Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 70

• 41 612
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Четене в комбинация с критично мислене.

# 376
Умереност трябва и човек да не се поддава на паниката. Без четене не става, особено когато лекарите спестяват пълната информация и трябва сам да сглобяваш картината и да търсиш решение.

# 377
Здравейте, 6та седмица вчера получих бяло течение премесено с малко зацапване повече към розово бие. Доктора ми каза, че вс е ок и е нормално.
Какво мислите случвало ли се е при други бъдещи мами?

# 378
Здравейте мами 🙂 В 32г.с съм, от днес стомаха ми е разстроен и ме наболява, сега четох, че преди раждане се случвало жената да има разтроиство и доста се притесних още съм в началото на 8месец. Незнам какво да мисля нормално ли е?

# 379
На всеки човек му се случва да има разстройство.

# 380
Особено ако приемаш и магнезий. Grin Аз откакто съм на магнерот, стомахът ми е доста недоволен.. Joy

# 381
Здравейте мами 🙂 В 32г.с съм, от днес стомаха ми е разстроен и ме наболява, сега четох, че преди раждане се случвало жената да има разтроиство и доста се притесних още съм в началото на 8месец. Незнам какво да мисля нормално ли е?
Винаги можете да хванете стомашен вирус или да е реакция към храна/медикамент. Почнете диета, пийте пробиотик.
Притеснително би било да имате контракции, които са болезнени, придружени със силни менструални болки. Те са предвесник на раждане, не разстроен стомах.

# 382
Минавам набързо да споделя, че днес на ехограф лекарката потвърди бременност на 5+3 дена и видя две плодни сакчета. След 10 дни иска ново изследване.

# 383
Ехе, супер, честито!

# 384
Здравейте,правим опити за бебе и след два дена закъснение на МЦ имам леко зацапване,и отрицателен тест.Възможно ли  е да съм бременна?

# 385
Изчакайте още няколко дни. При мен иначе имаше отрицателни тестове, но бяха 1-2 дни преди датата на очаквания МЦ.

# 386
Здравейте, мами. Края на декемрви месец си свалих брекетите. После януари забременях и останаха за дооправяне козметични неща, удължаване на зъбчета, пилене и тн. През първите месеци много повръщах и хич не ми беше до зъболекар, та утре съм си запазила час. Според вас може ли по някакъв начин тези неща да навредят на бебето?
Забравих да спомена, че съм в 6 месец.
Преди 3 месеца питах АГ той не ми даде задоволителен отговор, каза “прави каквото искаш, бременна си, не болна, питай ортодонта дали може” Expressionless

# 387
Здравейте, мами. Края на декемрви месец си свалих брекетите. После януари забременях и останаха за дооправяне козметични неща, удължаване на зъбчета, пилене и тн. През първите месеци много повръщах и хич не ми беше до зъболекар, та утре съм си запазила час. Според вас може ли по някакъв начин тези неща да навредят на бебето?
Преди 3 месеца питах АГ той не ми даде задоволителен отговор, каза “прави каквото искаш, бременна си, не болна” , питай ортодонта дали може Expressionless
Няма да навредят Simple Smile

# 388
Здравейте, бъдещи мамии! Искам да ви попитам как се справяте с главоболието? Преди дни разбрах, че съм бременна сега и преди това съм с много силно главоболие  само от дясната част.. на моменти е толкова нетърпимо. Освен парацетамол какво друго бихте препоръчали за прием?

# 389
Здравейте, бъдещи мамии! Искам да ви попитам как се справяте с главоболието? Преди дни разбрах, че съм бременна сега и преди това съм с много силно главоболие  само от дясната част.. на моменти е толкова нетърпимо. Освен парацетамол какво друго бихте препоръчали за прием?

Ами зависи от какво ви боли глава. Мен ме боли, защото ми пада кръвното. Пия повече течности и така нещата се оправят иначе освен парацетамол, не знам какво друго може.

Общи условия

Активация на акаунт