това е нормално за този етап от бременността. Колко ти е закъснението?

# 364
На снимката от ехографа пише 4с6д.
Може би си имала по-късна овулация и реално не си 6та седмица, затова и се вижда само плодния сак.

# 365
Момичета малко съм притеснена да ви попитам нещо одеве се лакирах и миришеше на ацетон и от лакочистителя и ми стана гадно заболя ме глава,според вас може ли нещо да се натрови бебето чудя се да ходя ли ди аг...

# 366
Нищо няма да стане, не го мисли толкова.
Аз не виждам АГ какво може да направи в случая.

# 367
Момичета малко съм притеснена да ви попитам нещо одеве се лакирах и миришеше на ацетон и от лакочистителя и ми стана гадно заболя ме глава,според вас може ли нещо да се натрови бебето чудя се да ходя ли ди аг...
Не, просто не ти е понесла миризмата.

# 368
Благодаря ви аз мислвх,нещо да ме прочистят и аз не знам 😂 филмирах се

# 369
5 + 3, почти спряха болките в гърдите. Дали нещо лошо се е случило вътре? Четох, че загуба на симптоми на бременност обичайно значи настъпила загуба.

# 370
5 + 3, почти спряха болките в гърдите. Дали нещо лошо се е случило вътре? Четох, че загуба на симптоми на бременност обичайно значи настъпила загуба.
Глупости. Эагуба на симптоми эначи късмет или генетика... ако има эагуба, ще има болки и кървене по-скоро, ще се раэбере бърэо.

Мен гърдите почти не са ме боляли, някъде до края на 6 сца макс и то не всеки ден. В 7ма седмица обаче такова повръщане почна, че до сега (11+1) съм на легло и беэ лекарства повръщам по вече 10-15 пъти на ден, а от лекарствата спя адски много и въпреки това повръщам по 1-3 пъти на ден... не мога да ям нищо освен 3 неща, гади ми се 24/7. :Д
Така че липса на симптоми е наистина хубаво нещо и предраэположеност. Не се притеснявай!

# 371
Блаодаря, на теб пожелавам бързо да се подобриш!

# 372
Това е много много ранна бременност, дори още може да нямаш симптоми. Най-силни стават около 9г.с. до към 13 г.с и пак е индивидуално. Загубата на симптом нищо не значи. Има жени, на които им става лошо 1 път и такива като мен дето 6 месеца не можеха да станат от леглото и да хапнат. Единствено ярко червена кръв би следвало да те притесни. Всичко друго е самовнушение и излишна паника. Успех и спокойствие!

# 373
Най-добре е да не се четат глупости в интернет.

# 374
Най-добре е да не се четат глупости в интернет.
Подкрепям, макар че аз съм от редовните читателки.

Общи условия

Активация на акаунт