Отговори
# 600
Когато аз се усъмних, че ми пада част от тапата беше еднократно много странно течение - жълтеникаво с консистенцията на силикон и големината на 5 стотинки. От тогава имам чести контракции, но започнах магнерот 3х1 и нещата за сега са окей. На 14-ти ще решим кога да излиза бебка и се надявам дотогава да удържа. И все пак при мен не се разбра, дали това наистина е било малка част от тапата, понеже и разкритие нямам.

# 601
Момичета, здравейте!

Аз пък да споделя, от началото на бременноста си имам течение, което е без мирис и като цяло са ми казвали, че е нормално. Усещам понякога след обяд и вечер болки тип менструални, а коремът ми се втвърдява по 3-4 пъти на ден. АГ каза, че са Бракстън хикс. Днес започвам 36 г.с. и усещам, че беба е все още седалищно...друго, което се чудя е, че...след като посетя WC-то за минута две след това ми е доста дискомфортно, сякаш нещо ми тежи и ми опъва...не знам как да го обясня. Сякаш започвам и леко да се подувам в глезените, но нося специални чорапи и е ок за сега.

Отделно, да се похваля, готови сме с мебелите на беба, имаме си легло next to me, скрин и отделно за маса за повиване и смяна на пелени. Тази седмица ми е последна на работа и започвам да гладя и да подреждам Simple Smile вчера сглобихме количката, но ми предстои да изпера и нейното матраче + калъфки. Вече си представям как се гушкаме и нямам търпение! Стискам палци на всики нас!

И аз вчера си сглобих количката 😀 Само това имам за сега,за пазаруване продължавам да си казвам,че имало време 🤦🏻♀😄 Аз мисля за дървена кошарка.Тази next o me, на Чико ли е? Какво е матрачето? Става ли за по-ниска спалня,стабилна ли е ?

# 602
NewMama, леглото е от "Safety 1st" но е същото като от Чико, същите размери. Пак се поставя точно до спалнята и височината му се регулира. От тази страна се оваря с цип с цел да си взимаш бебето по-лесно докато лежиш. Има си колани за да го вържеш за леглото, но и така си е доста стабилно според мен, качеството е супер. Матрачето му е нищо особено, затова аз купих отделно - той струва колкото леглото Joy но е с калъфка и си има и подложка. Чаршафите са ми от Чико. Аз купих и една мини бебешка възглавничка, но честно да си кажа идея нямам дали ще се ползва, ако да, кога и дали е ок тази.
Аз да питам, някоя от вас дали е купила или има предишен опит с гнездо? Аз се чудя дали да купя или не.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 13:04 от JJDILAH

# 603
  • Варна
NewMama ,саубутамол защо приемаш?:
Ние не само сме сглобили количката,ами имаме и бебе кученца вътре 😁

# 604
Анна,за контракции Simple Smile

# 605
  • Варна
Сега ще прочета е интернет малко повечко 😊 Аз си инхалирам Салбутамол от време на време защото съм астматичка

# 606
Сега ще прочета е интернет малко повечко 😊 Аз си инхалирам Салбутамол от време на време защото съм астматичка

Явно е широкоспектърно.Аз не съм чела листовката,само попитах доки 😀

# 607
Здравейте, като козметика за бебка съм взела Бепантен за подсичането, Чико без сълзи за баня, Uruage хидратиращо мляко за след баня. От изпробваните с баткото тези се откроиха при него, дано паснат сега и на нейната кожа, ако не ще сменяме. Взела съм също физиологичен разтвор, за почистване на очите, спирт за пъпчето.
Количката ни пристигна днес, но май не включва чанта на дръжката и ще трябва да потърся допълнително, както и за там комарник, дъждобран...
Днес взех и няколко ръкавички за новородено, баткото се драскаше в началото останеше ли дълго без тях:)

# 608
Аз вече се чудя какво се случва Grinning Това бежово-кафеникаво зацапване от вчера си продължава пак от днес сутринта, даже ми се струва повече и плюс имам болка като все едно ще ми дойде цикъла всеки момент, но не е на интервали като контракция ами си е постоянно общо взето и изпитвам вече голяма тежест долу... вчера бях на тонове, казах на АГ за зацапването, но тя каза, че било нормално, шийката се подготвяла за наближаващото раждане. Чудя се сега колко точно наближава това раждане Grinning

# 609
  • Варна
Ех,Бибонс...няма да се изненадам ако следващият ти коментар е със сладка новина 😍

На моето бебче пък,май му стана пак удобно 😁 Спряха контралциите,остана само тежестта,но аз се върнах към ежедневието си,малко по-динамично и нямам други оплаквания 😁 Намалих магнезия и в събота го спирам (37с)

# 610
Ех,Бибонс...няма да се изненадам ако следващият ти коментар е със сладка новина 😍

На моето бебче пък,май му стана пак удобно 😁 Спряха контралциите,остана само тежестта,но аз се върнах към ежедневието си,малко по-динамично и нямам други оплаквания 😁 Намалих магнезия и в събота го спирам (37с)

Ах, мислиш ли Heart Първа бременност ми е и не знам какво да очаквам и това предполагам са признаци, че моментът наближава, но пък не усещам контракции, направо ще се побъркам, само в това мисля Grinning

# 611
Здравей те момичета. Идвам с питане. Някой ползвал ли е чая за кърмачки на hipp. Някъде бях чела, че има мами където го почват от по рано, а на него пише, че се пие от първия ден на кърменето. Ако има запознати да дадът съвет.

# 612
Момичета, да ви споделя и аз...пиша от болницата...В 35+2 г.с. съм и днес след обяд получих силни болки в корема и кръста...обадих се и веднага ме извикаха...слушаха тонове и имах контрации...взеха проба от урина, оказа се, че имам бактерии, т.е. се съмняват за цистит. Не знаех, но се оказа, че бременните много често не усещат симптоми дори и да имат инфекцията...та за да са сигурни взеха урина с катетър за 2ра проба. Според доктора контрациите могат да бъдат в резултат на възпалението. Междувременно преди 2 часа нямах разкритие и нямаше скъсяване на шийката на матката, сега предстои пак да проверят...ако имам цистит ще ми изпишат антибиотик и се очаква контракциите да спрат..
Беба се е преместила седалищно от ляво на дясно и за сега всичко е наред...малко съм притеснена, но и това ще мине, нали?

# 613
Разбира се,щом си в болница ще се погрижат за вас☺Мисли позитивно🌷

# 614
Пила съм чая на Хип и при мен не помага.За повече кърма ми помагаше приема на повече вода,сурови бадеми и варена пшеница.

Общи условия

Активация на акаунт