Професионални серии за коса 147

• 61 655
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Забърках вълшебството по оригиналната режепта едно към едно, само замених флоралната розова вода с такава от безсмъртниче, но имам мн силен сърбеж по скалпа.
Нормално ли е ?
Чудя се дали не е от лавандуловата вода, бях чела подобни отзиви за нея някъде.
Някой правил ли е вълшебство с нея

# 421
Вероятно имаш алергия към някоя от съставките.

# 422
  • София

Оо не 😩 трябва значи да мажа по кожата едно по едно вс и да разбера?
Не знам толкова ми трябва в момента вълшебството. Имам нечуван косопад, дадох много пари за продукти.... ужас

# 423
  • София

Оо не 😩 трябва значи да мажа по кожата едно по едно вс и да разбера?
Не знам толкова ми трябва в момента вълшебството. Имам нечуван косопад, дадох много пари за продукти.... ужас

Алергиите са лоша работа... Не ги пренебрегвай, защото се засилват или изменят продукта/храната/съставката, към която си алергична. Боря се от дете с какви ли не алергии, които се изменят във времето.

Можеш да го предложиш в групата да го размениш.

Моят съвет е да се изкъпеш с нещо от медицинската козметика. И да се облееш с лайка за успокоение на скалпа.

# 424

Здравейте, дали може да направите сравнение между Joico и Wlla Perfect ME+, ако сте ползвала и втората марка боя.
Някак Wella-та имам чувството, че става по-тъмна, в дължините цвета не се отмива, но в корена белите коси след 10тия ден си се виждат. Иска ми се да сменя боята и съм в търсене на някоя щадяща и покривна. Обикновенно ползвам 6.01
И при мен корените лъсват с Вела Колестон МЕ+, но поради простата причина, че израстват до 5-7 мм за 10-14 дни

# 425
Боята на джойко взех от Xpertbeauty магазина в Парадайс мол, Lumishine беше модела, но  имаше и златния модел и някакви течни тип глос.
Да, но от къде оксидант за Джойко, в експерт бюти питах и продават само по литър ..

# 426
  • София
Просто е много странно защото аз досега никога не съм имала алергии.
Надявам се да не е от него де ама ще видим.
Боря ужасен косопад и нямам никакво настроение.
Не съм разждала и се появи след един балеаж но корена ми не е боядисван въобще а космите които падат са от корен та не знач дали има нещо общо.
А балеажът беше и неуспешен аман от некадърници

# 427
Mélisande,
Според мен се дължи на сезонен косопад. Не се притеснявяй.
Видях резултат от последния опит да ти направят балеаж. Много ме хвана яд още тогава! Къде и кой те направи така?

# 428
  • София
Mélisande,
Според мен се дължи на сезонен косопад. Не се притеснявяй.
Видях резултат от последния опит да ти направят балеаж. Много ме хвана яд още тогава! Къде и кой те направи така?

Не искам да цитирам имена, в София е салонът и го избрах заради това че ползват Olaplex.
Дано да е сезонен защото не ми остана много коса.
Не знам вече не стъпвам при фризьори.
Не мога още да разбера защо корена трябва да си е моя като моята коса не е мн светла и не стои добре.
Сега се чудя как да се оправям.
Мисля да сложа блондор само в корена и боя ниво 9-10 с оксидант 6 в частта след корена която в момента е оранжева.
На две отделни боядисвания де.
Чудя се дали е добра идея да слагам олаплекс в блондора

# 429
Да не си карала скоро Ковид,нали и от него казват че има страшен косопад?
За блондора сама ли да си го правиш в корена,по добре недей то съвсем без коса ще останеш ..

# 430
  • София
Да карах но ноември. Ако втори път съм изкарала и не съм разбрала... не знам
Ще чакам да се нормализира и след няколко месеца ще го правя де.
Не знам вече писна ми никой да не може да ми направи пепелен рус цвят това не е човешко.
Ще събирам пари за Мунир

# 431
И тук има негови ученици! 🤣

# 432
Да карах но ноември. Ако втори път съм изкарала и не съм разбрала... не знам
Ще чакам да се нормализира и след няколко месеца ще го правя де.
Не знам вече писна ми никой да не може да ми направи пепелен рус цвят това не е човешко.
Ще събирам пари за Мунир
Аз боледух в този период също. Косопадът ми започна началото на тази година. Четох, че при доста хора се е случило в горе долу такъв ред. Хвърлете поглед в темата за косопад. Там се коментират добавки и по спомен имаше доволни от продуктите на Дюкран. Напълно Ви разбирам за липсата на настроение. Чувствам се по абсолютно същия начин. Дори килограмите след раждането не ме дразнеха толкова колкото тези косми от главата ми, които са просто навсякъде вкъщи.

# 433
Melisande, с блондор ще започнат да ти се късат дължините след време. За правенето всеки може да го направи,но не е добре за косата ти,може би затова фризьорът те е направил така. Олаплекс ще запази не толкова третирани коси,но няма да възсранови вече много повредени дължини. Не си прави експерименти с косата. Мунир ще ти я направи перфектна за момента,но няма да носи отговорност след месец като ти падне цвета и ти се накъсат дължините,ти прецени дали си струва инвестицията.
За вълшебството не мога да кажа със сигурност,но може да е от етеричните масла или мумието. Не съм правила вълшебството но ползвам мумие от 2 години,също и етерични масла,та знам за какво говириш.
За косопада,не влизай в темата за косопада,там и да не си болен ще се разболееш,то изследвания,теории...при теб е от сезона най-вероятно,а и ползваме сумати продукти за задържане на косъма във фаза анаген,този косъм все някога трябва да падне. Може би при теб сега е момента,не се спичай

# 434
Мелисанде, на същото мнение съм като Ванеса, за косопада. Причините може да са много. Като за начало може да си вземеш някакви добавки, поне няма да навредят. Направи почивка на скалпа от всякакви химии и мазила, даже и продукти за косопад . Заложи на някакъв изчистен шампоан, аз ползвах противокосопадния на oway с уточнението, че е с добър състав и беше приятен за ползване, но не ми е спрял косопада. При мен за около 2 години от толкова косопад се получи тотално "обновяване" на косата и в момента имам 60% нова коса, която е с дължина педя и по-малко и косата надолу изглежда тънка и рядка, а не е, но ми е жал да режа къса пак. Ако не виждаш подобрение от прием на добавки и почивка от хард продукти до месец, тогава се замисли дали има друга причина.

Общи условия

Активация на акаунт