Мама чака първото ритниче от СЕПТЕМВРИйското момче или момиче! (Тема 4)

• 45 650
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
Нашите щори се водят роло и са блекаут, вътрешни. Не сме ги слагали с идеята да пазим бебето, но каката миналата година лятото нямаше как да я слагам да спи навреме (21-22:00), сутрин ставаше в 6, а на нас ни се спи Sleeping

# 376
При нас са си за стаята на баткото, бебето ще е при нас и нямам никакво намерение да му се пази максимална тишина или тъмнина. Баткото така си ги гледах и мисля, че в това отношение постъпих правилно. За мен бебетата в началото са като "пластелин" и както си го научим, така ще е.

# 377
Момичета как сте с килограмите??

# 378
Аз не харесвам никакви щори, но навсякъде съм с тънки пердета+завеси блекаут. Не мисля обаче през деня да ги дърпам и да правя пълна тъмнина. Иска ми се бебчо да свързва тъмнината с по-дълбок и спокоен сън. Също така не мисля да пазим и абсолютна тишина.
Относно кг вече съм +7/8, акушерката казва, че е нормално, ако си качвам до 2кг на месец до 9-тия било идеално, но ще видим. Аз започнах с много излишни и до момента качените ми поне не ми личат. Обличам си старите дрехи, само на корема не ми стават.
Какво мислите за бебешките матрачета? Имате ли някакви предпочитания? Аз вчера бях в магазина на yatas и понеже много им харесвам шеглата и матраците, разгледах и детските. Имат и в сайта доста голям избор. Тези по големите детски магазини(хиполенд, комсед и тн) някак си изобщо не ми допадат.

# 379
И аз не съм затъмнявала допълнително за баткото, мисля и сега да не го правя.
Матрак взехме от Икеа, понеже и кошарата е от там, но за модел не мога да кажа тъй като мъжа ми го избира.
С килограмите съм на плюс 6 досега, в 26та г.с съм. И аз гледам да са до 2 на месец, но има време до финала Grinning

# 380
Здравейте!

Знаете ли как стоят нещата със свижданията заради Ковид?

Моят доктор категорично каза, че бащата не може да присъства на раждането (секцио ще бъде при мен), мисля че и не се допускат свиждания по време на престоя в болницата, което много разстройва таткото, че трябва седмица да чака без да ни вижда.

Как стоят нещата при вас?

# 381
Доколкото знам все още важи забраната за свиждания заради пандемията във всички лечебни заведения в страната. Информация към 27.05.2021: https://coronavirus.bg/bg/merki/ogranichitelni-merki

Изключение се прави само за пациенти в терминален стадий.

# 382
Доколкото знам все още важи забраната за свиждания заради пандемията във всички лечебни заведения в страната. Информация към 27.05.2021: https://coronavirus.bg/bg/merki/ogranichitelni-merki

Изключение се прави само за пациенти в терминален стадий.

Много кофти. Знам за някои частни клиники, които допускат бащата след направен Ковид тест, но явно не са много..

# 383
  • Пазарджик
Здравейте!

Знаете ли как стоят нещата със свижданията заради Ковид?

Моят доктор категорично каза, че бащата не може да присъства на раждането (секцио ще бъде при мен), мисля че и не се допускат свиждания по време на престоя в болницата, което много разстройва таткото, че трябва седмица да чака без да ни вижда.

Как стоят нещата при вас?
И аз много искам мъжа ми да присъства, още не съм питала АГ дали ще може. Последно обявената епидемиологична обстановка е до 31.07. Тая надежда да отпадне до септември и да почнат да пускат.

# 384
Не знам дали ще отпадне обстановката,обаче мен АГ ми каза,че и да отпадне не може бащата да ни посещава,тоест политика си е на болницата,(Вита) така са им наредили,трябва да стане чудо да го пуснат,пък за раждането не ми трябва а и едва ли иска да гледа раждане,не е страхлив ама предпочитам сама,ако дадат да идва при мен пак ще съм ок..
Аз само се чудяя сегаа инежкциите ми ги слага той защото кожата на корема ми е опънатаа ии ми ги бие в ръката отзад,обаче там кой ще ми ги бие не ми е ясно... не ми се иска да занимавам някой от болницата Sad

# 385
На НМХ ли си ? При мен няма кой да ми ги поставя и се справям сама за момента най-лесно ми е в горната част на корема или в паласките . В ръцете излизат ли синини ?
Не знам дали ще отпадне обстановката,обаче мен АГ ми каза,че и да отпадне не може бащата да ни посещава,тоест политика си е на болницата,(Вита) така са им наредили,трябва да стане чудо да го пуснат,пък за раждането не ми трябва а и едва ли иска да гледа раждане,не е страхлив ама предпочитам сама,ако дадат да идва при мен пак ще съм ок..
Аз само се чудяя сегаа инежкциите ми ги слага той защото кожата на корема ми е опънатаа ии ми ги бие в ръката отзад,обаче там кой ще ми ги бие не ми е ясно... не ми се иска да занимавам някой от болницата Sad

# 386
На НМХ съм плюс акард и флебодия,защото едната докторка на едната фетална не е видял лошия кръвоток и добре,че доцентката го видя,ама късно почнах терапия чак 17 седмица иии нямаме мн време .. не ме боли в ръцете нямам синини и като цяло е супер,нямам месо на паласките или не мога да си го хвана не знам в крака си бих два пъти обаче е страшно болка и синини...

# 387
На мен проф. Паскаева ми забрани да бия в бедрата и не съм опитвала дори

# 388
Добре, а в частни болници или във вип стаи пак ли не се допускат татковците?
Аз много държа ММ да присъства, но още не съм говорила с АГ по темата за лекари и болници.
На преглед съм чак към края на др месец 😏

# 389
Според зависи от самата частна болница, но при сегашното положение по-голямата част не допускат посетители.
На мен лично не ми е проблем, все пак се касае за 3-5 дни, не е чак толкова много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт