Възможно ли е да се върне изгубен интерес?

• 12 434
  • 223
  •   1
Отговори
# 165
Ама, чакайте малко,
Значи вие сте била във връзка, когато сте завързала любовник, така ли ? И сте очаквала, че новият трябва да поеме сериозен ангажимент и да призове на дуел титуляра ? И сега за това е драмата ? Че чак уважение настоявате, че ви се дължи ?
Брях, за жена без опит играете доста хладнокръвно.
Не, непосредствено след край на връзка започнах отношения с него, не съм играла никак. Той си даде вид, че не го бърка бившия ми, сам си каза какви намерения има към мен, нищо не съм изисквала от него. Дори не смеех сума време да изляза с него, за да го "предпазя" от среща с бившия.

# 166
  • София
F.Sagan за хора с опит вероятно не, аз не съм от тях, момчето също е имал само 1 по-дълга връзка досега. В интерес на истината ако все пак си бяхме казали по една дума и за нас си, сега щях да имам кураж да се поразсърдя и да му кажа доста повече работи, но на .. приятелчетата за секс нямат претенции и не държат сметка..
Purrr, съчувствам ти наистина, но "да му се поразсърдиш" и "да му кажеш някои/повече работи",  не е печеливша тактика - няма да постигнеш нищо с нея...Всъщност, на етапа, до който сте се докарали, ти нямаш печеливша опция (съжалявам да ти го кажа), освен да практикуваш "мъдрото неправене" - т.е. да не предприемаш нищо спрямо този човек.

# 167
Ама, чакайте малко,
Значи вие сте била във връзка, когато сте завързала любовник, така ли ? И сте очаквала, че новият трябва да поеме сериозен ангажимент и да призове на дуел титуляра ? И сега за това е драмата ? Че чак уважение настоявате, че ви се дължи ?
Брях, за жена без опит играете доста хладнокръвно.
Не, непосредствено след край на връзка започнах отношения с него, не съм играла никак. Той си даде вид, че не го бърка бившия ми, сам си каза какви намерения има към мен, нищо не съм изисквала от него. Дори не смеех сума време да изляза с него, за да го "предпазя" от среща с бившия.
Извинявам се. Пак не съм прочела коректно.  Еми, случва се често така. Не всеки с*кс ще прерасне в сериозни отношения.
Има и други !

# 168
F.Sagan за хора с опит вероятно не, аз не съм от тях, момчето също е имал само 1 по-дълга връзка досега. В интерес на истината ако все пак си бяхме казали по една дума и за нас си, сега щях да имам кураж да се поразсърдя и да му кажа доста повече работи, но на .. приятелчетата за секс нямат претенции и не държат сметка..
Purrr, съчувствам ти наистина, но "да му се поразсърдиш" и "да му кажеш някои/повече работи",  не е печеливша тактика - няма да постигнеш нищо с нея...Всъщност, на етапа, до който сте се докарали, ти нямаш печеливша опция (съжалявам да ти го кажа), освен да практикуваш "мъдрото неправене" - т.е. да не предприемаш нищо спрямо този човек.
Да, именно това осъзнавам и това и правя. Опитвам се просто да го приема, но май ще ми трябва мноого време, съвсем в небрано лозе се чувствам.
Lorelada, те че ще последват ще последват, ще ми е не по-малко гадно, но поне ще знам, че човека просто се е влюбил, тези неща не питат и не зависят от мен. Предпочитам го пред варианта да си вися в нищото.

# 169
Лъвице, отговорих на поста на Луна, в който ставаше дума, че за лепките някои хора са си виновни сами, защото се тикали в интимните им части май беше. Не е така.
Лори, аз това исках да разгранича и мисля, нписах, че очаквам точно такъв тип изказвания. Има и такива луди, да. Ама няма нищо общо с теб. Другото обаче има много, много общо.

# 170
Разбрах, че имаш някакви терзания, че бившия ти е виновен да се отдръпне като го е заплашвал. Не мисля, че точно това е причината, нормален мъж, който има интерес това би го амбицирало, а не да избяга с подвита опашка. Особено когато нямаш вина и този същия те тормози и теб.

# 171
Ако бившият й е 100 кг., а настоящият 60? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 172
Разбрах, че имаш някакви терзания, че бившия ти е виновен да се отдръпне като го е заплашвал. Не мисля, че точно това е причината, нормален мъж, който има интерес това би го амбицирало, а не да избяга с подвита опашка. Особено когато нямаш вина и този същия те тормози и теб.
Ами, все си мисля че ако не беше се замесил бившия можеше да е иначе. Иначе излиза, че от самото начало всичко е било с цел секс на една ръка разстояние(понеже и живеем наблизо) и му е дошло по план да се появи бившия ми, че да ми охлади страстите. Ама много сложно ми изглежда да е това, кой ще влага месец ресурси и време и емоции за един секс. Имаше емоции, които не мисля, че могат да се играят толкова добре и толкова време.
Ха, ако беше се стигнало до среща между тях, бившият е 60 кг, настоящият 100 🤔

# 173
Ако бившият й е 100 кг., а настоящият 60? Stuck Out Tongue Winking Eye

И какво от това? Трябва да избягаш с подвита опашка ли? Като бях на 20 бившия на гаджето ми тогава- полицай, беше заплашвал, че ще ми направят постановка и ще ме натопят и вкарат на топло. Е не се впечатлих и така си остана, а и мацката малко обичаше да послъгва. Ама ако беше стигнал до действия, сигурно щяха да ме дават по новините, предполагам вече щях да съм го излежал..... Е хайде да не се стига до такива работи, ама е нормално поне да се опиташ да защитиш приятелката си, дори и с риск да отнесеш малко бой.

Пурр, не е това причината. Много фактори влияят да охладнеят отношенията, понякога просто се случва. Дали от секс ще се стигне до връзка или дали една връзка ще се развие, понякога не зависи от тебе. В началото хормоните или иначе казано само нагонът влияе и замъглява мозъка, но след известно време се вижда, че не се получава. Вероятно така е станало и тук, просто го приеми и продължи напред. Дали ще ти драсне 2 реда да ти го каже или просто ще изчезне, както е направил, по същество не променя крайния резултат.

# 174
Скрит текст:
Радвай се, че ти се е разминало. Ако се бяха задълбочили нещата, щеше да си поредната, взета
за домашна злоупотреба.

Израза е трепач !!!
Може ли да го ползвам, моля?
Trollface

# 175
Purr, наистина малодушна изглежда постъпката му. Но всъщност не променя факта, че този мъж вече не желае контакти. Ако беше ти написал смс "край, късаме", или "намерих друга", все пак резултатът можеше да е същият и ти пак щеше да се питаш не си ли сбъркала.

Така че да, като гръм от  ясно небе ти е дошло и те е сварило неподготвена, но не е въпросът, че не ти е казал прощално изречение. Не си внушавай сега, че ще имаш проблеми с доверието, защото ти другият път може да се случиш напускащата  страна и да не ти се иска да изживееш някакви мелодрами и скандали, за които ти косвено намекна с поразсърдването.

Не че ти желая нетрайна връзка, напротив - дано да се получи по-добре. Не сте били един за друг този път, това е и не може да се промени.

# 176
Всъщност се оказа банално и бях права - друга жена. След последните ми постове пак ме потърси, отрязах го 2 пъти излязохме 3, и последния път си остави телефона на масата с отворен чат във вайбър с мадама която дори познавам. Само мернах фермани, след което се ядоса и каза че съвсем друг човек му пише.
Не ми е готино, но поне е отговор и вече ще ми е по-лесно да не се занимавам.

# 177
Значи най вероятно се е свалял с другата и не ти е казал нищо, за да те пази за резерва ако не му се получи. Излиза с теб, пише си с друга, не ми изглежда читав този мъж. Рано или късно всичко се разбира, все пак получи отговор на въпроса си. Забрави го и продължавай напред, а ако те потърси отново режи.

# 178
Всъщност се оказа банално и бях права - друга жена. След последните ми постове пак ме потърси, отрязах го 2 пъти излязохме 3, и последния път си остави телефона на масата с отворен чат във вайбър с мадама която дори познавам. Само мернах фермани, след което се ядоса и каза че съвсем друг човек му пише.
Не ми е готино, но поне е отговор и вече ще ми е по-лесно да не се занимавам.
Ами да, поне имаш вече обяснение за себе си и по-лесно ще го загърбиш.

# 179
  • София
Всъщност се оказа банално и бях права - друга жена. След последните ми постове пак ме потърси, отрязах го 2 пъти излязохме 3, и последния път си остави телефона на масата с отворен чат във вайбър с мадама която дори познавам.
Би трябвало да ти е паднал камък от сърцето, че не ти си виновна. А по-лошото е, че човекът те лъже в очите

Общи условия

Активация на акаунт