Мама чака първото ритниче от СЕПТЕМВРИйското момче или момиче! (Тема 4)

• 45 536
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
И моите крака и ръце напоследък се поддуват сутрин и вечер, но не много. Пуснах обаче изследвания за общ белтък и албумин и се оказа, че са малко ниски, и това е причината за поддуването..

# 646
Включвам се с първа бременност, термин 13.09, момиче Gift Heart Gift HeartGift Heart

И малко да избягаме от темата за болежките, вие измислихте ли вече имена? Blush Ние сме готови, опитахме да го пазим в тайна, но мъжът ми не може да си трае много Grinning

# 647
Аз бях учудена ,че името беше най-лесното нещо , бях се спряла на конкретна буква , а ММ предложи име точно с нея. Но и ние го пазим в тайна 😃

# 648
Аз бях учудена ,че името беше най-лесното нещо , бях се спряла на конкретна буква , а ММ предложи име точно с нея. Но и ние го пазим в тайна 😃

И ние много лесно избрахме и бяхме на едно мнение. Ще бъде производно от името на майка му по моя идея.

# 649
И ние избрахме име, но не сме го казвали - не са и ни питали, де (близките ни).
Само приятелките ми любопитстват за момента.
Да се роди първо и всичко да е наред, името няма да остане тайна.

# 650
  • au bout du monde
Точно днес говорихме за име и не можем да решим. Към никое име не чувствам пристрастие. Не го чувствам близко. На сина ни вече дадох най-хубавото име, сега не мога второ мъжко да измисля. 😩 Чувствам сякаш второто дете ще е ощетено и просто ще му дам име колкото да не стои без.🤐

# 651
Откакто знам, че е момче съм му избрала име Simple Smile Чакам само мъжа ми да свикне с идеята, че избора пак ще бъде мой.

# 652
  • au bout du monde
Блазя ти, че имаш избрано име.😀

# 653
Подсказвайте какви имена харесвате, ние имаме голяма дилема. На нищо не можем да се спрем.

# 654
  • КиТ
И ние имаме някой имена,той харесва едно име,аз не чак толкова...та още го мислим Thinking

# 655
  • София
Elinka95, колко ти е белтъкът? И аз се боря с него отдавна.
За имената - имам избрано име за момиче от 3 години, обожавам го това име, влюбена съм в него 😂 Когато разбрах, че е момче обаче, общо взето не съм търсила и гледала нищо, само 1 име ми допадаше и веднага се спрях на него. ММ се съгласи. А живот и здраве за третото (сега така си говоря, ама аз едва се навих на второ 😁), ще използвам женското 😊

# 656
Привет, завърнахме се от морето, отново на работа. Беше мн хубаво, но не беше почивка с две деца и още една сурия братовчедчета и приятелчета. Като цяло, приключение. Доста поплувах, дано всичко е наред. Август пак, дано тогава пак всичко е наред.
Вече малко се притеснявам от наближаващото раждане, но гледам да не го мисля мн.

# 657
Strawberry Cream,
Общия белтък ми е 62g/l - а долната граница е 64g/l, а пък албумина ми е точно на долната граница - 35g/l.
А твоите показатели колко са?

# 658
  • София
При мен варира - спадал е до 59, и се е вдигал до 64, последно беше 61.9. Общо взето не е много ок, но Сигридов каза, че ако успея да го поддържам около тези стойности - 62/64 пак е добре. На мен обаче ми писна да мисля за високопротеинови диети и да пия отвратителни на вкус протеинови шейкове, направо ми се гади от всичко вече. Освен това тези шейкове ме надуват, месо не ми се яде, искам да си ям каквото ми се яде пък! Сезонни плодове, салати и леки храни! Grinning

# 659
И аз не мога да ям месо почти, още от началото на бременността до сега съм така, затова гледам от други храни да набавям протеини.. Дано не пада под тези стойности. Ям си каквото искам и аз иначе 😁

Общи условия

Активация на акаунт