Откраднат живот: Финалът тема 108

• 26 110
  • 544
  •   1
Отговори
# 60
Може би другата седмица май може да се отървем от Фотев. Васко май е готов да го убие май май Grinning Grinning

# 61
+1.
И тази политоректност ми идва в повече. Горките роми. Жестоки българи. Бактън. Явно съм расист. 🙄

Думичката е бъктъм, в превод омръзна ми, а не бактън, както си я написала. Бактън си означава друго. Wink
В днешната серия с това кастриране ми напомни на филма Пустинно цвете и практиките в Африка. Явно от тези истории са се вдъхновили за нашите ромки, но доколкото знам нашите нямат такива проблеми. Все се опитват да се докоснат до силни теми, но не го правят както трябва.

# 62
  • София
За мен тази серия е доста смислена.
Романова ми хареса с нейната дилема да помогне на Методиев и да не навреди на колегите. Тасев я разбра.
Един компромис води до следващ... Свържеш ли се с безскрупулни хора, няма отърване. Пътят към Ада е послан с добри намерения. 😏
Историята с ромите е силна, но все още не сме дорасли за нея 😉. Има не малко индивиди, които си мислят, че с кастрация ще се реши ромския въпрос. От друга страна показаха, че самите те трябва да се борят да докажат, че не всички са такива, каквито ги смятат и да се борят за справедливост, а не да се страхуват, ще пострадат близките им. / това важи и за нас също, не само за ромите 😉/.
И аз лично не се обиждам. Не съм расист, но познавам твърде много такива около мен.

# 63
Изгледах епизода с превъртания. Нужно ли е да казвам, че скуката продължава?! Joy А остават 9 епизода.
Сценаристите да не са попили от американската политкоректност? Grinning Я си казал, че не харесваш напр. жълтия цвят и вече ще кажат, че си обидил някой и ще трябва да се извиняваш.
Матодиев и той наивен го раздава барабар с Романова.
За красота другата седмица и Васил ще се завърне, Жекова също. А и явно ще са минали две седмици щом Марио е в болницата на собствен ход Grinning

# 64
Много ми харесва като актриса,жената която играе мед.сестра циганка.
Как се казва и дали наистина е от ромски произход ?

# 65
Май не следиш темата.

# 66

Моля за извинение ,но току що намерих тази тема...Върнах се да прочета,но нищо не намерих по моя въпрос.

# 67
Много ми харесва като актриса,жената която играе мед.сестра циганка.
Как се казва и дали наистина е от ромски произход ?
Наталия Цекова се казва и наистина е от ромски произход, завършила е Натфиз. И мен много ми харесва играта и.

# 68
+1.
И тази политоректност ми идва в повече. Горките роми. Жестоки българи. Бактън. Явно съм расист. 🙄

Думичката е бъктъм, в превод омръзна ми, а не бактън, както си я написала. Бактън си означава друго. Wink

Аз пък я знам като байгън 😃

# 69
Познавам "Циганина" от случая днес Simple Smile Бяхме в един театрален състав Simple Smile

# 70
От цялата болница повече от половината герои ги замесиха с Фотев, щото не знаят иначе какво да ги правят. Не че другата част знаят, де Joy Петмезов скоро не се е вясвал да каже, че го дискриминират и ще съди Grinning
Тридесет епизода, а всичко разказано досега можеха да го вместят в 10, даже това им е много.

# 71
  • София

Откраднат живот
Сезон 11 Епизод 30 - 29.04.2021

,директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и 

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 72
Байгън е изморен, припаднал в превод. Не знам в какъв смисъл ги използвате тези думички. Smile

# 73
като ‘писна ми’, за нещо много досадно

# 74
Мари, ти си вълшебница! Благодаря ти! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт